- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.379
- 598
Icebilirsin dedi ictim rahatladim sukur.Doktoruna sor da ic canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icebilirsin dedi ictim rahatladim sukur.Doktoruna sor da ic canim
Çok şükür Rabbim göstermiş sana darısı benim başıma inşallah görünür bana da pazartesi geçmek bilmiyor Ya sabrAma çok kücüklerdi alttan muayene ile gördü karından görünmedi 4.90mm keseler daha çook minikler ❤❤
Hayirli olsun canim :))Senin tamam canm hayirlı uğurlu olsun inşaallah
Kaçıncı günün ve normal evde test e gore mı karar vereceksin bence Bı kan ver ona gore hareket etTest günüm cuma ilaçları biraksam mi acaba
Herkeste gelmez zaten leke oraya takılma bence çünkü çok herkeste olacak bırsey degıl cidden boş yere moral bozukluğu yukleme kendine2nci sonucum 12.gun 490 cikti.
Ama leke bitmedi
Sakin kalmaya calisiyorum Rabbim ne dediyse o olur..
Yok herkeste gelmesine degilHerkeste gelmez zaten leke oraya takılma bence çünkü çok herkeste olacak bırsey degıl cidden boş yere moral bozukluğu yukleme kendine
8 gunum iki günüm kaldı olsa silik te olsa çıkardı benceKaçıncı günün ve normal evde test e gore mı karar vereceksin bence Bı kan ver ona gore hareket et
Değerlerin normal gidiyorsa gelmez ınsallah kana da dönüşmez bende geldi iki kere başka da gelmedi çok şükür dönüşmüyorYok herkeste gelmesine degil
Kana donecek diye korkuyorum..
Aglayacam aģlayacam tutuyorum kendjmi
Canım doktorun ne diyor bu durumaYok herkeste gelmesine degil
O zaman git Bi kan ver için rahatlasın ve oyle bırak ıyı yada kötü aklında bırsey kalmamıs olur eger varsa zaten az da olsa Bı deger cıkar kanda yoksa 0 cıkar8 gunum iki günüm kaldı olsa silik te olsa çıkardı bence
Doktorum olabilir diyor artisin guzel diyor.Canım doktorun ne diyor bu duruma
Hayir canim yapmadim bekleyecegim ben deCanim bugunde test yaptinmi koyulasma oldumu
Geçmis olsun canimIcebilirsin dedi ictim rahatladim sukur.
Kafana göre kan sulandırıcı içme sakın doktoruna danışLutfen yardim edin. varisim var arkadas kan sulandirici ic diyor. Ama baskalarida kan sulandirici dusuge yol aciyor diyor. Ltfn yatdmci olun
Canim kirmizi olmadıkça korkma ins ilk kan testin kaçtıYok herkeste gelmesine degil
240 / 490Canim kirmizi olmadıkça korkma ins ilk kan testin kaçtı
Düsüğe yol aciyorsa biz niye kullaniyoruz peki.Kafana göre kan sulandırıcı içme sakın doktoruna danış
Canim erken olunca adet geçmedikçe idrar testi koyulasmiyor hemen aradan bir saat iki saat sonra koyulasiyor belki oyledir8 gunum iki günüm kaldı olsa silik te olsa çıkardı bence