aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Topigin hayirli olsun canimm ilk ben geldimm :)))

Bat 24/12 ama bu ay birşey beklemiyorum bi dahaki ay aşılama olcam inşallah. Aralık ocak ayı bizim ayimiz olsun insallah
Gunaydin canim hosgeldin umarim bebislerimiz aralik ocak ayinda gelirler .hayirlisi rabbim yuzumuzu guldursun isteyen herkezi

Ben de en son 3 aralıkta oldum bu aralar yumurtlama donemimdeyim 4 ocakta adet olmam inşallah hayırlısı. 6 aylık evliyim son üç aydır bebek istiyoruz hayırlısıyla bekliyoruz hamile kalmami.
Hosgeldin canim umarim 4 ocak gelmeyen tarihin olsun allah dualarimizi kabul etdisin canlar

kızlar ilk günden hamile kaldım cok şaşırıyorlar ama abimin eşi de benım gibi olmustu :) tam 1 aylık evli ve 4 haftalık hamileyim :) Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.

Evet ben çok duydum ilk günden hamile kalanı :) hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :-* Amin canım Rabbim herkese nasip etsin isteyen dileyen bekleyen

Dmr-nur tebrik ederim canim.hosgeldin belirtilerin nasil oldu bizede anlatirsan seviniriz canim.allahim sag saglim saglikli bebegini kucagina alirsin

Dmr-nur tebrik ederim canim.hosgeldin belirtilerin nasil oldu bizede anlatirsan seviniriz canim.allahim sag saglim saglikli bebegini kucagina alirsin

sabahları hep miğde bulantısıyla uyandım canım ve balıktan tiksindim ki ben balık dendıgı zaman şehit düşen biriyimdir simdi balık olan yerden bile gecemiyorum ve hiç bi şekil de sancı da olmadı lekelenme de olmadı

merhaba kızlar 12 aralık ta regl olmuştum, bat 9 ocak 2016. hayırlısını diliyorum rabbimden.
2016 yılı hepimiz için hayırlı olur,
uğur getirir, bebiş getirir inşallah..
amin..
Hosgeldin canim aralik ocak ayi bizim ayimiz olsun insallah bu topink ugur getirir allahim isteyen her keze saglikli bebisler nasip etsin ... :)

merhaba kızlar 12 aralık ta regl olmuştum, bat 9 ocak 2016. hayırlısını diliyorum rabbimden.
2016 yılı hepimiz için hayırlı olur,
uğur getirir, bebiş getirir inşallah..
amin..
Canim ovulasyona az kalmis calismalar baslasin benim doktorum 12-14-16-18 gunlerde iliski dedi hayirlisi diyorum canim .sen bugun 11. Gundesin bu gece baslayin calismalara derim...

Canim ovulasyona az kalmis calismalar baslasin benim doktorum 12-14-16-18 gunlerde iliski dedi hayirlisi diyorum canim .sen bugun 11. Gundesin bu gece baslayin calismalara derim...
hoşbulduk canım
sorma vallahi çalışmalar hiç bitmiyor bir de eşim de ben de bazı günler işteyiz evde olamıyoruz umarım denk gelir. hepimizin allah yardımcısı olsun..

hoşbulduk canım
sorma vallahi çalışmalar hiç bitmiyor bir de eşim de ben de bazı günler işteyiz evde olamıyoruz umarım denk gelir. hepimizin allah yardımcısı olsun..
Amin canim verdigim tarihlerde umarim evde olursunuz insallah kucagimiz bos kalmaz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…