- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Hayirlisi olsun canim insallah adet olmazsin bebis haberi verirsin rabbim isteyenlere saglikli bebisler versin aminBenimde yarın beklenen adet tarihim gun asiri calismistik bugün test yaptım negatif
Hayirlisi olsun canim sen tedbirini aldin takdiri allahimiza birak birde 3-4gun uzan is guc yapma dinlen tutunsun bebisinCanım 3 sene oldu dün oldum aşılama ama sperm de sıkıntı çıktı sanırım sanki olmayacak bu ay çok umutlanmak istemiyorum
Amin canm hayırlısı artk dinleniyorum valla bi kaç gün evden çıkmayacamHayirlisi olsun canim sen tedbirini aldin takdiri allahimiza birak birde 3-4gun uzan is guc yapma dinlen tutunsun bebisin
Hosgeldin canim insallah hepimizin yuzu gulsun gonlumuzun muradi olur insallahhbaşlığaaaaa bakkk inşallah ne güzel yazmıssın
21eylulKızlar merhaba ben bir soru sormak istiyorum. Bilgisi olan var ise bana yardımcı olabilir mi?
Ben ekim ayında doğum yapmak istiyorum. regl tarihim 19 u gibi başlıyor gebelik hesaplaması nasıl yapılıyor yani terazi bebeği olması için ne zaman yapmalıyız yardımcı olabilirseniz çok sevinirim internette yazıyor ama tam net anlayamadım.
Ocak ayi regl gunun oldigu icin 9 ayda eylul ekim arasinda dogar tam zamanlama ortalama tutarsa bebis hayirlisi ocakta ayinda annem kardesime hamile kalmis 26 eylulde dogdu terazi burcuocak ayı mı olması gerek ozaman ? yoksa şubat sonu mu başlamalıyız ?
tamam canım çok teşekkür ederim ilgin için inşallah nasip olurda tutunur bebiş rabbim hepimize nasip etsin. :)Ocak ayi regl gunun oldigu icin 9 ayda eylul ekim arasinda dogar tam zamanlama ortalama tutarsa bebis hayirlisi ocakta ayinda annem kardesime hamile kalmis 26 eylulde dogdu terazi burcu
Yumurta çatışmadan nasıl adet oluyordun?? Yani 2 yıl boyunca adetin duzenlimiydiCanim benim yumurta catlamiyormus iki yil ayni doktora gittim o bana boyle birsey soylemedi 1 ay onceki doktorum yumurtamin catlamadigini soyledi klomen ve catlatma ignesi kullandim .hayirlisi diyorum vardir bundada bir hikmetki iki yil bosuna bekletmis diger doktorum
Duzendizdi yumurta catlamadanda kanama oluyor ama adet denmiyor gogle yazarsan (yumurta catlamadan adet olunurmu diye) .ordan oku istersen canimYumurta çatışmadan nasıl adet oluyordun?? Yani 2 yıl boyunca adetin duzenlimiydi
evet 19 da regl gununden sayiliyor.ozaman anladığım şu benim 30 ocakdan sonra çalışmalara başlarsak ve nasip olurda bebiş tutunursa terazi bebeği oluyor yani değilmi ozaman 30 ocak 1 şubat 3 şubat 5 şubat ta yapmış olsak 19 ocak regl tarihinden itibaren mi gebelik hesaplanıyor ? :) :)
Hadi insallah bebisin seninledir canimKızlar benimde adet 2 gün gecıktı bende varım aranizaaaa
5 ocakmi beklemeliydi oyleyse cok erken daha hemen uzulme var vaktin 5 ocak beklenmeyen regl gunun olsun hayirlisi canim5 aralığı bekleyemedım dün gittim kan tahlili yaptırdım negatif çıktı16 aralık yumurtamın catladığı gündü sizce test doğrumudur yoksa umutlanım mı
5 ocakmi beklemeliydi oyleyse cok erken daha hemen uzulme var vaktin 5 ocak beklenmeyen regl gunun olsun hayirlisi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?