ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Kızlar bugun transferden sonra 16.günüm. transferin 7.günü kahverengi lekeler geldi sadece 2 saat içinde kesildi o da nokta çizgi şeklindeydi bugun tekrar 16.günümde geldi Bi kere başka da gelmedi nedir acaba bilemedim

İlaclardandir muhtemelen canim ben aksam hatirladim seninki yaparmi bilmem senin progestron degilmis ama progeetron asilamada bende cok kasik agrisi yapmisti en az iki gun daha sabret sabah olk idrarla yap yapacaksanda
Ne progesteron degilmis canim anlamadjm

Sagolasin canim aynen oyle yapacagim kac yaşındasın bilmiyorum ama bir abla gibi nasihat verdin bu bana cok iyi geldi cok tesekkurler

28 yaşındayım rica ederim inş hepinizin yüzü güler
Benden küçukmussun ama.olsun insan her yasta birilerinden bir şey ogrenir 5 yaşındaki cocuktan bile ayrıca kızkardeşim gibi destek oldun sagolasin canim

Benden küçukmussun ama.olsun insan her yasta birilerinden bir şey ogrenir 5 yaşındaki cocuktan bile ayrıca kızkardeşim gibi destek oldun sagolasin canim
Her zaman fatmacım sen stresten sağlıklı düşünemiyosun burda birbirimizi en iyi biz anlarız bende geçtim aynı yollardan

Canim muhtesem ya cok sevindim senin adina kacinci gundu masallah annesi ben buradayim.diyor ya canim benim
3 gun
Canim muhtesem ya cok sevindim senin adina kacinci gundu masallah annesi ben buradayim.diyor ya canim benim
İnsllah 2 gun embriyosu 9. Gunum bugün kaç gündür erken testelden yapıyordum hep negatif ti hiç umudum yoktu esimin zoruyla bugün gidip iğnemi yaptırdım inşallah progestan ignenin etkisi degildir yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorum

3 gun
İnsllah 3.gun embriyosu 9. Gunum bugün kaç gündür erken testelden yapıyordum hep negatif ti hiç umudum yoktu esimin zoruyla bugün gidip iğnemi yaptırdım inşallah progestan ignenin etkisi degildir yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorum

Canim progestan iğnesinin adi ne ben sadece çatlatma ignelerinin beta hcg yi artirdigini biliyorum dogerlerinim degil oyle olsa ben her gun prolutex vuruyorum benim kopkoyu cikardi

3 gun
İnsllah 3.gun embriyosu 9. Gunum bugün kaç gündür erken testelden yapıyordum hep negatif ti hiç umudum yoktu esimin zoruyla bugün gidip iğnemi yaptırdım inşallah progestan ignenin etkisi degildir yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorum

Canim progestan iğnesinin adi ne ben sadece çatlatma ignelerinin beta hcg yi artirdigini biliyorum dogerlerinim degil oyle olsa ben her gun prolutex vuruyorum benim kopkoyu cikardi
Benimkinin adı da progestan ınsallh ondan degildir yarın test günüm dü zaten bakalım hepimi için hayırlisi olur insllah

Kızlar bu iğneler sizin göbeginizde beze olusturdu mu acaba bende oluştu nasil.gidecek iğne vuracak yer kalmadi
Bir de ates yapıyor sanki bu igneler ama hangisi bilemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…