Kaçıncı günün bugün test tarihin ne zamanHiç tahlil yapasim yok heyecanimda. ..ama ignelerim bitiyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı günün bugün test tarihin ne zamanHiç tahlil yapasim yok heyecanimda. ..ama ignelerim bitiyi
Canim merak ettim nerde yaptiriyorsun?Bizimkine bişey sorulmuyo ki bana googledan okudugun bilgilerle gelme diyor adam soru sorunca
Resmini atarmisin testinfatmasecret19 canım sen baya tecrübelisin benim ilk denemem.. İdrar testi yapmıştım ya biraz önce yine yaptım silik çizgi gene var ama sanki aynı tonda arkadaşımda çok az daha belirginleşmiş diyor. Yani böyle gıdım gıdım mı oluyor renk artması bilemedim ki. Normal bi durum mu yoksa bi anormallik mi var. 3. gün embriyosu olduğu zaman biliyorum geç çıkıyor tahlillerde ama bugün 9. günüm
Canım şimdi tekrar baktım teste biraz bekledi ya baya bir belirginleşmiş. Korkuyorum sıkıntı mı var diye o yüzden yazdım..Resmini atarmisin testin
Ya kizlae benim dundu test gunum doktor transfee günü test dununden 3 hafta sonra ultraaonla bakcaz demisti dunde haftaya gel bakalim dedi anormal bi durum bu anlayamadim? Testi tekrarlamamida soylemedi? Ben hazirlikli olmak icin tekrarliycam yarin ama aklima takildiBenimde 24 Aralık da transfer oldum kese görmeye ayın 13 ünde gidicez
Canin uzme kendini ve bebisini daha oncede demistim arkadas 3 ay kanama yasadi sukur cocugu kucagindaYok herkeste gelmesine degil
Kana donecek diye korkuyorum..
Aglayacam aģlayacam tutuyorum kendjmi
Yok iyim cok sukur. Cok fazla gelmiyor kana donmediği surece kafama takmicam. Nasip neyse o olur nabalim ben elimden geleni yapiyorumCanin uzme kendini ve bebisini daha oncede demistim arkadas 3 ay kanama yasadi sukur cocugu kucaginda
Oksapar ilk vurunduğumda morartim ama sonra 3 gundur ayni yerden vyruyorum morarmiyor. Ama yakiyor az tabi.Kan sulandirici napilirsa yapılsın morariyo kantaron yağı sür dediler bana daha süremedim
Bak sana testlerimi atayim.fatmasecret19 canım sen baya tecrübelisin benim ilk denemem.. İdrar testi yapmıştım ya biraz önce yine yaptım silik çizgi gene var ama sanki aynı tonda arkadaşımda çok az daha belirginleşmiş diyor. Yani böyle gıdım gıdım mı oluyor renk artması bilemedim ki. Normal bi durum mu yoksa bi anormallik mi var. 3. gün embriyosu olduğu zaman biliyorum geç çıkıyor tahlillerde ama bugün 9. günüm
Canim saglikla kucagina al insallah kacinci gun embriyosunun testleri ve kac transfer oda farkeder testteEki Görüntüle 2574065
Eki Görüntüle 2574066
Eki Görüntüle 2574067
Eki Görüntüle 2574070
Eki Görüntüle 2574073
Ilki 4ncu gun 8 e kadar gidiyor asagi dogru S Szr_
Canın idrara geç düşüyor ya hemen idrarda koyulasmiyor canim hatta ayni bile cikiyor koyulasma adetten sonra oluyor canimfatmasecret19 canım sen baya tecrübelisin benim ilk denemem.. İdrar testi yapmıştım ya biraz önce yine yaptım silik çizgi gene var ama sanki aynı tonda arkadaşımda çok az daha belirginleşmiş diyor. Yani böyle gıdım gıdım mı oluyor renk artması bilemedim ki. Normal bi durum mu yoksa bi anormallik mi var. 3. gün embriyosu olduğu zaman biliyorum geç çıkıyor tahlillerde ama bugün 9. günüm
İkinci cizgi bariz belli hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin insllah8. gün ve 9. gün H M
3. gün embriyosu ama 2 tane transfer edildi. Ne bileyim korkuyorum gelişmesi durdu mu diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun...…..Canim saglikla kucagina al insallah kacinci gun embriyosunun testleri ve kac transfer oda farkeder testte