ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Canim bence sen hamilesin cunku yerlesme agrisini yasiyorsun ama testlerin ya bozuk yada cok nadir bir bunyen var cunku hem ucuncu gun embriyosu hemde ucuncu gun cikmasi biraz zor gibi geldi ama belki dedigin gibi senin bunyendir bugunki testini atarmisin kiyaslayalim birde ilk anda cikiyordu demi testler

İnşallah kan testinde görürsün canım. Allah nasip etsin inşallah

Canim 4.gun du ilk yaptgim test valla biri bozuk testin ama hangisi bilmiyorum ikisi de ayni marka ama telefonda cekmeye çalıştım ama telefonda gorunmuyor yani net dunkine gore daha silik keske dedigin olsa 6 yildir bebek istiyorjm ama maalesef olmuyor olsa da durmuyor güzel çekersem atacagim

Canım esime bir tane daha test al dedim hayir bekle dedi sabret dedi almadi dışarı çıksam alacağım da esim de dinlen ayaga kalkma yat diyor kendide izin aldi bana bakmak icin

Canim ilk anda damlatir damlatmaz yok bir cizgi ne yalan soyleyim 10 dakika sonra beliriyor gittikce hafif koyulaşıyor

Canım esime bir tane daha test al dedim hayir bekle dedi sabret dedi almadi dışarı çıksam alacağım da esim de dinlen ayaga kalkma yat diyor kendide izin aldi bana bakmak icin
canim belki yanlis dusunuyorm ama test yapmamak daha cok stresse sokuyorsa ben yapiyorum test ama zaten cikmasi icin erken oldugunuda biliyoruz ama dedigim gibi o kadar yerlesme agrisi yasiyorsun canim gebesindir insallah

Kızlar bu arada Allahim mucizemi koru yazisini 2016 da ilk gebeliğimi ogrendigimde yazmistim maalesef devam etmemisti daha yeni dikkatimi çekti yazi degsitiriyimm

canim belki yanlis dusunuyorm ama test yapmamak daha cok stresse sokuyorsa ben yapiyorum test ama zaten cikmasi icin erken oldugunuda biliyoruz ama dedigim gibi o kadar yerlesme agrisi yasiyorsun canim gebesindir insallah
Aynen kafama daha cok takiliyor ama bunu erkek kismi anlamıyor yapmayınca uzulmem diye dusunuyor ya sonuçta kan testinde cikmayacak mi bir anda yikilmaktansa kendimi alistirirm o kan testini verdiklerinde daha cok.uzuluyorjm.sanki millet açıyor gibi saniyorum

Canim dun ve dunden önce kasiklarimda agri coktu ama.bugun hafifledi acaba tutunacak gibi.oldu geri vazgecti

Canim ilk anda damlatir damlatmaz yok bir cizgi ne yalan soyleyim 10 dakika sonra beliriyor gittikce hafif koyulaşıyor
Canim 10 dakika normal bir saat falan sonrasi gecersiz
Oyle seyler dusunme canim hayirlisi ne ise o olsun hakkimizda kacinci tup bebek denemen bu kadar stress iyi degildir. Bende kendi kendime yemin ettim yapmicam diye persembeye kadar ama pisman oldum cok cunku baktim daha cok stress oluyorum yaapiyordum cikmasada erken diye uzulmuyodum zaten

3. gün embriyosu ama 2 tane transfer edildi. Ne bileyim korkuyorum gelişmesi durdu mu diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun...…..
Canım testlerinde çizgiler net görünüyo. Maşallah hayırlı olsun telaş yapma idrar testinden gelişim anlaşılmaz kan testinden anlaşılır. Ben de 7. Ve 8. Günler idrar testi yapmıştım aynı çıkmıştı çizgiler. 10. Gün kanda gördüm

Ikinci tüp bebek denemem canim aynen haklisin varsa vardir yoksa yoktur daha cok.stresteym bugun 5.gun

Kızlar yine ben ve yine bir sorum var hamile kalınca rahim yukarı cikiyormus bununla.ilgili bilgisi.olan.var mi

Kimyasal gebeliği nasıl anladiniz neler oldu biraz bilgi verir misin
Planlı ve normal yollardan olduğu için sürekli test yapıyordum zaten ikinci çizgiyi görünce dr gittim hemen kan değerim çok düşüktü ve dr kimyasal gebelik oldugunü söyledi birkaç gün içinde de kanama başladı zaten

Kimyasal gebeliği nasıl anladiniz neler oldu biraz bilgi verir misin
Ben de doğal yollardan bir kimyasal gebelik geçirmiştim temmuz ayında. 10 yıllık evliliğimde bir kere bile gebe kalmamıştım. Sebebi bilinmeyen infertilite benimki. Yazın karar verdik tüp bebeğe, adet olmayı bekliyodum doktpra gidecektim. Önce adetim gecikti idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Doktora gittim 250 gibi bi rakam çıkmıştı galiba. Çok mutluydum mucize gibiydi 10 yıl sonra. Doktor haftaya gel keseye bakalım, demişti. 3 gün sonra kanamam başladı. Doktora gittim değerim 480 di. Doktor progestan verdi, beklicez 2 gün sonra tekrar kan vereceksin, dedi. İki gün sonra kan verdim değerim 360 lara falan düşmüştü. Doktor artık yapacak bir şey yok, düşmeye başlamış kendi kendine adet kanamasıyla atılacak vücuttan, dedi. Kesenin görünmediği gebeliklere “kimyasal gebelik” deniyormuş. Vücut sağlıksız ve tanımlayamadığı bir şey olarak gördüğü için vücuttan atıyormuş.

Yemin ediyorum herkesin psikolojisi bozuk herşeye takılır olduk korkularımız yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…