- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 34
Evet orasi da oyle aslinda arada bir tane onlara da vurmak gerekirAslinda erkeklere vursak stres atma niyetine daha poztifik olur sanirim sonuclar
Hep bana hep bana olunca stres oluyor :))
Canim stres olunacak bir şey degil aslinda da bizde normal olmayinca insan 4 gozle sonuç bekliyor millet bir gecede hallediyor yahuAslinda erkeklere vursak stres atma niyetine daha poztifik olur sanirim sonuclar
Hep bana hep bana olunca stres oluyor :))
Umarim poztifi alirsinz hepiniz..Evet orasi da oyle aslinda arada bir tane onlara da vurmak gerekir
Normalde olduğu gibi degilki surec...Canim stres olunacak bir şey degil aslinda da bizde normal olmayinca insan 4 gozle sonuç bekliyor millet bir gecede hallediyor yahu
Bu aralar kendimi prenses gibi felan hissediyorum hic bir is yapmiyorum her istediğim onume geliyor ya sonucu pozitif olmasini bu yonden de istiyorum aslinda cok güzelBenm midem agzima bazi zamanlar geldi.
Olabilir net olarak bikmiyorum
:)) orasi oyle de qma canim sagolsun riskim olmasin ben hareketi severim surekli yatmakkk bana gore degil galibaBu aralar kendimi prenses gibi felan hissediyorum hic bir is yapmiyorum her istediğim onume geliyor ya sonucu pozitif olmasini bu yonden de istiyorum aslinda cok güzel
Ama negatif olursa bu yan gelip yatmalarim bitecek gibi
Ya bende yatamam Allah yatan hastalara sifa versin cok zor:)) orasi oyle de qma canim sagolsun riskim olmasin ben hareketi severim surekli yatmakkk bana gore degil galiba
Icin nasil rahat edecekse oyle yapYa bende yatamam Allah yatan hastalara sifa versin cok zor
Az hareket edince cok ayakta kaldin yat diyorlsr
Ya diyorjm fazla kaptırmayın kendinizi sanki var gibi
İlk defa duyuyorum canım. Muayene ol bence çünkü değerin çok artmış. İnşallah vardır bebişinArkadaşlar çok ilginç şeyler yaşıyorum ilk betam 95 çıkmıştı ardından 150 a 160 a çıkıp 85 e düşmüştü (85 farklı hastane) doktorum ultrason ile baktı diş gebelik yok kimyasal gebelik ilaçları bırak dedi , ilaçları bıraktım 4 gün sonra değerlerim 339 a ardından bugün yani 2 gün sonra 550 olmuşne yaşıyorum bende bilmiyorum ilaçları bıraktım korkuyorum
Muayene dün oldum duş gebelik yok dediler kese için erken dediler, doktorum progesteron istedi şimdi , o kadar araştırdım böyle birşey görmedimİlk defa duyuyorum canım. Muayene ol bence çünkü değerin çok artmış. İnşallah vardır bebişin
Canim valla beta hcg yüksekliğine göre diyorlar ama belli de olmuyormusKızlar bende merak ediyorum 2 tane transfer yapıldı ya kan testinde anlaşılıyor diyorlar. Bilginiz var mı bununla ilgili
Eğer gerçekten hamileysen bu bir mucize olurMuayene dün oldum duş gebelik yok dediler kese için erken dediler, doktorum progesteron istedi şimdi , o kadar araştırdım böyle birşey görmedim
İnanılma duygular içerisindeyim doktorumamı kızsam ilaçları bıraktırdı diye yoksa ne yapsam bilemedim, Rabbim yardımcımız olsun zor bir süreçten geçiyorum sevinsem mi üzülsem mi arasındayımEğer gerçekten hamileysen bu bir mucize olurİnşallah yaaaa
Canım biraz sakin ol ve bekle. Allah nasip ettiyse oluyor işte bak.. Hiç tahmin edebileceğimiz bişey değil senin durumun. İnşallah sıkıntısız atlatırsın.İnanılma duygular içerisindeyim doktorumamı kızsam ilaçları bıraktırdı diye yoksa ne yapsam bilemedim, Rabbim yardımcımız olsun zor bir süreçten geçiyorum sevinsem mi üzülsem mi arasındayım
Bana hiç folbiol vermedi doktorum momvital plus içiyorum hepKizlar ben iki gundur hic uyuyamiyorum bu folbiol sanirim midemi cok sisiriyor kemiklerim sabaha kadar batiyor kac gundur 4 saat uyku ile duruyorum icmesek yada folbiol yerine baska ilac kullanan varmi ne yapicam ben ya
Hayır olmuyor içinde probiyotik takviyeside rahatlatıyor sindirim sistemimiCanim sende midende siskinlik oluyormu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?