- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 34
Iki kattan fazla arTis var canim korkma ins biraz dinlen prolutex vuruyor musun240 / 490
İlaçlarını bırakma cumu günü kanda negatifi görürsen bırak doktoruna danışmadan bişey yapmaTest günüm cuma ilaçları biraksam mi acaba
Vuruncam doktor yazdir dediIki kattan fazla arTis var canim korkma ins biraz dinlen prolutex vuruyor musun
Cnm sen niye kendi morelini bozuyorsun böyle allah tan ümit kesilmez ben kan vermeye ağlaya ağlaya gittim kendimi mahvettim idrarda negatif çıktı die ama az da olsa değer kanda pozitif çıktı şimdi takip ediliyor artış umarım beni bırakmaz bebeğim sende kanda vermeden kendini yıpratma boşuna8 gunum iki günüm kaldı olsa silik te olsa çıkardı bence
Hayır cnm kendin vurgulamazsın kalçadan pruloton depot sa bende kullaniyorumVuruncam doktor yazdir dedi
Ama fitil olarak şuan kullaniyorum.
O igne nereye vuruluyor kizlar? Kendim vurabilirmiyim
Canim göbekten vurabilirsin kendin de vurabilirsin ama biraz yakiyor kendin vuramazsan esin de vurabilirVuruncam doktor yazdir dedi
Prolutex mi proluton deport mu canimVuruncam doktor yazdir dedi
Hayirli olsun canim seninki de kac çıkmıştı betaCnm sen niye kendi morelini bozuyorsun böyle allah tan ümit kesilmez ben kan vermeye ağlaya ağlaya gittim kendimi mahvettim idrarda negatif çıktı die ama az da olsa değer kanda pozitif çıktı şimdi takip ediliyor artış umarım beni bırakmaz bebeğim sende kanda vermeden kendini yıpratma boşuna
Hatırladım sen benim negatif sanırsam diyordun. Hayırlı olsun çok sevindim. O zaman senide ekliyorum listeyeHayır cnm kendin vurgulamazsın kalçadan pruloton depot sa bende kullaniyorum
Canim sen bir daha idrar testj yaptin miHatırladım sen benim negatif sanırsam diyordun. Hayırlı olsun çok sevindim. O zaman senide ekliyorum listeye
Galiba erken biraz ya çok istiyorum o listede olmayı ama daha değerim 70 yükselmesini bekliyoruz inşallah yükselir yaHatırladım sen benim negatif sanırsam diyordun. Hayırlı olsun çok sevindim. O zaman senide ekliyorum listeye
Canim yukselir ins korkma eger yuzde 60 ve uzeri artis oluyorsa rahat olGaliba erken biraz ya çok istiyorum o listede olmayı ama daha değerim 70 yükselmesini bekliyoruz inşallah yükselir ya
Hayır yapmadım hiç sonraCanim sen bir daha idrar testj yaptin mi
Cuma günü tekrar kan testi var pazartesi doktor kontrolü nolur bana da dua edin bebeğim tutunsunHatırladım sen benim negatif sanırsam diyordun. Hayırlı olsun çok sevindim. O zaman senide ekliyorum listeye
Amin ins canim ins tutunurCuma günü tekrar kan testi var pazartesi doktor kontrolü nolur bana da dua edin bebeğim tutunsun
YOK CANIM YAPMADIM TEKRARCanim sen bir daha idrar testj yaptin mi
İnşallah canım inşallahCuma günü tekrar kan testi var pazartesi doktor kontrolü nolur bana da dua edin bebeğim tutunsun
Canim.benim.eksime degil de kalp carpintisi oluyor ya ignelerden bilemedim.Kızlar sizin de midenizde ekşime oluyor mu ? Bu ilaçlardan sanırım artık iç iç midemiz çok kötü oldu. Dün akşamdan beri bende var maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?