- 28 Kasım 2024
- 118
- 69
- 13
- 23
- Konu Sahibi bebekloiding
İnşallah inşallah bakalm ne olucak sabırsız bi bekleyişUmarım genç yaşta oluşunuz size şans getirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallah bakalm ne olucak sabırsız bi bekleyişUmarım genç yaşta oluşunuz size şans getirir
Hepimiz inşallahGüzel haberler alırsınız inşallah
Hayır yapmadm sen yaptinmibebekloiding test yaptın mı :)
YaptımHayır yapmadm sen yaptinmi
Güldüğüne göre çizgiyi gördün galibaYaptım
Aaa çok güzel hayirli olsun canımÇizgiyi gördüm de :) hiç belirtim yok
Amin inşallah negatif çıkmaz sonrasında çok okudum öyle . Hiç belirti olmayanlar da var yazmışlar okudum da bilemedim valla nasip artıkAaa çok güzel hayirli olsun canım
Ben yapmadım ama benimde hiç bir belirtim yok şuan ya birde igne felan da yok olmasi gerekirmi yokmu bende bilmiyorum ne oldugunu ama adina çok sevindim köyümü çizgi
Baya belirginde ama çok belirsizler görüyordum bence hamilesin kan versen yüksek de çıkar şuan bende korkuyorum yapmakda cikmazsa diyeAmin inşallah negatif çıkmaz sonrasında çok okudum öyle . Hiç belirti olmayanlar da var yazmışlar okudum da bilemedim valla nasip artık
Kendinizi tedirgin etmeyin eninde sonunda o gün gelecekBaya belirginde ama çok belirsizler görüyordum bence hamilesin kan versen yüksek de çıkar şuan bende korkuyorum yapmakda cikmazsa diye
İnşallah canım az kaldı bakalım ne olucak bnde mi test yapsam kiKendinizi tedirgin etmeyin eninde sonunda o gün gelecek
Eşime dedim alirsa inşallah yarin yaparim daha dışarı çıkmadım belki bugün çıkarım artik tutan tutmuşturYarın pazar nöbetçi eczane aramayla ugrasmayın isterseniz bugün halledin test işini :) yine yarın yaparsınız isterseniz
Hayırlı olsun canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah benimde ilk baslarda çok gaz oldu şuan çok yok arada geliyor kaşık agrisida arada geliyr baska birsy yok ben igne kullanmiyrm amaMerhaba kızlar dilerim hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım bende 4 aralıkta transfer oldum bu üçüncü deneme bu sefer ciddi bel ağrım var ara ara kasık ağrısı ve gaz sancıları bu sefer buraya yazmayacağım araştırmayacağım demiştim ama yine dayanamadim
Rabbim kalbimizdekini kucağımıza nasip etsin siz ne zaman öğreneceksiniz sonucu , bende iğne kullanmıyorum şuanHayırlı olsun canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah benimde ilk baslarda çok gaz oldu şuan çok yok arada geliyor kaşık agrisida arada geliyr baska birsy yok ben igne kullanmiyrm ama
Aaa igne kullanmayan biri çıktı Perşembe günü kan vericemRabbim kalbimizdekini kucağımıza nasip etsin siz ne zaman öğreneceksiniz sonucu , bende iğne kullanmıyorum şuan
Eee igneler bel kaşık agrisi yapiyr diyolardi hep ee bizde oda yok bizdeki bu gelen agri neden ben bugün dışarı çıktım yürüdüm eve geldim kasiklarim nasl agriyrdu geçti dinleninceRabbim kalbimizdekini kucağımıza nasip etsin siz ne zaman öğreneceksiniz sonucu , bende iğne kullanmıyorum şuan
Bende perşembe günü vereceğim tahlil yaa aynı günAaa igne kullanmayan biri çıktı Perşembe günü kan vericem