Aynen canım azar azar artiyr iki gune biraz daha netlesir ilk testinle aradaki farkı görürsünfatmasecret19 canım sen baya tecrübelisin benim ilk denemem.. İdrar testi yapmıştım ya biraz önce yine yaptım silik çizgi gene var ama sanki aynı tonda arkadaşımda çok az daha belirginleşmiş diyor. Yani böyle gıdım gıdım mı oluyor renk artması bilemedim ki. Normal bi durum mu yoksa bi anormallik mi var. 3. gün embriyosu olduğu zaman biliyorum geç çıkıyor tahlillerde ama bugün 9. günüm
Cnm teşekkürler bilgi içinBen de doğal yollardan bir kimyasal gebelik geçirmiştim temmuz ayında. 10 yıllık evliliğimde bir kere bile gebe kalmamıştım. Sebebi bilinmeyen infertilite benimki. Yazın karar verdik tüp bebeğe, adet olmayı bekliyodum doktpra gidecektim. Önce adetim gecikti idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Doktora gittim 250 gibi bi rakam çıkmıştı galiba. Çok mutluydum mucize gibiydi 10 yıl sonra. Doktor haftaya gel keseye bakalım, demişti. 3 gün sonra kanamam başladı. Doktora gittim değerim 480 di. Doktor progestan verdi, beklicez 2 gün sonra tekrar kan vereceksin, dedi. İki gün sonra kan verdim değerim 360 lara falan düşmüştü. Doktor artık yapacak bir şey yok, düşmeye başlamış kendi kendine adet kanamasıyla atılacak vücuttan, dedi. Kesenin görünmediği gebeliklere “kimyasal gebelik” deniyormuş. Vücut sağlıksız ve tanımlayamadığı bir şey olarak gördüğü için vücuttan atıyormuş.
Ben canim benim ki dondurulmusKızlar dondurulmuş embriyo koyduran varmı ?
Canim adetin 3.günü gittim sonra canim rahmi hazırlamak.icin ilaçlar veriyor ve 10 gun sonra tekrar kontrole cagirdi bir dahaki gittigim de de tramsfer tarihini söyledi canim bu kadarNasıl oluyo kızlar biraz bilgi verirmisiniz
Benimde dondurulmuş. Sana şöyle diyeyim benim doktorum tedavinin en başında dedi ki taze transferle şansın %35 ama dondurulmuşla %65. Aynen böyle dedi çünkü rahimi de dinlendirmiş oluyorlar sende o kadar iğne ve ilacı vücuttan atmış oluyorsun hormonların normale dönüyorKızlar dondurulmuş embriyo koyduran varmı ?
Kim uyduruyor yaaa böyle şeyleriKızlar yine ben ve yine bir sorum varhamile kalınca rahim yukarı cikiyormus bununla.ilgili bilgisi.olan.var mi
Valla burada bir yerde okumustimKim uyduruyor yaaa böyle şeylerisen dinlen yat keyfine bak hiç yorma kafanı öyle şeylerle
Teşekkür ederim canım bende bir ay ara vericemBenimde dondurulmuş. Sana şöyle diyeyim benim doktorum tedavinin en başında dedi ki taze transferle şansın %35 ama dondurulmuşla %65. Aynen böyle dedi çünkü rahimi de dinlendirmiş oluyorlar sende o kadar iğne ve ilacı vücuttan atmış oluyorsun hormonların normale dönüyor
Cnm senin test günün yarındi dimiEraslan bekliyoruz sonucunuKim uyduruyor yaaa böyle şeylerisen dinlen yat keyfine bak hiç yorma kafanı öyle şeylerle
Merakla demek istedimCnm senin test günün yarındi dimiEraslan bekliyoruz sonucunu
Yok canım benim test günüm 13 Ocak doğum günüm hemdeMerakla demek istedim
Aaa senin transferin benden birgun önceydi benim doktorum ayın 10 istedi testiYok canım benim test günüm 13 Ocak doğum günüm hemde
İlk hafta ben ölmüştüm ama geçti alıştım galiba daha 10 gün daha tüm ilaçlara devam dedi doktorKızlar sizin de midenizde ekşime oluyor mu ? Bu ilaçlardan sanırım artık iç iç midemiz çok kötü oldu. Dün akşamdan beri bende var maalesef.
Benimkini 12 gun sonraya verdi canim niye acaba 12 gun sonra 3 te 5 te cikiyor diye mi kiYa ben 30 aralıkta transfer oldum. 3. Gün embriyosu diye sanırsam 14 gün sonraya verdi test günümü. Senin cuma o zaman test günün. Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?