- 4 Ocak 2020
- 105
- 71
- 13
- 41
Evet dondurulmus 3 .gunGayet net çikmis işte canim dondurulmuş de mi seninki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dondurulmus 3 .gunGayet net çikmis işte canim dondurulmuş de mi seninki
Canim birden artmis ya senin belki ikizdirEvet dondurulmus 3 .gun
Tek transfer yapıldı amaCanim birden artmis ya senin belki ikizdir
Tmm cnm ben cift hatirladimTek transfer yapıldı ama
Baya var peki cizgi hemenmi cikti.Arkadaskar bugün yaptığım normal test ben yalnis görmüyorum dimi heycandan kalbim duracak
Benm lekelenmeler hala devam ediyor azar azarKızlar bugun transferden sonra 16.günüm. transferin 7.günü kahverengi lekeler geldi sadece 2 saat içinde kesildi o da nokta çizgi şeklindeydi bugun tekrar 16.günümde geldi Bi kere başka da gelmedi nedir acaba bilemedim
Evet 5 dk sonra ciktiBaya var peki cizgi hemenmi cikti.
Canim bugun senin günün guzel haberlerle don insEvet 5 dk sonra cikti
Hadi insallah test gununu bekle bakim.Evet 5 dk sonra cikti
Canim bugun arkadasin test gunu yanlis hatırlamıyorsamHadi insallah test gununu bekle bakim.
Hersey gonluncr olsun insallah
Devam ediyorCanim bugun arkadasin test gunu yanlis hatırlamıyorsam
Senin lekelenmelerin nasıl oldu
Canim guzel dusunelim guzel olsun insDevam ediyor
Pembeye döndü karisik karisik devam ediyor ama agrisiz bi kanama..
O yuzden bugun gittim kan verdim 1280 cikti
2 gun once 490 di.
Blmiyorum ne olucak.
5.gun olanlar bile goremeyebiliyorCanim guzel dusunelim guzel olsun ins
Benim de bugün 7.gunum dun ıdrar testi yapmıştım negatif hem de erken olanlarından ama burada sağlıkçı bir arkadas 3.gun embriyosu icin cok erken oldugunu soyledi o yuzden rahatladim 9.gune kadar bekleyecegim
Işte erken öten horozun basını keserler hesabi oldu bende de ne var az sabret iste sabirsizim yahu5.gun olanlar bile goremeyebiliyor
3.gun geriden gelebilir buyuk olasilik canim
Progestan sende değişiklik yapıyor mu canim bu hap nasil bir hap ya bir gun bulanti bir gun bas donmesi bir gun sersemlik yan etkileri dag kadar5.gun olanlar bile goremeyebiliyor
3.gun geriden gelebilir buyuk olasilik canim
Ben fitil olarak kullaniyorum onu agizdsn alirsan yan etkileri var.Progestan sende değişiklik yapıyor mu canim bu hap nasil bir hap ya bir gun bulanti bir gun bas donmesi bir gun sersemlik yan etkileri dag kadar
Bencede kesinlikle bekle ve farklı bi markadan yap ben 8. gün önce erken testlerden yaptım negatif ti dün 9 .gün normal test pozitif gosteriyorCanim guzel dusunelim guzel olsun ins
Benim de bugün 7.gunum dun ıdrar testi yapmıştım negatif hem de erken olanlarından ama burada sağlıkçı bir arkadas 3.gun embriyosu icin cok erken oldugunu soyledi o yuzden rahatladim 9.gune kadar bekleyecegim
Ben her turlu aliyorum.agizdan gobekten vajinalBen fitil olarak kullaniyorum onu agizdsn alirsan yan etkileri var.
Canim sen bugun mu kan verecektin? Testini tekrarladin mi bir dahaBencede
Bencede kesinlikle bekle ve farklı bi markadan yap ben 8. gün önce erken testlerden yaptım negatif ti dün 9 .gün normal test pozitif gosteriyor