- 4 Ocak 2020
- 105
- 71
- 13
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım kan verdim bekliyorumCanim sen bugun mu kan verecektin? Testini tekrarladin mi bir daha
Aynen seninki moral.oldu bana erken test bile negatif gösterince dun baya uzulmustum
Aaaa maşaallah valla bugun var ya daha belirgin yaa cok sevindim senin adina vallahi o kadar zorluk cekmissin hayatta cok istiyordum sende var olmasini dua ettim dun gece yatmadan senin icin ve diger arkadaslar icin
Güzel haberini bekliyoruz hadi inşallahEvet canım kan verdim bekliyorum
Maşallah hadi hayirli haberlerin olsunEvet canım kan verdim bekliyorum
Çok teşekkür ederim ya ağlıyorum suan Allahim isteyen herkese nasip etsin insllah hala inanamıyorumAaaa maşaallah valla bugun var ya daha belirgin yaa cok sevindim senin adina vallahi o kadar zorluk cekmissin hayatta cok istiyordum sende var olmasini dua ettim dun gece yatmadan senin icin ve diger arkadaslar icin
Canim ağla ama kendini cok kasma mutluluk gozyaslari bunlar ins bundan sonra sadece mutluluk icin ağla geçirdiğin kotu gunler tekrar donmesin col sevindimÇok teşekkür ederim ya ağlıyorum suan Allahim isteyen herkese nasip etsin insllah hala inanamıyorum
Canım senin test günün ne zaman ?Canim ağla ama kendini cok kasma mutluluk gozyaslari bunlar ins bundan sonra sadece mutluluk icin ağla geçirdiğin kotu gunler tekrar donmesin col sevindim
Canim benimki 15 ndeCanım senin test günün ne zaman ?
Acaba bende mucize ile karsilasir miyim senin 6.gun çıkmıştı degil mi senin hangi gun 13 muyduCanım senin test günün ne zaman ?
Canım o kadar silikti ki hiç görünmüyordu attım çöpe. Tabiri caizse niye görünmüyor diye teste gıcık oldum resmen.O testin resmi varsa atta canim biz de rahatlayalim biraz moral olsun
Aynı sorun bende de vardı. Ellerimi ayaklarımı 1 ay ısıtamadım. Eşime ne olur ayaklarımı sıcak ellerinle tut biraz diye sayıkladığımı hiç unutamam.Aynen ya sicak evde usuyorum ayaklarımı bir ısıtamadım patik giyiyorum onun icinde bile buz gibi
İnşallah canım. Evet 6. gün silik çizgiyi görmüştüm. Pazartesi test günüm ama pazar yapıcam çıksın aradan çalışıyorum çünkü.Acaba bende mucize ile karsilasir miyim senin 6.gun çıkmıştı degil mi senin hangi gun 13 muydu
Seni de listeye ekliycem haber bekliyorum :)Çok teşekkür ederim ya ağlıyorum suan Allahim isteyen herkese nasip etsin insllah hala inanamıyorum
Canim seninki de 3.gun embriyosumuydu acaba unuttum da kusura bakmaAynı sorun bende de vardı. Ellerimi ayaklarımı 1 ay ısıtamadım. Eşime ne olur ayaklarımı sıcak ellerinle tut biraz diye sayıkladığımı hiç unutamam.
Seninki erken cıktı benimki niye cikmadi acaba offfİnşallah canım. Evet 6. gün silik çizgiyi görmüştüm. Pazartesi test günüm ama pazar yapıcam çıksın aradan çalışıyorum çünkü.
Canim kese gormeye ne zaman gitcenİnşallah canım. Evet 6. gün silik çizgiyi görmüştüm. Pazartesi test günüm ama pazar yapıcam çıksın aradan çalışıyorum çünkü.
Ben hep ıdrar testlerinin kuruyan çizgisini görüyorum hayal meyal herhaldeİnşallah canım. Evet 6. gün silik çizgiyi görmüştüm. Pazartesi test günüm ama pazar yapıcam çıksın aradan çalışıyorum çünkü.
Canim sen yaptin mi bugun 8.gunun herhaldeCanim kese gormeye ne zaman gitcen
Benmde elim ayagm buz kesti ya.vucudum sicak ama el ayak donuyor.Aynı sorun bende de vardı. Ellerimi ayaklarımı 1 ay ısıtamadım. Eşime ne olur ayaklarımı sıcak ellerinle tut biraz diye sayıkladığımı hiç unutamam.