-
- Konu Sahibi bebekloiding
Ben transferden 3 saat sonra yemeğe gittim bu sefer hiç yatmadım diyebilirimEee igneler bel kaşık agrisi yapiyr diyolardi hep ee bizde oda yok bizdeki bu gelen agri neden ben bugün dışarı çıktım yürüdüm eve geldim kasiklarim nasl agriyrdu geçti dinlenince
En güzeli yok ben hep yattm bugün bir ilk yaptm yaBen transferden 3 saat sonra yemeğe gittim bu sefer hiç yatmadım diyebilirim
En güzeli yok ben hep yattm bugün bir ilk yaptm ya
Aynı gün mü ögreniyrz bnde erkndn giderimÖnceki 2 transferimde yatmıştım bende değişiklik yaptımperşembe günü sizden mesaj bekliyor olacağım ben sabah 8 de direk vericem kan testini
Evet benimde perşembe günüAynı gün mü ögreniyrz bnde erkndn giderim
Ben transferden hemen sonra maalesef lavaboya gittim bir şey olur mu acabaBen transferden 3 saat sonra yemeğe gittim bu sefer hiç yatmadım diyebilirim
Olmamstr icinizi ferah tutun çok farkli yerde idrarla bisy olucak şekilde değil.Ben transferden hemen sonra maalesef lavaboya gittim bir şey olur mu acaba
Belirti felan varmi sende ya bende yokEvet benimde perşembe günüRabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah hepimize
Ben transferden hemen sonra maalesef lavaboya gittim bir şey olur mu acaba
Bende dün bel ağrısı vardı bugün bişey yokBelirti felan varmi sende ya bende yok
Ay var çizgi belli tutmuş bugun 5 ci günün galiba erken olmasina rağmen güzel var benceKızlar merhaba hepinize. İnşAllah hepimiz hayırlı güzel haberleri alırız bi an önce. Bende 5 aralıkta dondurulmuş transfer oldum. Ve dayanamadım test yaptım ben erken biliyom amaböyle çıktı kuruma çizgisi mi değil mi anlayamadım 15 dakka içinde böyle oldu. İlk fotoğraf 5dakika içinde diğeri 15 dakika
İnşAllah öyledir ama artımed marka hep yanıltıcı çıkartıyor o yüzden tedirginim. Erken gebelik testi de yaptım ondada bi görüyom hafif bi çizgi delirmediysem eğer.. Ahh ne zorlu süreçlerAy var çizgi belli tutmuş bugun 5 ci günün galiba erken olmasina rağmen güzel var bence
Bundada var gibi 1 2 gün sonra yap tam belli olurİnşAllah öyledir ama artımed marka hep yanıltıcı çıkartıyor o yüzden tedirginim. Erken gebelik testi de yaptım ondada bi görüyom hafif bi çizgi delirmediysem eğer.. Ahh ne zorlu süreçlerSizlerin kaçıncı günü belirtileriniz var mı
Ben dayanamadım kan verdim bugün. 9.30 diyor nasıl sizce. 5 aralıkta oldu transferim kızlarBundada var gibi 1 2 gün sonra yap tam belli olur
6.ci günün var bence 2 gün sonra tekrar ver bakalm artış olmuşmu oluyorsa zaten sen hastaneye kan vermeye gidene baya yükselirBen dayanamadım kan verdim bugün. 9.30 diyor nasıl sizce. 5 aralıkta oldu transferim kızlar
Merhaba benimle aynı gün transfer olmuşsunuz benim çift embriyo sizin nasildi?Kızlar merhaba hepinize. İnşAllah hepimiz hayırlı güzel haberleri alırız bi an önce. Bende 5 aralıkta dondurulmuş transfer oldum. Ve dayanamadım test yaptım ben erken biliyom amaböyle çıktı kuruma çizgisi mi değil mi anlayamadım 15 dakka içinde böyle oldu. İlk fotoğraf 5dakika içinde diğeri 15 dakika