ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

İnsllah degerin yukselir canım benim umudum kalmadı kimyasal gebelikte erkenden çıkmıştı idrar testinde

Bende 3 4 gün yaşamıştım canım onu yerleşme kanaması diyorlar genelde benim doktor proluton deport vurdur demişti geçiyor ama sıkma canını
Ay insallah ya bende vurdurucam esimi bekliyorum kendi gitme sansim pek yok suan.

Prolutex biraz pahalı olanı o göbekten oluyor canım. Birde Direk progestan adıyla bi iğne var o kalçadan oluyor kutusundan iğne falanda çıkmıyor.
Anladim canim bana direk onu dedi de doktor yani transferden once basladim o igneye simdi 2ci kutudayim

Prolutex biraz pahalı olanı o göbekten oluyor canım. Birde Direk progestan adıyla bi iğne var o kalçadan oluyor kutusundan iğne falanda çıkmıyor.
Progestan dex var göbekten bana bu sefer onu verdiler hiç kalçadan olmadım hep göbek ve artık çok sızlıyor

Bnm bugün sanırım ya da yarin prolutex iğne m bitiyor. ..test yapasimda yok korkumdan. Nolcak bilmiyom

Bnm bugün sanırım ya da yarin prolutex iğne m bitiyor. ..test yapasimda yok korkumdan. Nolcak bilmiyom
Bende öyle hissetmiştim korkudan gitmek istemiyodum sanki test yapmassam gerçekle yüzleşmicem die inşallah korkularının yerini sevinçler tatlı heyecanlar alır

Bende öyle hissetmiştim korkudan gitmek istemiyodum sanki test yapmassam gerçekle yüzleşmicem die inşallah korkularının yerini sevinçler tatlı heyecanlar alır
Hiç tahlil yapasim yok heyecanimda. ..ama ignelerim bitiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…