2 aydır telefon geçmişiimde hep çatlatma iğnesi konulu araştırmalarım var gece burdaki yazıları okuyorum vs. 2. Kez deniyorum cuma günü sonucum belli olucak inş bu sefer olurMerhaba. Bu benim açtığım ilk konu. Bu ay klomen tedavisine başladım ve yumurta takibim yapılıyor. Doktorum klomen ile birlikte bir de bir vitamin önerdi suya katılıp içiliyor. 3 tane olgunlaşan yumurta vardı en son 15-16 mm civarlarında boyutları. Bugün tekrar kontrolüm var ve yakın zamanda iğne vereceğini söyledi. İlk seferde başarılı olan yorumlar kadar basarısız olanlar da var.. bu benı korkutuyor. Sizlerde süreç nasıl ilerliyor? Siz de kafanızda milyon tane soruyla geceleri bu siteyi talan ediyor musunuz?
2 aydır telefon geçmişiimde hep çatlatma iğnesi konulu araştırmalarım var gece burdaki yazıları okuyorum vs. 2. Kez deniyorum cuma günü sonucum belli olucak inş bu sefer olur
Teşşekkür ederim buna çok ihtiyacım var umarım siz ilk iğne de hamile kalırsınız Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder sanaSizin için dua edicem
İnşallah.. doktora geldim bakalım ne diyecek, cuma gününe de az kaldı inşallah güzel haberler alırsınTeşşekkür ederim buna çok ihtiyacım var umarım siz ilk iğne de hamile kalırsınız Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder sana
İnş doktor nee dicek yaz tamam mıİnşallah.. doktora geldim bakalım ne diyecek, cuma gününe de az kaldı inşallah güzel haberler alırsın
3 yumurta vardı Cuma günü, ve 15-14 mm falandı boyutları. Bugünki kontrolde ise ikisi durmus dedi biri ise 21mm olmus dedi. Çok iyi olduğunu, sıkıntı olmadığını söyledi. Yarın öğlede catlatma iğnesi vurulacakmışım ve carsamba persembe cuma günlerini değerlendir dediİnş doktor nee dicek yaz tamam mı
yumurtlamadan sonra 10.gün gören de var okuduğum kadarıyla, 14.gün gören de.. ama önerilen hep adet gecikmesi yaşadıktan sonra bakılması bekleyebiliyorsanKaç günde bir regl olursun : 26
Son regl tarihin : 4 aralık 2020
Reglin kaç gün sürdü : 4gün
Ovulasyon testinin markası : laboquick
Ovulasyon testini kaçıncı gün kullanmaya başladın : 8.gün başladım
Ovu testinde ikinci koyu çizgiyi kaçıncı gün gördün : 11.gün gördüm
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 11-14-115-16 Aralık (Bugün 15 Aralık bugünü ve yarını da değerlendireceğiz)
Beklenen regl tarihin : 28 Aralık 2020
Eklemek istediklerin(ağrılar, kramplar, ateş,yerleşme kanaması, vb.) : .....
Gebeliğini koyu çizgiden kaç gün sonra öğrendin : ....
Kızlar merhaba, bende evde kendim yumurta takibi yapıyorum.Birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim.Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin
Canım şuan pek ümitlenmek istemiyorum.Daha önce tüp bebek denedik ve ilk seferde tuttu fakat kalp atışı olmadığı için bebeği aldılar.Sonrasında da 3 sefer de aşılama denedik ama yine olmadı.Süreçler beni o kadar çok yordu ki ben artık peşini bıraktım sadece evde yumurta takibine başladım bu ay.Belki olur.Bir ümit işte benim ki.Aslında eşimde de bende de bir problem yok.Sadece benim amh değerim 0.85 ti.Ki daha düşük değerle hamile kalan çok ama benim olmuyor işte.Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.Ben 13 gün sonra mutlaka sonucumu yazarım.Sizleri de buradan takip ediyorumyumurtlamadan sonra 10.gün gören de var okuduğum kadarıyla, 14.gün gören de.. ama önerilen hep adet gecikmesi yaşadıktan sonra bakılması bekleyebiliyorsanama kanda 10gün sonra hemen cıkar
Canım şuan pek ümitlenmek istemiyorum.Daha önce tüp bebek denedik ve ilk seferde tuttu fakat kalp atışı olmadığı için bebeği aldılar.Sonrasında da 3 sefer de aşılama denedik ama yine olmadı.Süreçler beni o kadar çok yordu ki ben artık peşini bıraktım sadece evde yumurta takibine başladım bu ay.Belki olur.Bir ümit işte benim ki.Aslında eşimde de bende de bir problem yok.Sadece benim amh değerim 0.85 ti.Ki daha düşük değerle hamile kalan çok ama benim olmuyor işte.Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.Ben 13 gün sonra mutlaka sonucumu yazarım.Sizleri de buradan takip ediyorum
İmtihanlarla dolu hayatlar.. Allah sabrımızı artırsın inşallahCanım şuan pek ümitlenmek istemiyorum.Daha önce tüp bebek denedik ve ilk seferde tuttu fakat kalp atışı olmadığı için bebeği aldılar.Sonrasında da 3 sefer de aşılama denedik ama yine olmadı.Süreçler beni o kadar çok yordu ki ben artık peşini bıraktım sadece evde yumurta takibine başladım bu ay.Belki olur.Bir ümit işte benim ki.Aslında eşimde de bende de bir problem yok.Sadece benim amh değerim 0.85 ti.Ki daha düşük değerle hamile kalan çok ama benim olmuyor işte.Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.Ben 13 gün sonra mutlaka sonucumu yazarım.Sizleri de buradan takip ediyorum
Amin.Cümlemizin ve isteyen herkese bebek nasip etsinİmtihanlarla dolu hayatlar.. Allah sabrımızı artırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?