ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

fatmasecret19 canım sen baya tecrübelisin benim ilk denemem.. İdrar testi yapmıştım ya biraz önce yine yaptım silik çizgi gene var ama sanki aynı tonda arkadaşımda çok az daha belirginleşmiş diyor. Yani böyle gıdım gıdım mı oluyor renk artması bilemedim ki. Normal bi durum mu yoksa bi anormallik mi var. 3. gün embriyosu olduğu zaman biliyorum geç çıkıyor tahlillerde ama bugün 9. günüm

Resmini atarmisin testin

Benimde 24 Aralık da transfer oldum kese görmeye ayın 13 ünde gidicez
Ya kizlae benim dundu test gunum doktor transfee günü test dununden 3 hafta sonra ultraaonla bakcaz demisti dunde haftaya gel bakalim dedi anormal bi durum bu anlayamadim? Testi tekrarlamamida soylemedi? Ben hazirlikli olmak icin tekrarliycam yarin ama aklima takildi

Kan sulandirici napilirsa yapılsın morariyo kantaron yağı sür dediler bana daha süremedim
Oksapar ilk vurunduğumda morartim ama sonra 3 gundur ayni yerden vyruyorum morarmiyor. Ama yakiyor az tabi.
Masaj yapin dagitin ilaci

Bak sana testlerimi atayim.
Benm ilk denememde ben cok test yaptim gec tutunmustu ama gelismedi cok ilerlemeden atti vucud.
Simdi denememde 4.5.6.7 8. Olarak ysptim

S Szr_ testlerin hassasligina gorede degisir. Ben hep farkli kullanmak zorunda kaldim yoktu aynilari.
2 gune bir olarak baz al netlesmeyide

S Szr_ testlerin hassasligina gorede degisir. Ben hep farkli kullanmak zorunda kaldim yoktu aynilari.
2 gune bir olarak baz al netlesmeyide
Senin 5. gün gün embriyosu ama değil mi. Bilmiyorum benim 3 . gün fark ediyor diye duydum bilemedim

Reactions: H M
8. gün ve 9. gün H M

Eklentiler

• 20200107_105838.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 20200108_170632.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bu süreçte psikiyatrye gidip yardım alan varmı rahatlatıcı bi ilaç falan ben ciddi ciddi düşünmeye başladım

Reactions: H M
Canın idrara geç düşüyor ya hemen idrarda koyulasmiyor canim hatta ayni bile cikiyor koyulasma adetten sonra oluyor canim

Canim saglikla kucagina al insallah kacinci gun embriyosunun testleri ve kac transfer oda farkeder testte
3. gün embriyosu ama 2 tane transfer edildi. Ne bileyim korkuyorum gelişmesi durdu mu diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun...…..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…