evet arkadaşım ovulasyon hamileysen adetine birkaç gün kala pozitif veriyor.benim adeti geldi zannettim bir gün. 10 gecikmişti.bi türlü sökülemedi.yumurtlama testini yaptım am ilk defa ne gün yapıldığını nasıl yapıldığını falan bilmeden.kıpkırmızı çıktı ilkinden koyu.o ay adetim az az 10 gün sürdü ve bitti.ben de sonradan öğrendim.o ay kanama bozukluğum da oldu.....faln filan yani.inşallah hamilesindir.
bgn beklenmeyen adetim henüz tık yok
ama benim adetime daha 10 gün falan var hatta belki dahada fazla olabilir çünkü düzensiz geliyor birkaç gün daha bekleyip tekrar bir ovulasyon testi yapıcam bakalım hayırlısı
ama benim adetime daha 10 gün falan var hatta belki dahada fazla olabilir çünkü düzensiz geliyor birkaç gün daha bekleyip tekrar bir ovulasyon testi yapıcam bakalım hayırlısı
ben de 6 gündür yapıyorum,1 defa silik çizgi cıktı,başka da bişey gorunmedi,ısrarla devam ediyorum testlere
slm kızlar nasılsınız?aranızda gynoflor vajinal tablet kullanan oldumu?dün doktorum verdi bu ilacı,kullananlar varsa ilacın faydasını gördümü merak ediyorum.
hadi bakalım 2.hamilemiz sen olursun inşallah
canım ben kaçırdım heralde,ilk hamiş kimm
lütfen listeye beni de eklayin aslında çoktan adet olmam gerekiyordu ama olmadım ve testlerdede hep negatif çıkıyor sanırım adet gecikmesi yaşıyorum ama bu bana neredeyse hiç olmazdı, stres yapıyorum herhalde ondan
Herkese Merhaba,
ben de önümüzdeki aylarda hamile kalmak istiyorum.. bunun için öncelikle kadın doğumcuya gidip gerekli testleri yaptırdım.. ama TSH değerim 4,35 çıktıdoktor normalde 3'ün altında olmasını istediklerini söyledi. böyle bir durumla karşılaşan var mı arkadaşlar?? çok moralim bozuldu :84:
hadi kızlar nerelerdesiniz adet günü 1 aralık olanlar test yapmıyormusunuz sabırsızlıkla bekliyoruz hamişlerimizi
Merhaba canım benim 3 aralık çok dinlemiyorum kendimi
ama sanki olucakmışım gibi hissediyorum
Bu arada az önce sordum genel olarak,
Sanada sorayım hamile kalmaya karar vermeden önce gerekli testleri yaptırdın mı?
neden verdi bu ilacı canım
yok canım yaptırmadım aslında çok araştırdım hamile kalmadan neler yapılır diye ama ben biraz pimpirikliyim bide bişey çıkar falan yok mantar ilaç kullan der dr ondan gitmedim valla bir tek diş hekimine gidip kontrol oldum bide folik asit içiyorum 4 kutu bitti benim sen içiyormusun folik asit çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?