• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

• Beğen
Reactions: H M
Nerdesin sen gözlerim seni aradı :)
Canim buradayım 🥰🥰valla bugun pek bisey hissetmiyorum ara ara gekip giden bir mide bulantisi hafif kasik bugun birazcik gogus agrisi da oluştu ama dayanamayıp test yaptim benimki de dünkü gibi hatta ondan az daha acik silik cikti ama ilk ıdrar değildi çünkü sabah 5 gibi tuvalete gittim 8.30 gibi mi 9 gibi mi ne test yaptim tekrardan

Kızlar az önce yaptım testi .ne çizgi var ne başka bişey. ....nolacak pekiii. .delircemm
Canim ben sunu aNladim ıdrar testleri adet gecikince hem.daha koyu hem de daha erken sonuc veriyor
Yani adet gecikmeyince bekledikce koyulasiyor geçince 5 dk.icinde cikiyor

Y yaprakali benim zaten 5.gün embriyosuydu ki😢😢
Testte tek çizgi var S Szr_ yani kontrol çizgisi
Yani 4. Günde çıkıyordu hani 5. Günde çıkıyordu
Yoruldum..Fatma sen nasıl görüyor sun senin çizgileri bu kadar erken

Canim bende ayni durumu yasadim internetten 9. Ve 10. Gun degerlerine baktim bircogununun 8. Gun falan cikmis hatta bazilari 8. Gun negatif gormus 12. Gun pozitif almis yani acele etme acikcasi bende bazi arkadaslarin nasil bu kadar erken ciktigini anlamadim bazilarinin embriyosu zaten gelismis onlari anliyorum

Canim bende dun gordum.ya test bozuk bugun ise dunkine gore daha silik belli belirsiz valla anlamadim ya kimyasal ya da ilk idrarla.kyapmadigim icin valla takmayacagim.kafaya olacağı varsa olur herhalde canim sen bana bakma bir arkadasinda farklı bir topikte ilk yaptığında silik çizgi vardi sonra 9.guj mu 10.gun mu yapti ıdrar testi negatif kan testine gitti ki hamile cikti sans bunlar belki sen hamilesin ben değilim canim

Canım ben 11. Gün kan testi yaptım pozitif çıktı eve gelince idrar testinde de görmek istedim. Yok denecek kadar aşırı silikti 2. Çizgi. Bence hemen kötüye yorma.
O testin resmi varsa atta canim biz de rahatlayalim biraz moral olsun

Kızlar içinizde üşüyen aynı zamanda da atesi var gibi hisseden var mi evse oturarark üşüttüm.mu ne yaptin 😁😁

Back