• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayi tüp bebek transferi

Aaa çok güzel hayirli olsun canım 😍😍😍
Ben yapmadım ama benimde hiç bir belirtim yok şuan ya birde igne felan da yok olmasi gerekirmi yokmu bende bilmiyorum ne oldugunu ama adina çok sevindim köyümü çizgi
Amin inşallah negatif çıkmaz sonrasında çok okudum öyle . Hiç belirti olmayanlar da var yazmışlar okudum da bilemedim valla nasip artık

Eklentiler

• E85E312F-441A-454A-9C5F-285A00A43C8C.jpeg
    E85E312F-441A-454A-9C5F-285A00A43C8C.jpeg
    83,1 KB · Görüntüleme: 84
Yarın pazar nöbetçi eczane aramayla ugrasmayın isterseniz bugün halledin test işini :) yine yarın yaparsınız isterseniz

Merhaba kızlar 🌼 dilerim hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım 🙏 bende 4 aralıkta transfer oldum bu üçüncü deneme bu sefer ciddi bel ağrım var ara ara kasık ağrısı ve gaz sancıları bu sefer buraya yazmayacağım araştırmayacağım demiştim ama yine dayanamadım 🫣

Merhaba kızlar 🌼 dilerim hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım 🙏 bende 4 aralıkta transfer oldum bu üçüncü deneme bu sefer ciddi bel ağrım var ara ara kasık ağrısı ve gaz sancıları bu sefer buraya yazmayacağım araştırmayacağım demiştim ama yine dayanamadim
Hayırlı olsun canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah 🙏 benimde ilk baslarda çok gaz oldu şuan çok yok arada geliyor kaşık agrisida arada geliyr baska birsy yok ben igne kullanmiyrm ama

Hayırlı olsun canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah 🙏 benimde ilk baslarda çok gaz oldu şuan çok yok arada geliyor kaşık agrisida arada geliyr baska birsy yok ben igne kullanmiyrm ama
Rabbim kalbimizdekini kucağımıza nasip etsin siz ne zaman öğreneceksiniz sonucu , bende iğne kullanmıyorum şuan

Rabbim kalbimizdekini kucağımıza nasip etsin siz ne zaman öğreneceksiniz sonucu , bende iğne kullanmıyorum şuan
Eee igneler bel kaşık agrisi yapiyr diyolardi hep ee bizde oda yok bizdeki bu gelen agri neden ben bugün dışarı çıktım yürüdüm eve geldim kasiklarim nasl agriyrdu geçti dinlenince

Back