• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Kızlar bugun transferden sonra 16.günüm. transferin 7.günü kahverengi lekeler geldi sadece 2 saat içinde kesildi o da nokta çizgi şeklindeydi bugun tekrar 16.günümde geldi Bi kere başka da gelmedi nedir acaba bilemedim 🤷‍♀️
Benm lekelenmeler hala devam ediyor azar azar

Devam ediyor
Pembeye döndü karisik karisik devam ediyor ama agrisiz bi kanama..
O yuzden bugun gittim kan verdim 1280 cikti
2 gun once 490 di.
Blmiyorum ne olucak.
Canim guzel dusunelim guzel olsun ins
Benim de bugün 7.gunum dun ıdrar testi yapmıştım negatif hem de erken olanlarından ama burada sağlıkçı bir arkadas 3.gun embriyosu icin cok erken oldugunu soyledi o yuzden rahatladim 9.gune kadar bekleyecegim

Benim de bugün 7.gunum dun ıdrar testi yapmıştım negatif hem de erken olanlarından ama burada sağlıkçı bir arkadas 3.gun embriyosu icin cok erken oldugunu soyledi o yuzden rahatladim 9.gune kadar bekleyecegim
5.gun olanlar bile goremeyebiliyor
3.gun geriden gelebilir buyuk olasilik canim

5.gun olanlar bile goremeyebiliyor
3.gun geriden gelebilir buyuk olasilik canim
Progestan sende değişiklik yapıyor mu canim bu hap nasil bir hap ya bir gun bulanti bir gun bas donmesi bir gun sersemlik yan etkileri dag kadar

Bencede
Bencede kesinlikle bekle ve farklı bi markadan yap ben 8. gün önce erken testlerden yaptım negatif ti dün 9 .gün normal test pozitif gosteriyor

1578639650876-2012009040.jpg

Bencede
Bencede kesinlikle bekle ve farklı bi markadan yap ben 8. gün önce erken testlerden yaptım negatif ti dün 9 .gün normal test pozitif gosteriyor
Canim sen bugun mu kan verecektin? Testini tekrarladin mi bir daha
Aynen seninki moral.oldu bana erken test bile negatif gösterince dun baya uzulmustum

Back