- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
5 aralıkta olmamam gerekiyor :)
evet çift çizgi diyelenlere o kadar seviniyorum ki çok da duygulanıyorum
sedase tekrar tebrikler
darısı başınıza olsun inşallah!normalde 24.haftada yapılması gereken 3 saatlik şeker yüklemesi bugün yapıldı bana.bende gebelik şekeri çıktı daha şimdiden, risk iyice arttı...insülin raporu çıkacak...öncekinin gidiş nedeni de bu belki. pcos ve insülin direnci gebelik hormonlarıyla birleşince...zor bir süreç beni bekliyor. tek ki bebeğim sağlıklı olsun, ne olur dua edin kızlar,bu defa bomboş kalmayayımher işte bir hayır var ya, 2 haftalıkken gebe olduğumu öğrenmemin hayrı da budur belki.tedbiri erken almış olduk. bundan sonrası allaha emanet...
Merhaba arkadaşlar,hiç soğan kürü yaptınız mı?
lütfen listeye beni de eklayin aslında çoktan adet olmam gerekiyordu ama olmadım ve testlerdede hep negatif çıkıyor sanırım adet gecikmesi yaşıyorum ama bu bana neredeyse hiç olmazdı, stres yapıyorum herhalde ondan
benimde geçen ay 10 gün gecikti
neden böyle oluyor anlamıyorum doğru düzgün oluversede bizde ne olduğunu anlasak hamilemiyiz değilmiyiz offf
bgn beklenmeyen adetim henüz tık yok
darısı başınıza olsun inşallah!normalde 24.haftada yapılması gereken 3 saatlik şeker yüklemesi bugün yapıldı bana.bende gebelik şekeri çıktı daha şimdiden, risk iyice arttı...insülin raporu çıkacak...öncekinin gidiş nedeni de bu belki. pcos ve insülin direnci gebelik hormonlarıyla birleşince...zor bir süreç beni bekliyor. tek ki bebeğim sağlıklı olsun, ne olur dua edin kızlar,bu defa bomboş kalmayayımher işte bir hayır var ya, 2 haftalıkken gebe olduğumu öğrenmemin hayrı da budur belki.tedbiri erken almış olduk. bundan sonrası allaha emanet...
celine85 hadi inşallah! hayırlısı olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?