kızlar ovulasyon testi kullananlar hangi marka kullandıklarını yazabilir mi
benim arkadaş aldı bi tane çok dandikmiş
ona göre sipariş vericem de
canım benimki medismart diye bir marka eczaneden aldım ben fiyatıda 27.5tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ovulasyon testi kullananlar hangi marka kullandıklarını yazabilir mi
benim arkadaş aldı bi tane çok dandikmiş
ona göre sipariş vericem de
arkadaşlar, hcg 25'ten 125'e yükselmiş. araya hafta sonu girince 3 günlük bakıldı. dr değerin iyi olduğunu söyledi.daha 2 haftalık. pcostan dolayı geç döllenmiş sanırım. tehlike henüz geçmese de yükselmesi iyi :) beni merak eden, bana dua eden herkese teşekkürler. hepimiz için de hayırlısı neyse rabbim onu versin. çarşamba tekrar bakılacak ikiye katlamış mı diye. inşallah daha önce yaşadığım acıyı yaşamam. bu defa kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.
merhaba arkadaşlar,benim adetime 4 gün var.
Fakat düngece gördüğüm bir rüyadan sonra sabah
dayanamayıp test yaptım,negatif çıktı
Bu ayda boş geçti yani.
Umutsuzluk yok diyorum da yinede üzülüyor insan.
Yarın dr'a gidicem,daha önce kist vardı.
Sonra yok olmuştu.Acaba tekrar var da o mu engelliyor diye düşünmeye başladım.
Bakalım dr ne diycek.
Ben bu ay kendi adıma mutlu olamadım ama dilerim sizler olursunuz.
Bu topikteki adaylarımızın hamile haberlerini paylaşmak çok güzel.
Az önce seda arkadaşımızın yanına nazar boncuğunu eklerken,
hiç tanımasakta birbirimizi aynı umutla paylaştığımız için çok duygulandım.
Dilerim hepinizin güzel haberlerini alırız.
Dualarım sizlerle.
canım benimki medismart diye bir marka eczaneden aldım ben fiyatıda 27.5tl
sağol canım sipariş verdim ben de bakalım bu ay çok rahatım inş bebişim gelir bu ay
ooo arzumcum slm canım,valla çok güzel bir karşılaşma birlikte bekleyelim,senin beklenmeyen regl tarihi,?
benim 13 aralık ,çalışmalar devam ediyo
benimmm yarın :) ama bi belirti yok ayol:26:
ya kızlar yumurtlama günlerim geçiyorr,,,eşimle sadece 1 kez çalışma yapabildik ,eşim yorgun geliyo bu aralar,( çalışma yapamıyoz,sonrada bebiş istiyoo,bu ayın boş geçeceğini hiç tahmin etmiyordumm
merak etme olacağı varsa o 1 günlük çalışmada da olur:)
kızlar ben bugün de bir ovulasyon testi yapıcam 7. ve 8. günde yapmıştım ikinci çizgi belirgin bi şekilde vardı hatta 8. günki daha az belirgindi ve o günlerde şeffaf ama uzayan akıntım vardı bugün 14. gün ve beyaz uzayan ve kıvamlı bir akıntım var kafam karıştı acaba ne gün yumurtladım ben yada iki keremi yumurtluyorumki böyle bişey mümkünmü?
soulfly-eu, canım bizede az kaldı 20 gün... aralık geldi zaten bundan sonrası çabuk geçer herhalde inşallah:))