• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Şok seklindeyim ilaçları bile kullanmak istemiyorum sanki cevremdeki herkes ve ben sadece pozitife odaklanmistik ve bundan sonra da sonuc degisecegini sanmam erken gebelik testi çünkü bu

Şok seklindeyim ilaçları bile kullanmak istemiyorum sanki cevremdeki herkes ve ben sadece pozitife odaklanmistik ve bundan sonra da sonuc degisecegini sanmam erken gebelik testi çünkü bu
Fatmacım çok acele ediyorsun ben bir sağlıkçı olarak bütün idrar tahlilinde test yapan arkadaşlara sesleniyorum İDRARDA GEBELİK TESTLERİNE GÜVENMEYİNNN TEST TARİHİNİZDE KANDA GEBELİK TESTİNİ CİDDİYE ALIN LÜTFEN BOŞUNA MORALİNİZİ BOZUP KENDİNİZİ YIPRATMAYIN senin daha 7. Günün ya kendine neden eziyet ediyorsun

Kızlar bugun 6.gunum ve erken gebelik testlerinden aldim koca bir negatif gordum yok yani 3.gun embriyosu
Canim hep dedim yine diyecem 3. Gun embriyosu icin cok erken 5. Gunler bile bak 6. Gun falan cikiyor yani uzulme erken sen o testleri oylesine yap ama 3. Gun embriyosu 9. gun sen yap o zaman biraz daha cikma ihtimali olur

Fatmacım çok acele ediyorsun ben bir sağlıkçı olarak bütün idrar tahlilinde test yapan arkadaşlara sesleniyorum İDRARDA GEBELİK TESTLERİNE GÜVENMEYİNNN TEST TARİHİNİZDE KANDA GEBELİK TESTİNİ CİDDİYE ALIN LÜTFEN BOŞUNA MORALİNİZİ BOZUP KENDİNİZİ YIPRATMAYIN senin daha 7. Günün ya kendine neden eziyet ediyorsun
Yok canim ne 7.gunu bugun 6.gun evet cok haklisin akilsiz basin cezasini demisler kendime oyle kiziyorum ki sağlıkçıdan daha mi iyi bilecegim iste manyak gibi uzuldugum ile kaliyorum
Belirtilere guvendim aslinda acaba diye
O kadar belirti varken idrarda da cikar sandim bir de erken gebelik ya uzerinde de koskaca 99.8 doğru gosterir yazınca

Canim hep dedim yine diyecem 3. Gun embriyosu icin cok erken 5. Gunler bile bak 6. Gun falan cikiyor yani uzulme erken sen o testleri oylesine yap ama 3. Gun embriyosu 9. gun sen yap o zaman biraz daha cikma ihtimali olur
Sagolasin canim 9.gune kadar bekliyorjm artik test mest yok yapmiyorum oyle bir aptallik

Sagolasin canim 9.gune kadar bekliyorjm artik test mest yok yapmiyorum oyle bir aptallik
Sen bilirsin canim kendini sen biliyorsun nasil stresten uzak oluyorsan oyle yap ama 3. Gun embriyosu icim bence 8. Gun oncesi pek guvenilir degil benim 4. Gun embriyosu oldugu icin yedinci gune kadar yapmicamndiye yemin ettim

Sen bilirsin canim kendini sen biliyorsun nasil stresten uzak oluyorsan oyle yap ama 3. Gun embriyosu icim bence 8. Gun oncesi pek guvenilir degil benim 4. Gun embriyosu oldugu icin yedinci gune kadar yapmicamndiye yemin ettim
Senin kacinci gun canim simdi zaten yaptim negatif koskaca hem de erken gebelik testinde ama aşırı agrilarim.var ya ilaçlardan ya da erken adet mi olacagim bilmihorum adetim 19 nda

Senin kacinci gun canim simdi zaten yaptim negatif koskaca hem de erken gebelik testinde ama aşırı agrilarim.var ya ilaçlardan ya da erken adet mi olacagim bilmihorum adetim 19 nda
İlaclardandir muhtemelen canim ben aksam hatirladim seninki yaparmi bilmem senin progestron degilmis ama progeetron asilamada bende cok kasik agrisi yapmisti en az iki gun daha sabret sabah olk idrarla yap yapacaksanda

Yok canim ne 7.gunu bugun 6.gun evet cok haklisin akilsiz basin cezasini demisler kendime oyle kiziyorum ki sağlıkçıdan daha mi iyi bilecegim iste manyak gibi uzuldugum ile kaliyorum
Belirtilere guvendim aslinda acaba diye
O kadar belirti varken idrarda da cikar sandim bir de erken gebelik ya uzerinde de koskaca 99.8 doğru gosterir yazınca
Evet 6. Gün yanlış yazmışım canım kanda bile çıkmaz erken gebelikte nasıl çıksın üzme kendini ve belirtileri dinleme o belirtilerin hepsi aldığın hormonlardan gebelik belirtisi 6. Haftada başlar en erken bebeğin yerleşmesinde olabılecek bir belirti varsa oda yerleşme kanaması olabılır oda her insanda her gebelikte olmaz kendinde belirti arama boşuna benimde göğüslerim şişti kasıklarım belim ağrıdı başım ağrıdı ama negatifi gördüm hepsi hormonların etkisi sen kafanı dağıt biraz oldumu umarım güzel sonuçlar alırsın sadece onu düşünme biraz başka şeylere odaklan oldumu canım

Arkadaskar bugün yaptığım normal test ben yalnis görmüyorum dimi heycandan kalbim duracak

Eklentiler

• 15785747464451785591638.jpg
    15785747464451785591638.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 47
Yarın test günüm dün önceki gün hep negatif ti bugün ikinci çizgiyi görünce acaba iğneden mi diye düşündüm
Hayır alakası yok iğneyle güvenmeyin şu idrar testlerine kendini salma ilaçlarını bırakma dikkat et Rabbim büyük hakkında hayırlısı olsun inş güzel haber alırız canım

Back