- 28 Kasım 2024
- 81
- 37
- 23
-
- Konu Sahibi bebekloiding
25 Kasım'da bakıldı o günde kanlara göre aradilar vurmustumTam hangi gün baktılar hatırlıyor musunuz çatlatma iğnesi vurulduğu gün mü
5AA iyi kaliteydi iyi bir yere koyduk dediler ama bilmiyrm tutucakmi igne felan olmadığı için umutsuz gibiyimKacıncı gun embrıyosu sizin ki
Ya bendede fitil kullaniryrm ama sarımsı akıntı var gibi geldi az yumurta catlama olduğu için onun sıvısı mi ki dedm ilkiniz pozitifmis doğdu muYok sadece akıntı var oda zaten normalde olduğu kadar bu benim ikinci denemem ilkinde de hiç bir belirtim yoktu pozitifi görmüştüm
Bebdede dün vardı bugün yok mesela dün uyandigimda belim çatlıyordu karnim batiyordu bugün uyandik yokİnceden alt karın ağrısı - belim ikiye ayrılma durumuna geldi . Ama şöyle de bi durum var dinlenmem gerektiğini bilmesem çok büyük bi enerji var içimde anlamlandıramadığım çıksam bi 10 km koşarım herhaldeçok dinlendim galiba
Ben fitil kullanmıyorum transfer sonrası sadece progestan iğne ve estrofem. Evet pozitifti ama maalesef başından beri kese içinde kanama alanı vardı ve kalp atışı duyamadıkYa bendede fitil kullaniryrm ama sarımsı akıntı var gibi geldi az yumurta catlama olduğu için onun sıvısı mi ki dedm ilkiniz pozitifmis doğdu mu
Çok geçmiş olsun canımBen fitil kullanmıyorum transfer sonrası sadece progestan iğne ve estrofem. Evet pozitifti ama maalesef başından beri kese içinde kanama alanı vardı ve kalp atışı duyamadık
Sabah deli gibi kasık bela ağrısıyla kalktım şuan oturmuş sandalye de kahvaltı ediyorumBebdede dün vardı bugün yok mesela dün uyandigimda belim çatlıyordu karnim batiyordu bugün uyandik yoksen gene dur koşma sakin olduğu içindir inşallah
Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah bu seferÇok geçmiş olsun canımbenimde ilki kimyasal gebelik oldu
Umutsuz olmayın psikolojikmen tuketmeyın kendınızı benimki 3. Gun embrıyosu5AA iyi kaliteydi iyi bir yere koyduk dediler ama bilmiyrm tutucakmi igne felan olmadığı için umutsuz gibiyim
Kesinlikle katılıyorum olacağına inanıp teslim olmak gerekiyor,çok zor tabi ki düşünmek istemiyorum diyip aklım sürekli orda ama bu süreçte şunu unutmamak lazım ki olucak olan her türlü oluyor :)Umutsuz olmayın psikolojikmen tuketmeyın kendınızı benimki 3. Gun embrıyosu
Aynen öyle Rabbim ol der ve olurKesinlikle katılıyorum olacağına inanıp teslim olmak gerekiyor,çok zor tabi ki düşünmek istemiyorum diyip aklım sürekli orda ama bu süreçte şunu unutmamak lazım ki olucak olan her türlü oluyor :)
Ay birde 2 embriyo transferi oldm ben sizlerin kaçUmutsuz olmayın psikolojikmen tuketmeyın kendınızı benimki 3. Gun embrıyosu
Ayy ne güzel hadi hayırlısıAy birde 2 embriyo transferi oldm ben sizlerin kaç
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah tutunurlarAyy ne güzel hadi hayırlısıbenim tek canım
2 yasınız kaç acaba benım 31Ay birde 2 embriyo transferi oldm ben sizlerin kaç
Sizinki kaçıncı gün embrıyosuAyy ne güzel hadi hayırlısıbenim tek canım
5.günSizinki kaçıncı gün embrıyosu
Güzel haberler alırsınız inşallah
23 yaşındaym2 yasınız kaç acaba benım 31
Umarım genç yaşta oluşunuz size şans getirir23 yaşındaym