- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 34
Canim sana bisey dicem benim de 4.cu ve 5.ci gun testlerim ayni senin gibi cikti seninkide hatta 5.gun 4.cü gunden az daha silik gibi değil miEki Görüntüle 2574065
Eki Görüntüle 2574066
Eki Görüntüle 2574067
Eki Görüntüle 2574070
Eki Görüntüle 2574073
Ilki 4ncu gun 8 e kadar gidiyor asagi dogru S Szr_
Canim koyulasmis zaten durdukca da koyulaşır takma.kafana8. gün ve 9. günH M
İnşallah öyledir canımİkinci cizgi bariz belli hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin insllah
Nerdesin sen gözlerim seni aradı :)Canim koyulasmis zaten durdukca da koyulaşır takma.kafana
Canim buradayımNerdesin sen gözlerim seni aradı :)
Sen nasilsin iyisin ins canimNerdesin sen gözlerim seni aradı :)
Canim sen stress yapma netlesmis masallah kalbini ferah tut ben kiyaslama icin testlerini veren3. gün embriyosu ama 2 tane transfer edildi. Ne bileyim korkuyorum gelişmesi durdu mu diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun...…..
Canım bugün sabahtan beri başım ağrıyor ilaç içmek istemedim. İşteyim eve gideyim direkt yatıp uyuycam. Tabi uyuyabilirsemSen nasilsin iyisin ins canim
Canim valla bas agrisina at kestanesi birebir ilac kullanmaktansaCanım bugün sabahtan beri başım ağrıyor ilaç içmek istemedim. İşteyim eve gideyim direkt yatıp uyuycam. Tabi uyuyabilirsem
Canim ben sunu aNladim ıdrar testleri adet gecikince hem.daha koyu hem de daha erken sonuc veriyorKızlar az önce yaptım testi .ne çizgi var ne başka bişey. ....nolacak pekiii. .delircemm
Dur canim daha erken delirme erken daha besinci gun embriyosunda bile 7. Gun cikiyor bizim daha altinci gunumuzKızlar az önce yaptım testi .ne çizgi var ne başka bişey. ....nolacak pekiii. .delircemm
Canım hiç çizgi yoksa test bozuktur. Tekrar dene istersenKızlar az önce yaptım testi .ne çizgi var ne başka bişey. ....nolacak pekiii. .delircemm
Evet canim arkadaşımın 5.gundu 9.gunde cok silik çıkmıştıDur canim daha erken delirme erken daha besinci gun embriyosunda bile 7. Gun cikiyor bizim daha altinci gunumuz
Evet canim arkadaşımın 5.gundu 9.gunde cok silik çıkmıştı
Canim bende ayni durumu yasadim internetten 9. Ve 10. Gun degerlerine baktim bircogununun 8. Gun falan cikmis hatta bazilari 8. Gun negatif gormus 12. Gun pozitif almis yani acele etme acikcasi bende bazi arkadaslarin nasil bu kadar erken ciktigini anlamadim bazilarinin embriyosu zaten gelismis onlari anliyorum
Canim bende dun gordum.ya test bozuk bugun ise dunkine gore daha silik belli belirsiz valla anlamadim ya kimyasal ya da ilk idrarla.kyapmadigim icin valla takmayacagim.kafaya olacağı varsa olur herhalde canim sen bana bakma bir arkadasinda farklı bir topikte ilk yaptığında silik çizgi vardi sonra 9.guj mu 10.gun mu yapti ıdrar testi negatif kan testine gitti ki hamile cikti sans bunlar belki sen hamilesin ben değilim canim
O testin resmi varsa atta canim biz de rahatlayalim biraz moral olsunCanım ben 11. Gün kan testi yaptım pozitif çıktı eve gelince idrar testinde de görmek istedim. Yok denecek kadar aşırı silikti 2. Çizgi. Bence hemen kötüye yorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?