- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
- 118
Stres yapma, Hayırlısını dileyelim.. Göğüs uclarına dikkat et onlarda büyüme ve acı varmı ?
gögüs uclarında büyüme varmı onu farketmedim ama hassasiyet varr dokununca filan sızlıyorrr bilmiyorum hayırlısı gecen ay 4 nde regl olmuşdum bu ay da 5 ine kadar beklemeyı dusunuyorum olmazsa test yapcammm 5nde bakalımm hakkımızda hayılrıssı inşallah
burchecan nerdesin tatlım sen yazsana ne zaman adet oldun
Ben 12 Kasımda adet oldum cnm şimdi tahmini yumurtlamadan sayarsam 11 inde adet olmam gerekiyor yani tam 1 haftam var daha bekliyorum öyle ama bu sefer fazla takmıyorum kafama olmazsada hayırlısı modundayım
canım benim hayırlısı olsun inşallahbenimde aralık sonu artık
slm kızlar benim bat 4 aralıkdı ancak henüz gele giden yokkk bugunu kurtardık sayılırrr ama genede cok sabır lazımm hafta sonuna kadar bekleyebılrısemm dayabılırsem dayancamm ee tabı olmazsamm hayırlısı siz ne alemdesınız batı bu hafta olanlrdan olan varmı acaba ???
tilsim 7888 sen adet oldunmu seninde 4 aralıkmış ne zman oldun olduysan
canım keşke erkenden yapmasaydınn ben busefer gecmesını beklemeyı bırak 1 hafta filan dayanmayı düşünüyorumm dayanma rekorumu kıracagım test yapmamak için inşallah adet olmazsında hayırlısıyla hamıle oldugunu duyarızinşallah gelmez hamilesindir umarım benim bat yarın ama 2'sinde test yaptım negatifti bakalım artık hayırlısı
oldum tatlım ben bat 3 -4 aralıktı ama ben 29 unda gördüm lekeyi ve dünde kırmızılar geldi valla bıııkkkttııım bu leke olayından iki aydır ya
Gunaydın kızlar Aralık ayının içindeyiz.. Adet olan arkadaşlar üzülmeyecek gelecek aya çalışmalara devam, Hamileliği kesinleşen arkadaşları da tebrik edeceiğiz.. Birbirimize destek olucaz.. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı..
hanımlar batım bugündü gelen giden olmayınca ve içimdeki bir hisle tekrar test yaptım ve pozitif!! sonra kan verdim onda da çıktı.iki ay önce ilkini kaybetmiştim inşallah bu sefer sorun çıkmaz. darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?