• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Canım ne güzel keseler erken görünmüş bugün 15. Gün olması lazım maşallah 🙏🏼 Sağlıkla büyüsün bebeciklerin. Beni doktor taa 24 Ocak’ta çağırdı ya. Nasıl geçer zaman bilmiyorum
Ben nabız icin gidcem 29 ocak da inşallah canim amin ınşallah sende görursun bebişlerini beklemek zor ama işte her asamada beklemek bizim işimiz

Dondurulmuşlarım orda nasıl değiştircem
Ben keseyi görmüş olmama rağmen bir s
Benim ikinci ama öncesinde iki ameliyatım var baya zorlu bir yılı aşkındır acı çekiyorum işimi bıraktım sosyal hayatım bitti eşimle afedersiniz özel hayatım kalmadı bir bucuk yıllık evliyim evliliğimden bişey anlamadım ameliyatlar dışındaki küçük operasyonları hiç söylemiyorum bile ameliyat masasına yatmaktan bıktım ve daha 28 yaşındayım
canı
Benim ikinci ama öncesinde iki ameliyatım var baya zorlu bir yılı aşkındır acı çekiyorum işimi bıraktım sosyal hayatım bitti eşimle afedersiniz özel hayatım kalmadı bir bucuk yıllık evliyim evliliğimden bişey anlamadım ameliyatlar dışındaki küçük operasyonları hiç söylemiyorum bile ameliyat masasına yatmaktan bıktım ve daha 28 yaşındayım
Canım evlendim hamileyim diye doktora gittim menopoz dediler koştuk tüp bebeğe yanlış tedavi dediler kist dediler tedavi başlattılar tedaviler daha çok kist yaptı eşim hiç birini umursamadı bir buçuk yıl tek başıma mücadele ettim sonra bu süreçte kanser dediler biyopsi hastene doktor gezmekten canım çıktı bu süreçleri de tek başıma yaşadım biyopsi aldırmaya bile tek başıma gittim su an 29 yaşındayım görsen 40 dersin çöktüm belki ama bi mucize geldi o yüzden pes etme her şerde emin ol vardır bi hayır

Ben keseyi görmüş olmama rağmen bir s

canı

Canım evlendim hamileyim diye doktora gittim menopoz dediler koştuk tüp bebeğe yanlış tedavi dediler kist dediler tedavi başlattılar tedaviler daha çok kist yaptı eşim hiç birini umursamadı bir buçuk yıl tek başıma mücadele ettim sonra bu süreçte kanser dediler biyopsi hastene doktor gezmekten canım çıktı bu süreçleri de tek başıma yaşadım biyopsi aldırmaya bile tek başıma gittim su an 29 yaşındayım görsen 40 dersin çöktüm belki ama bi mucize geldi o yüzden pes etme her şerde emin ol vardır bi hayır
Ne güzel ya hamilemisin maşallah çok sevindim canım ben sanırım o kadar sabırlı değilim eşinede Rabbim vicdan merhamet versin teşekkür ederim sizlerle konuştukça yanlız olmadığımı hissediyorum ❣️

Ne güzel ya hamilemisin maşallah çok sevindim canım ben sanırım o kadar sabırlı değilim eşinede Rabbim vicdan merhamet versin teşekkür ederim sizlerle konuştukça yanlız olmadığımı hissediyorum ❣
Eşim rahattı ben korkak ama hepsi geçti daha neler neler yaşandı geçti geçiyor sıkma canını bozma moralini

Eşim rahattı ben korkak ama hepsi geçti daha neler neler yaşandı geçti geçiyor sıkma canını bozma moralini
Şuan yeni diye belki bilmiyorum ama imkansız gibi geliyor sanki ben o güzel duyguları yaşayamam hamile arkadaşlarım tanıdıklarıma hayranlıkla bakıyorum Bebekleri olunca çok mutlu oluyorum ama ben hayret ediyorum nasıl oluyor bu kadar kolaysa töbe Yarabbim ama bizim neden olmuyor die düşünüyorum yalan değil sanırım psikiyatriye falan gitme zamanım geldi

Şuan yeni diye belki bilmiyorum ama imkansız gibi geliyor sanki ben o güzel duyguları yaşayamam hamile arkadaşlarım tanıdıklarıma hayranlıkla bakıyorum Bebekleri olunca çok mutlu oluyorum ama ben hayret ediyorum nasıl oluyor bu kadar kolaysa töbe Yarabbim ama bizim neden olmuyor die düşünüyorum yalan değil sanırım psikiyatriye falan gitme zamanım geldi
Canım bunları düşündüğün için kendini yargılama emin ol hepimiz (uzun yıllar çocuğu olmayanlar) zaman zaman böyle düşüncelere kapılmışızdır. Bu da bir imtehan. Evlat sahibi olup sonra kaybedenler de var. Neler neler var kendini rahatlatmaya çalış canım

Lutfen yardim edin. varisim var arkadas kan sulandirici ic diyor. Ama baskalarida kan sulandirici dusuge yol aciyor diyor. Ltfn yatdmci olun

Asena senin kacinci gunun bide belirtilerin varmıydi yada erken test yaptinmi
Benim 16. Günüm bugün canm evet belirtilerim az da olsa vardi anlık bir agri girerdi belime ve kasığıma aynı anda sonra saniyeler içinde gecerdi ilk günler böyle olmustu hatta 4. Günümde cok hissettim ve test yaptm baya silik bir çizgi vardı 7. Güne kadar hergun ilk idrarda tekrarladm en net cizgiyi 7. Gün gördüm kan verdim hemen 117 çıktı 2 gün sonra yani 9. Günde tekrar kanda 295 çıktı 15 günümdede 2 kese göründü meger ikiz olduğu için erken çıkmış idrarda :emir_bebek::emir_bebek:

Lutfen yardim edin. varisim var arkadas kan sulandirici ic diyor. Ama baskalarida kan sulandirici dusuge yol aciyor diyor. Ltfn yatdmci olun
Canım doktoruna sormalısın. Kafana göre bir şey içme bence. Ben coraspirin içiyorum kan sulandırıcı niyetine ama doktorum verdin onun yanında her gün Prolutex iğne de vuruyorum. Burda bazıları kan sulandırıcı iğne vuruluyor. Herkesin tedavisi kişiye özel canım

Back