• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Canim stres olunacak bir şey degil aslinda da bizde normal olmayinca insan 4 gozle sonuç bekliyor millet bir gecede hallediyor yahu 😀😀
Normalde olduğu gibi degilki surec...
Herseyden haberdarsin ve tetiktesin.
Yani durum cok farkli ilerliyor..
Surec 2 kat daha heycanli ve stresli.

Benm midem agzima bazi zamanlar geldi.
Olabilir net olarak bikmiyorum
Bu aralar kendimi prenses gibi felan hissediyorum hic bir is yapmiyorum her istediğim onume geliyor ya sonucu pozitif olmasini bu yonden de istiyorum aslinda cok güzel 😂😂
Ama negatif olursa bu yan gelip yatmalarim bitecek gibi 😂😂

Bu aralar kendimi prenses gibi felan hissediyorum hic bir is yapmiyorum her istediğim onume geliyor ya sonucu pozitif olmasini bu yonden de istiyorum aslinda cok güzel 😂😂
Ama negatif olursa bu yan gelip yatmalarim bitecek gibi 😂😂
:)) orasi oyle de qma canim sagolsun riskim olmasin ben hareketi severim surekli yatmakkk bana gore degil galiba

:)) orasi oyle de qma canim sagolsun riskim olmasin ben hareketi severim surekli yatmakkk bana gore degil galiba
Ya bende yatamam Allah yatan hastalara sifa versin cok zor
Az hareket edince cok ayakta kaldin yat diyorlsr 😀😀
Ya diyorjm fazla kaptırmayın kendinizi sanki var gibi

• Muhteşem
Reactions: H M
Kızlar bende merak ediyorum 2 tane transfer yapıldı ya kan testinde anlaşılıyor diyorlar. Bilginiz var mı bununla ilgili

Arkadaşlar çok ilginç şeyler yaşıyorum ilk betam 95 çıkmıştı ardından 150 a 160 a çıkıp 85 e düşmüştü (85 farklı hastane) doktorum ultrason ile baktı diş gebelik yok kimyasal gebelik ilaçları bırak dedi , ilaçları bıraktım 4 gün sonra değerlerim 339 a ardından bugün yani 2 gün sonra 550 olmuş 😢😢 ne yaşıyorum bende bilmiyorum ilaçları bıraktım korkuyorum

Arkadaşlar çok ilginç şeyler yaşıyorum ilk betam 95 çıkmıştı ardından 150 a 160 a çıkıp 85 e düşmüştü (85 farklı hastane) doktorum ultrason ile baktı diş gebelik yok kimyasal gebelik ilaçları bırak dedi , ilaçları bıraktım 4 gün sonra değerlerim 339 a ardından bugün yani 2 gün sonra 550 olmuş 😢😢 ne yaşıyorum bende bilmiyorum ilaçları bıraktım korkuyorum
İlk defa duyuyorum canım. Muayene ol bence çünkü değerin çok artmış. İnşallah vardır bebişin :dua:

İlk defa duyuyorum canım. Muayene ol bence çünkü değerin çok artmış. İnşallah vardır bebişin :dua:
Muayene dün oldum duş gebelik yok dediler kese için erken dediler, doktorum progesteron istedi şimdi , o kadar araştırdım böyle birşey görmedim 😔

Muayene dün oldum duş gebelik yok dediler kese için erken dediler, doktorum progesteron istedi şimdi , o kadar araştırdım böyle birşey görmedim 😔
Eğer gerçekten hamileysen bu bir mucize olur :nazar: İnşallah yaaaa

Eğer gerçekten hamileysen bu bir mucize olur :nazar: İnşallah yaaaa
İnanılma duygular içerisindeyim doktorumamı kızsam ilaçları bıraktırdı diye yoksa ne yapsam bilemedim, Rabbim yardımcımız olsun zor bir süreçten geçiyorum sevinsem mi üzülsem mi arasındayım

İnanılma duygular içerisindeyim doktorumamı kızsam ilaçları bıraktırdı diye yoksa ne yapsam bilemedim, Rabbim yardımcımız olsun zor bir süreçten geçiyorum sevinsem mi üzülsem mi arasındayım
Canım biraz sakin ol ve bekle. Allah nasip ettiyse oluyor işte bak.. Hiç tahmin edebileceğimiz bişey değil senin durumun. İnşallah sıkıntısız atlatırsın.

Kizlar ben iki gundur hic uyuyamiyorum bu folbiol sanirim midemi cok sisiriyor kemiklerim sabaha kadar batiyor kac gundur 4 saat uyku ile duruyorum icmesek yada folbiol yerine baska ilac kullanan varmi ne yapicam ben ya
Bana hiç folbiol vermedi doktorum momvital plus içiyorum hep

Kızlar bugun 6.gunum ve erken gebelik testlerinden aldim koca bir negatif gordum yok yani 3.gun embriyosu

Back