ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Canım sen kendine niye bunu yapıyorsun kendinden tiksinmek ne demek.. Öncelikle hiç çocuğun olmadı diyelim sen ömür boyu kendine böyle mi yapacaksın. Mutlaka emek veriyorsun, umut ediyorsun hepimiz aynıyız. Bence sorun neyden kaynaklı bunu araştırsın doktorlar. Sen ne kadarlık evlisin ayrıca bu kaçıncı denemen.

Kizlar ben iki gundur hic uyuyamiyorum bu folbiol sanirim midemi cok sisiriyor kemiklerim sabaha kadar batiyor kac gundur 4 saat uyku ile duruyorum icmesek yada folbiol yerine baska ilac kullanan varmi ne yapicam ben ya

Kizlar ben iki gundur hic uyuyamiyorum bu folbiol sanirim midemi cok sisiriyor kemiklerim sabaha kadar batiyor kac gundur 4 saat uyku ile duruyorum icmesek yada folbiol yerine baska ilac kullanan varmi ne yapicam ben ya
Fobiol degildir ya o.
Ben iyotlu b6 vitaminli olanini kullaniyorjm
Ama bencr diger ilaclar yapiyor siskinliği filan.
Bide heycan stres sebebi
Prednol filan kullaniyormusun.

Kızlar crinonejel kullanıyor musunuz artık Bn de kaşıntı yapıyor uyuyamadım bütün gece var mı öyle olan

Fobiol degildir ya o.
Bide heycan stres sebebi
Yemin ediyorum bende patlayacakmışım gibi hissediyorum.. İlaçlar acayip sisiriyor

Fobiol degildir ya o.
Bide heycan stres sebebi
Canim hemsire oyle soyledi iki. Gun icme rahatlarsin dedi hakkatende rahatlamistim biraz yada tesaduf bilmiyorum . Sadece folbiol crinone jel estrofem ve coraspirin kullaniyorum canim baska ilac yok ama kaburgalarim batiyor surekli

Canim hemsire oyle soyledi iki. Gun icme rahatlarsin dedi hakkatende rahatlamistim biraz yada tesaduf bilmiyorum . Sadece folbiol crinone jel estrofem ve coraspirin kullaniyorum canim baska ilac yok ama kaburgalarim batiyor surekli
Blmiyorumki belki de haklisin yani cok ilsc kullaniyoruz ya midede pes ediyor bazen.
Mutlaka etkisi vardir belki.

Yemin ediyorum bende patlayacakmışım gibi hissediyorum.. İlaçlar acayip sisiriyor
Benm kan testinden once cok gaz yapti siskinlik filan. Yediklerimize dikkat etnemiz gerekiyor bu ilaclarla birlikte yanlis cok ust uste yersek gaz yapici seyler flan fena yapiyor

Aa kotü dusunmeyin ama.
Tutunacak olan tutunur.
Benm suan hic belirtim yok gibi ben nabaym:)
Canim evet aslinda kötü dusunmemek lazim her an belirti olacak degil ya demi ornegin bebek her an her dakika buyudugunde tekme mi atiyor

Reactions: H M
Ben progestan fitil kullaniyorum.
Oraya buraya ilac tikmaktan bi hal olduk zaten
Valla sorma canim benim kullandığım ilaçlar
Gunde 3 tane estrofem
3 tane progestan hap
2 tane crinone jel
1 tane oksapar iğne
1 tane prolutex igne
1 tane ecopirin hap
1 tane evicap hap

Reactions: H M
Canim evet aslinda kötü dusunmemek lazim her an belirti olacak degil ya demi ornegin bebek her an her dakika buyudugunde tekme mi atiyor
Aynen oyle.. ama kan testi oncesi kesinlikle agzimizdan cikanlara dikkat etmeliyz yani dua filan olur gerceklesir.
Guzel dusunelim guzel olsun

Valla sorma canim benim kullandığım ilaçlar
Gunde 3 tane estrofem
3 tane progestan hap
2 tane crinone jel
1 tane oksapar iğne
1 tane prolutex igne
1 tane ecopirin hap
1 tane evicap hap
Kullan anam kullan işte..
:):) napolyon para para para demişbizde ilsc ilac ilac diyoz

Kullan anam kullan işte..
:):) napolyon para para para demişbizde ilsc ilac ilac diyoz
Yani icim disim hap olDu daha climara bant vardi onu çıkarttım kalcamdan esim acıyor bana her igne vururken yazik ya şu göbeğine neler oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…