- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Muhtemelen ondan canımBenimkini 12 gun sonraya verdi canim niye acaba 12 gun sonra 3 te 5 te cikiyor diye mi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen ondan canımBenimkini 12 gun sonraya verdi canim niye acaba 12 gun sonra 3 te 5 te cikiyor diye mi ki
Evet cuma test günüm benimde 3. Gun neden erken istedi anlamadımYa ben 30 aralıkta transfer oldum. 3. Gün embriyosu diye sanırsam 14 gün sonraya verdi test günümü. Senin cuma o zaman test günün. Hadi hayırlısı
Sana 10. gün fatmasecret19 a 12. gün, bana da 14. gün dediler. Hepimizin 3. gün embriyosu her doktor farklı istiyor demekkiEvet cuma test günüm benimde 3. Gun neden erken istedi anlamadım
Evet cuma test günüm benimde 3. Gun neden erken istedi anlamadım
[/QUOTE
Bu arada sen hiç idrar testi yapmış miydin
Bende dondurulmuştu adetin 2. Günü gittim sonra hafta da bir kontrole gittim ilaç başlatmıştı bi de fitil 21. Gün de transfer yaptıTeşekkür ederim canım bende bir ay ara vericem
Canım bir transferim tutmuş diğeri tutmamış derken 2 embriyo transfer edildi 1i tutmuş mu demek istedin. Kaliteleriyle ilgili bence eğer sorduğun buysaKızlar bende bi soru sorucam benim ilk günden beri bi gram kanama falan olmadı ama bir transferim tutmuş ikinci tutmamış neden acaba bu gün de bu takıldı aklıma
Progestan estrofem oksapar coraspin folikasitİlaç olarak ne kullanıyorsun canım
Diyorum ya canim hassasiyetleri farkli testlerin sanirim ayni testten alma imkanim olmadi heryerde farkli vardi. Bende degisik degisik aldm. Stres yapmayin insallah test gunune kadar.Canim sana bisey dicem benim de 4.cu ve 5.ci gun testlerim ayni senin gibi cikti seninkide hatta 5.gun 4.cü gunden az daha silik gibi değil mi
Farkedebilir evetCanim saglikla kucagina al insallah kacinci gun embriyosunun testleri ve kac transfer oda farkeder testte
Ama zaten 2sinin tutma garantisi yokki.Kızlar bende bi soru sorucam benim ilk günden beri bi gram kanama falan olmadı ama bir transferim tutmuş ikinci tutmamış neden acaba bu gün de bu takıldı aklıma
Baya baya koyulaşmis masallah8. gün ve 9. gün H M
Ilac almadim hic gitmedim ama fazla streski bi yapi varsa alinmali bencede.Kızlar bu süreçte psikiyatrye gidip yardım alan varmı rahatlatıcı bi ilaç falan ben ciddi ciddi düşünmeye başladım
Aaa herkesin beta hcg ayni oranda kana idrara karismaz ki benm cabuk karisiyor mesela.@yaprakali benim zaten 5.gün embriyosuydu ki
Testte tek çizgi var S Szr_ yani kontrol çizgisi
Yani 4. Günde çıkıyordu hani 5. Günde çıkıyordu
Yoruldum..Fatma sen nasıl görüyor sun senin çizgileri bu kadar erken
Ben 4 mevsim yasadim bi terledim bi uşüdum hala oyle.. hormonlar yerine oturana kadar :)Aynen ya sicak evde usuyorum ayaklarımı bir ısıtamadım patik giyiyorum onun icinde bile buz gibi
Aa kotü dusunmeyin ama.Canim dun ve dunden önce kasiklarimda agri coktu ama.bugun hafifledi acaba tutunacak gibi.oldu geri vazgecti
Ya oyle demeAz önce 7.gün yaptım. Yine yok yok yok....Bu grupta benim için buraya kadarmis. Bi insan hiç mi hamile kalamaz ya kendi kendine bile.kendimden artık tiksincem. .millet yıllarca korunuyoruz ay bıraktıgm ay hamileyim diyo.ya ben....
Hoscskalin