- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
biz de çok çalışamadık ya bu ay pek umudum yok ama hayırlısı...sağ kasığımda ve belimde ağrı var,acaba diyorum :44: spora gidiyorum 2 aydır belki de ondan ağrıyo ne biliyim ya off beklemek ne zormuş
Eğer 14.gün ovalüasyon testi yaptıysan ve yine pozitif verdiyse iki kere yumurtluyorsundur ama sadece akıntıya bakıyorsan iki kere yumurtladığına emin olamayız. Akıntı zaman zaman başka nedenlerle de artabilir canım. Hatta kimbilir belki yumurtan döllenmiştir ve progesteron hormonu arttığı için akıntın oluyordur
selam kızlar
bende dahil herkes meraklı ve umutlu bir bekleyiş içinde...Allah hepimizi bir an önce sevindirsin.bir de az çalıştık diyenlere söylüyorum;önemli olan çok çalışmak değil uygun günde çalışmak...ben 2 aydır maden işçisi gibi durmadan çalışıyorum da ne oluyo hiiiiiç!!!yumurtlama günlerimi tutturamıyorum kimillet ayyyy kaza oldu hamile kalmışım farkında değilim diyo ben ona şaşıyorum.ahhh bi kaza da bizler yapabilsek
kızlar ovulasyon testi kullananlar hangi marka kullandıklarını yazabilir mi
benim arkadaş aldı bi tane çok dandikmiş
ona göre sipariş vericem de
arkadaşlar, hcg 25'ten 125'e yükselmiş. araya hafta sonu girince 3 günlük bakıldı. dr değerin iyi olduğunu söyledi.daha 2 haftalık. pcostan dolayı geç döllenmiş sanırım. tehlike henüz geçmese de yükselmesi iyi :) beni merak eden, bana dua eden herkese teşekkürler. hepimiz için de hayırlısı neyse rabbim onu versin. çarşamba tekrar bakılacak ikiye katlamış mı diye. inşallah daha önce yaşadığım acıyı yaşamam. bu defa kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.
tekrar tebrikler sedase,allah sağ salim kucağına almak nasip etsin insallah...
kızlar ovulasyon testini yaptım şimdi daha beklemeden ikinci .izgi birinci çizgiden daha koyu kıpkırmızı çıktı acaba 7 sinde yumurtlamamıştım da şimdimi yumurtluyorum yoksa hamile olabilirmiyim ki? başka topiklerde okumuştum hamile olduğunda da ovulasyon testleri belli ediyormuş üfff ümitlenmek istemiyorum ama heyecanlandım çok biz gene de çalışmalara devam edelim belkide esas yumurtlama bu tarihtir
valla bugün 14. gün ve yarım saat sonra yapıcam testi bakalım ne çıkıcak ama netten baktığıma göre yumurtlamanın olduğu dönem şeffaf akıntı oluyormuş yani benim yumurtlama 7 günde falan oldu sanırım bugünkü akıntı belki adet yaklaşması içindir bilmiyorum testi yapınca anlıycam artık
darısı başınıza olsun inşallah!normalde 24.haftada yapılması gereken 3 saatlik şeker yüklemesi bugün yapıldı bana.bende gebelik şekeri çıktı daha şimdiden, risk iyice arttı...insülin raporu çıkacak...öncekinin gidiş nedeni de bu belki. pcos ve insülin direnci gebelik hormonlarıyla birleşince...zor bir süreç beni bekliyor. tek ki bebeğim sağlıklı olsun, ne olur dua edin kızlar,bu defa bomboş kalmayayımtekrar tebrikler sedase,allah sağ salim kucağına almak nasip etsin insallah...
sedase canım ne zamandır istiyorduun birde belirtilerin neydi paylaşır mısın?
adet günün ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?