- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.381
Bir gün arayla girmen daha sağlıklı sperm kalitesi açısından. Usutmus olabilir sin dikkat et. Allah gönlüne göre versin :)Evet Can'ım haklısın ama baya sancım oldu bende dayanamadım yaptım. Her gün mü girilmesi lazım ilişkiye yaksa 1 gün arayla mı olması lazım
Bir gün arayla girmen daha sağlıklı sperm kalitesi açısından. Usutmus olabilir sin dikkat et. Allah gönlüne göre versin :)
Çok şükür zor da olsa oğluma kavuştum sezeryan ile şimdi evimizdeyiz artık darısı sizin başınıza :)Canim noldu bugun dogum olabilir diyordun rabbim bir nefeste kurtarsin insallah
canım benim çok sevindim allaha emanet olun inşallah sağlıkla bizlerde görelim o günleri :) sen normal diyordun birden mi oldu sezeryanÇok şükür zor da olsa oğluma kavuştum sezeryan ile şimdi evimizdeyiz artık darısı sizin başınıza :)masalolsunnn Ikra meyra esmerimm3589
Çok şükür zor da olsa oğluma kavuştum sezeryan ile şimdi evimizdeyiz artık darısı sizin başınıza :)masalolsunnn Ikra meyra esmerimm3589
Aayy canim rabbim anali babali buyutsun saglikla insallah allaha emanet olunÇok şükür zor da olsa oğluma kavuştum sezeryan ile şimdi evimizdeyiz artık darısı sizin başınıza :)masalolsunnn Ikra meyra esmerimm3589
Anladim canim olsun pasacan senle yaa saglikla sukur gerisi bos normal yada sezeryan hic farketmez :)) pasacan kollarinda mis kokulun kac kilo dogdu canim sen nasil oldun .... massalah size ..Amiin hepinize cok teşekkür ederimm :) Darısı sizin başınıza inşallah :) Bi anda değil son anda oldu suni sancı yedim sonra dayanamayıp epidural li normal istedim, 10 saat sancı çektim hiç dermanım kalmadı epidural iltihap oldu acıyı son raddeye kadar hissettim tam 8 cm olmuş tu ki ben sezeryana girmek istedim.. Çok zordu Allâh yardımcınız olsun.. Bi avazda kurtarsın inşallah :)masalolsunnn Ikra meyra esmerimm3589
Amin cnim bnim, hepimizn hakknda hayrlisi bebis ve sn sagliklisn ya daha ne olsun bol sütlü günlerin olsunAmiin hepinize cok teşekkür ederimm :) Darısı sizin başınıza inşallah :) Bi anda değil son anda oldu suni sancı yedim sonra dayanamayıp epidural li normal istedim, 10 saat sancı çektim hiç dermanım kalmadı epidural iltihap oldu acıyı son raddeye kadar hissettim tam 8 cm olmuş tu ki ben sezeryana girmek istedim.. Çok zordu Allâh yardımcınız olsun.. Bi avazda kurtarsın inşallah :)masalolsunnn Ikra meyra esmerimm3589
AY CANIM İYİSİNİZ sağlıklısınız ya çok şükür.. insan şimdiden korkuyor Allah yardımcımız olsun inşallah. sağlıklı günleriniz olsun bol bol kokla bizim yerimizede oğluşunu allaha emanetsinizAmiin hepinize cok teşekkür ederimm :) Darısı sizin başınıza inşallah :) Bi anda değil son anda oldu suni sancı yedim sonra dayanamayıp epidural li normal istedim, 10 saat sancı çektim hiç dermanım kalmadı epidural iltihap oldu acıyı son raddeye kadar hissettim tam 8 cm olmuş tu ki ben sezeryana girmek istedim.. Çok zordu Allâh yardımcınız olsun.. Bi avazda kurtarsın inşallah :)masalolsunnn Ikra meyra esmerimm3589
Canımm çok teşekkür ederiz :) korkmayı gerektirecek bişey yok canım ikinacak gücüm olsaydı normal olcaktim Allâh yardım ediyor o an :) sağlıcakla kavus inşallah sende bebeğine :) :)AY CANIM İYİSİNİZ sağlıklısınız ya çok şükür.. insan şimdiden korkuyor Allah yardımcımız olsun inşallah. sağlıklı günleriniz olsun bol bol kokla bizim yerimizede oğluşunu allaha emanetsiniz
Canim sen naptin dogum yaptimmi ...Amin
Amin cnim bnim, hepimizn hakknda hayrlisi bebis ve sn sagliklisn ya daha ne olsun bol sütlü günlerin olsun
canım nasılsın nasıl gidiyor kızlar nasıl. hazırlıklar başladı mı ben dayanamayıp alıyorum birseyler :)Canim sen naptin dogum yaptimmi ...
Cok sukur iyiyiz canim bizde artik gun sayiyoruz 2 haftamiz kaldi hazirluklar bitti yavas yavas yap alis verislerini canim mart bebegi olucak kuzun onu yaza dogru ona gore yap alis verisleri :))) massalah size saglikla gelsin evlatlarmiz bebeklerimiz insallahcanım nasılsın nasıl gidiyor kızlar nasıl. hazırlıklar başladı mı ben dayanamayıp alıyorum birseyler :)
Canımm prenseslerin gelmesine az kalmış hadi gözünaydn sağlıckla kavuşun inşallah kıloları nasıl :) zaman ne de çabuk geçti nereden nereye :)Cok sukur iyiyiz canim bizde artik gun sayiyoruz 2 haftamiz kaldi hazirluklar bitti yavas yavas yap alis verislerini canim mart bebegi olucak kuzun onu yaza dogru ona gore yap alis verisleri :))) massalah size saglikla gelsin evlatlarmiz bebeklerimiz insallah
Cok sukur canim iyiyiz kilolari 2.205 ve 2.100 kilolarda idi 33+4 de bu cuma 35+4 randevum var bakalim doktorumuz gunu ne gune vericek heyecanla bekliyoruz kizlarimizi sen nasilsin pasacan nasil emiyor degilmi annesiCanımm prenseslerin gelmesine az kalmış hadi gözünaydn sağlıckla kavuşun inşallah kıloları nasıl :) zaman ne de çabuk geçti nereden nereye :)
Çok iyi canım ama şu da var dogduktan sonra çabk topluyorlar :) Evet emiyor 1aylık olduk bile bizz :)Cok sukur canim iyiyiz kilolari 2.205 ve 2.100 kilolarda idi 33+4 de bu cuma 35+4 randevum var bakalim doktorumuz gunu ne gune vericek heyecanla bekliyoruz kizlarimizi sen nasilsin pasacan nasil emiyor degilmi annesiesmerimm3589 dogum yapmistir galiba rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah ...
Masalah canim nice saglikli yaslari olsun pasacaninÇok iyi canım ama şu da var dogduktan sonra çabk topluyorlar :) Evet emiyor 1aylık olduk bile bizz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?