aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Benimde yarın beklenen adet tarihim gun asiri calismistik bugün test yaptım negatif
Hayirlisi olsun canim insallah adet olmazsin bebis haberi verirsin rabbim isteyenlere saglikli bebisler versin amin

Canım 3 sene oldu dün oldum aşılama ama sperm de sıkıntı çıktı sanırım sanki olmayacak bu ay çok umutlanmak istemiyorum
Hayirlisi olsun canim sen tedbirini aldin takdiri allahimiza birak birde 3-4gun uzan is guc yapma dinlen tutunsun bebisin

Kızlar merhaba ben bir soru sormak istiyorum. Bilgisi olan var ise bana yardımcı olabilir mi?
Ben ekim ayında doğum yapmak istiyorum. regl tarihim 19 u gibi başlıyor gebelik hesaplaması nasıl yapılıyor yani terazi bebeği olması için ne zaman yapmalıyız yardımcı olabilirseniz çok sevinirim internette yazıyor ama tam net anlayamadım.

21eylul
21ekim arasinda doganlar terazi diye biliyorum 30-1-3-5 gunlerinde iliski diye gunlerin olmali reglin birinci gununden sayarak 11.gunde baslamalisin

Son düzenleme:
İyi geceler kendinize iyi bakin guzel haberler gelsin yarin insallah...

ocak ayı mı olması gerek ozaman ? yoksa şubat sonu mu başlamalıyız ?
Ocak ayi regl gunun oldigu icin 9 ayda eylul ekim arasinda dogar tam zamanlama ortalama tutarsa bebis hayirlisi ocakta ayinda annem kardesime hamile kalmis 26 eylulde dogdu terazi burcu

Son düzenleme:
ozaman anladığım şu benim 30 ocakdan sonra çalışmalara başlarsak ve nasip olurda bebiş tutunursa terazi bebeği oluyor yani değilmi ozaman 30 ocak 1 şubat 3 şubat 5 şubat ta yapmış olsak 19 ocak regl tarihinden itibaren mi gebelik hesaplanıyor ? :) :)

Ocak ayi regl gunun oldigu icin 9 ayda eylul ekim arasinda dogar tam zamanlama ortalama tutarsa bebis hayirlisi ocakta ayinda annem kardesime hamile kalmis 26 eylulde dogdu terazi burcu
tamam canım çok teşekkür ederim ilgin için inşallah nasip olurda tutunur bebiş rabbim hepimize nasip etsin. :)

Yumurta çatışmadan nasıl adet oluyordun?? Yani 2 yıl boyunca adetin duzenlimiydi

Yumurta çatışmadan nasıl adet oluyordun?? Yani 2 yıl boyunca adetin duzenlimiydi
Duzendizdi yumurta catlamadanda kanama oluyor ama adet denmiyor gogle yazarsan (yumurta catlamadan adet olunurmu diye) .ordan oku istersen canim

evet 19 da regl gununden sayiliyor.
Evet canim adetin 1 gununden say 11.gunu basla gece 12-14-16-18-20 gunlerinde calisma olsun ayni once yazdigim gibi 30-1-3-5- garanti olsun diyede hani gec yumurtlarsan 7 dede calisma olur

5 aralığı bekleyemedım dün gittim kan tahlili yaptırdım negatif çıktı 16 aralık yumurtamın catladığı gündü sizce test doğrumudur yoksa umutlanım mı
5 ocakmi beklemeliydi oyleyse cok erken daha hemen uzulme var vaktin 5 ocak beklenmeyen regl gunun olsun hayirlisi canim

5 ocakmi beklemeliydi oyleyse cok erken daha hemen uzulme var vaktin 5 ocak beklenmeyen regl gunun olsun hayirlisi canim

yani bılmıyorum doktorumuda aradım çatlamadan sonra 11.gün yapmışsın dollenme belki 8.günde olduysa belli olmaz kanda dediler bende adet belirtileri başladı gögüslerim şişti kasıklarım agrıyor ya bu beklemek sabır sabır sabır Allah sabredenlerın yanındaymış ınsallah bızımde yanımızda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…