• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Kızlar bende bi soru sorucam 😄 benim ilk günden beri bi gram kanama falan olmadı ama bir transferim tutmuş ikinci tutmamış neden acaba bu gün de bu takıldı aklıma

Evet daha bugün yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umudum kalmadı zaten dikkat ediyordum kendime ama bugün bıraktım artik

Kızlar bende bi soru sorucam 😄 benim ilk günden beri bi gram kanama falan olmadı ama bir transferim tutmuş ikinci tutmamış neden acaba bu gün de bu takıldı aklıma
Canım bir transferim tutmuş diğeri tutmamış derken 2 embriyo transfer edildi 1i tutmuş mu demek istedin. Kaliteleriyle ilgili bence eğer sorduğun buysa

Canim sana bisey dicem benim de 4.cu ve 5.ci gun testlerim ayni senin gibi cikti seninkide hatta 5.gun 4.cü gunden az daha silik gibi değil mi
Diyorum ya canim hassasiyetleri farkli testlerin sanirim ayni testten alma imkanim olmadi heryerde farkli vardi. Bende degisik degisik aldm. Stres yapmayin insallah test gunune kadar.

Ama zaten 2sinin tutma garantisi yokki.
Nasip oyleymis. :)

Kızlar bu süreçte psikiyatrye gidip yardım alan varmı rahatlatıcı bi ilaç falan ben ciddi ciddi düşünmeye başladım
Ilac almadim hic gitmedim ama fazla streski bi yapi varsa alinmali bencede.
Zaman herseye ilac oluyor elbet

@yaprakali benim zaten 5.gün embriyosuydu ki😢😢
Testte tek çizgi var S Szr_ yani kontrol çizgisi
Yani 4. Günde çıkıyordu hani 5. Günde çıkıyordu
Yoruldum..Fatma sen nasıl görüyor sun senin çizgileri bu kadar erken
Aaa herkesin beta hcg ayni oranda kana idrara karismaz ki benm cabuk karisiyor mesela.
Yani sen boylr dusunme.
7.gun 8 9 gunlerde cikabilir rahatla biraz

Son sayfalari ben doldurdum :)
Netim yarin yeniliyor giremedim pek o yuzden :) Rabbim hepinizin gonlune gore versin insallah.

Az önce 7.gün yaptım. Yine yok yok yok....Bu grupta benim için buraya kadarmis. Bi insan hiç mi hamile kalamaz ya kendi kendine bile.kendimden artık tiksincem. .millet yıllarca korunuyoruz ay bıraktıgm ay hamileyim diyo.ya ben....
Hoscskalin

Az önce 7.gün yaptım. Yine yok yok yok....Bu grupta benim için buraya kadarmis. Bi insan hiç mi hamile kalamaz ya kendi kendine bile.kendimden artık tiksincem. .millet yıllarca korunuyoruz ay bıraktıgm ay hamileyim diyo.ya ben....
Hoscskalin
Ya oyle deme :(
Herseyin vakti saati var elbet..
Hayirlisini iste her zaman.. anne olmakla hamile kalmakla hayat bitmiyorki..
Biliyorum gercekten cok zor ama kendine boyle deme.. test gunune kadarda bekle lutfen

Back