ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Aynen canım azar azar artiyr iki gune biraz daha netlesir ilk testinle aradaki farkı görürsün

Cnm teşekkürler bilgi için

Nasıl oluyo kızlar biraz bilgi verirmisiniz
Canim adetin 3.günü gittim sonra canim rahmi hazırlamak.icin ilaçlar veriyor ve 10 gun sonra tekrar kontrole cagirdi bir dahaki gittigim de de tramsfer tarihini söyledi canim bu kadar

Kızlar dondurulmuş embriyo koyduran varmı ?
Benimde dondurulmuş. Sana şöyle diyeyim benim doktorum tedavinin en başında dedi ki taze transferle şansın %35 ama dondurulmuşla %65. Aynen böyle dedi çünkü rahimi de dinlendirmiş oluyorlar sende o kadar iğne ve ilacı vücuttan atmış oluyorsun hormonların normale dönüyor

Kızlar yine ben ve yine bir sorum var hamile kalınca rahim yukarı cikiyormus bununla.ilgili bilgisi.olan.var mi
Kim uyduruyor yaaa böyle şeyleri sen dinlen yat keyfine bak hiç yorma kafanı öyle şeylerle

Kim uyduruyor yaaa böyle şeyleri sen dinlen yat keyfine bak hiç yorma kafanı öyle şeylerle
Valla burada bir yerde okumustim ya benim kasik ağrılarım kalmadı gitti midem bulaniyor o da acaba hastanede mikrop mu kaptim diyorum cunku affedrrsiniz ishal gibiyim de

Teşekkür ederim canım bende bir ay ara vericem

Ya ben 30 aralıkta transfer oldum. 3. Gün embriyosu diye sanırsam 14 gün sonraya verdi test günümü. Senin cuma o zaman test günün. Hadi hayırlısı

Kızlar sizin de midenizde ekşime oluyor mu ? Bu ilaçlardan sanırım artık iç iç midemiz çok kötü oldu. Dün akşamdan beri bende var maalesef.
İlk hafta ben ölmüştüm ama geçti alıştım galiba daha 10 gün daha tüm ilaçlara devam dedi doktor

Ya ben 30 aralıkta transfer oldum. 3. Gün embriyosu diye sanırsam 14 gün sonraya verdi test günümü. Senin cuma o zaman test günün. Hadi hayırlısı
Benimkini 12 gun sonraya verdi canim niye acaba 12 gun sonra 3 te 5 te cikiyor diye mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…