Evet canim 3.ncu gun bugunCanım lekelenmen mi var
Hangisi yazdi blmiyorum canim bakicam.Hayır cnm kendin vurgulamazsın kalçadan pruloton depot sa bende kullaniyorum
Oksaparida gobekten vuruyorum oda yakiyor zaten alistik artik nabalimCanim göbekten vurabilirsin kendin de vurabilirsin ama biraz yakiyor kendin vuramazsan esin de vurabilir
Progestan iğne göbekten olmuyor canım kalçadan olması gerekiyor.Oksaparida gobekten vuruyorum oda yakiyor zaten alistik artik nabalim
Canim progesteron hormoni olan iignedegil.mi benimkinin adi prolutex ve gobekten vurabilirsin dedilerProgestan iğne göbekten olmuyor canım kalçadan olması gerekiyor.
İnsllah degerin yukselir canım benim umudum kalmadı kimyasal gebelikte erkenden çıkmıştı idrar testindeCnm sen niye kendi morelini bozuyorsun böyle allah tan ümit kesilmez ben kan vermeye ağlaya ağlaya gittim kendimi mahvettim idrarda negatif çıktı die ama az da olsa değer kanda pozitif çıktı şimdi takip ediliyor artış umarım beni bırakmaz bebeğim sende kanda vermeden kendini yıpratma boşuna
Prolutex biraz pahalı olanı o göbekten oluyor canım. Birde Direk progestan adıyla bi iğne var o kalçadan oluyor kutusundan iğne falanda çıkmıyor.Canim progesteron hormoni olan iignedegil.mi benimkinin adi prolutex ve gobekten vurabilirsin dediler
Ay insallah ya bende vurdurucam esimi bekliyorum kendi gitme sansim pek yok suan.Bende 3 4 gün yaşamıştım canım onu yerleşme kanaması diyorlar genelde benim doktor proluton deport vurdur demişti geçiyor ama sıkma canını
Artik yaptircaz bi sekilde remelcimProgestan iğne göbekten olmuyor canım kalçadan olması gerekiyor.
Anladim canim bana direk onu dedi de doktor yani transferden once basladim o igneye simdi 2ci kutudayimProlutex biraz pahalı olanı o göbekten oluyor canım. Birde Direk progestan adıyla bi iğne var o kalçadan oluyor kutusundan iğne falanda çıkmıyor.
Progestan dex var göbekten bana bu sefer onu verdiler hiç kalçadan olmadım hep göbek ve artık çok sızlıyorProlutex biraz pahalı olanı o göbekten oluyor canım. Birde Direk progestan adıyla bi iğne var o kalçadan oluyor kutusundan iğne falanda çıkmıyor.
Benimki de ayni ve bir de mosmor oldu gobegimin iki yani daProgestan dex var göbekten bana bu sefer onu verdiler hiç kalçadan olmadım hep göbek ve artık çok sızlıyor
Kan sulandirici napilirsa yapılsın morariyo kantaron yağı sür dediler bana daha süremedimBenimki de ayni ve bir de mosmor oldu gobegimin iki yani da
Yarin test gununuz galiba guzel haberleriniz olsun insProgestan dex var göbekten bana bu sefer onu verdiler hiç kalçadan olmadım hep göbek ve artık çok sızlıyor
Evet sağol canım ilkinde hissetmiştim bunda çok karısıgim Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasınYarin test gununuz galiba guzel haberleriniz olsun ins
Amin canim insEvet sağol canım ilkinde hissetmiştim bunda çok karısıgim Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bende öyle hissetmiştim korkudan gitmek istemiyodum sanki test yapmassam gerçekle yüzleşmicem die inşallah korkularının yerini sevinçler tatlı heyecanlar alırBnm bugün sanırım ya da yarin prolutex iğne m bitiyor. ..test yapasimda yok korkumdan. Nolcak bilmiyom
Hiç tahlil yapasim yok heyecanimda. ..ama ignelerim bitiyiBende öyle hissetmiştim korkudan gitmek istemiyodum sanki test yapmassam gerçekle yüzleşmicem die inşallah korkularının yerini sevinçler tatlı heyecanlar alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?