• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Aaaa maşaallah valla bugun var ya daha belirgin yaa cok sevindim senin adina vallahi o kadar zorluk cekmissin hayatta cok istiyordum sende var olmasini dua ettim dun gece yatmadan senin icin ve diger arkadaslar icin
Çok teşekkür ederim ya ağlıyorum suan Allahim isteyen herkese nasip etsin insllah hala inanamıyorum

Canim ağla ama kendini cok kasma mutluluk gozyaslari bunlar ins bundan sonra sadece mutluluk icin ağla geçirdiğin kotu gunler tekrar donmesin col sevindim 🥰🥰
Canım senin test günün ne zaman ?

Acaba bende mucize ile karsilasir miyim senin 6.gun çıkmıştı degil mi senin hangi gun 13 muydu
İnşallah canım. Evet 6. gün silik çizgiyi görmüştüm. Pazartesi test günüm ama pazar yapıcam çıksın aradan çalışıyorum çünkü.

Aynı sorun bende de vardı. Ellerimi ayaklarımı 1 ay ısıtamadım. Eşime ne olur ayaklarımı sıcak ellerinle tut biraz diye sayıkladığımı hiç unutamam.
Canim seninki de 3.gun embriyosumuydu acaba unuttum da kusura bakma

İnşallah canım. Evet 6. gün silik çizgiyi görmüştüm. Pazartesi test günüm ama pazar yapıcam çıksın aradan çalışıyorum çünkü.
Ben hep ıdrar testlerinin kuruyan çizgisini görüyorum hayal meyal herhalde

Aynı sorun bende de vardı. Ellerimi ayaklarımı 1 ay ısıtamadım. Eşime ne olur ayaklarımı sıcak ellerinle tut biraz diye sayıkladığımı hiç unutamam.
Benmde elim ayagm buz kesti ya.vucudum sicak ama el ayak donuyor.

Back