- 16 Ekim 2024
- 274
- 152
- 18
- 35
benim bugün iğne günüm şimdiden bi ter bastı hastanede vurdurcm kalçadan olunca mecburMerhaba Kübra hanım, ben iyiyim genel olarak ama kasıklarımda ilk günden beri kramplar oluyor. Bugün daha iyiyim ama düne göre
Ay az kaldı biraz daha sabırB
benim bugün iğne günüm şimdiden bi ter bastı hastanede vurdurcm kalçadan olunca mecbur
Ayy inşallah pozitif çıksa da o iğnelere devammışAy az kaldı biraz daha sabırsiz pazartesiden önce test yapmayı düşünüyor musunuz
AhahahaAyy inşallah pozitif çıksa da o iğnelere devammışEvde bi tane kağıt çubuk testlerden var erken gebelik testi ama düşünmüyorum yaa aklıma getirmemeye çalışıyorum kan verene kadar dayanayım diyorum siz peki
Yaa öyle miAhahahabeni de şimdi aradılar nasılsınız diye perşembe günü sabah gelebilirsiniz dediler dedim dayanmaya çalışıcam o güne kadar bugün 4. Gününüz 15-20 dklık yürüyüşler yapın dedi ve günde en az 2 litre su için dedi senin de bilgin olsun Kübra hanımcım
Aaa evet bende kayısı konpostosu içiyorum günde 1-2 bardakYaa öyle miçok güzel ben de bugün pasta yaptım yemek yapıyorum azcık oturup azcık dinlene dinlene suyu çok içiyorum bir de yazdan yaptığımız kayısı konsantreleri vardı onu sıcak suyla sulandırıp hep kayısı suyu içiyorum
Tabi çok etkiliyor ilaçlar kayısı konsantresi mükemmel bi şeymiş onu sıcak suyla sulandırıp içiyorum çok şükür bir sorunum yok her gün çıkıyorum tuvalete bir de kivi tavsiye ediyorum kivi yiyin ya sabah aç karna ya da gece yatarken ben onu da yapıyorum ve kefir içiyorum hemen çıkarsınız deneyinAaa evet bende kayısı konpostosu içiyorum günde 1-2 bardakkuru kayısı da yiyorum iyi geliyor. Şurup yerine o daha faydalıdır diye düşünüyorum ama ayıptır söylemesi normalde her gün tuvalete çıkan ben transferden beri sadece dün çıkabildim ilaçlar etkiliyormuş sanırım sizde de öyle mi
Kiviyi hiç duymamıştım onu deneyeyim o halde çok teşekkür ederim.Tabi çok etkiliyor ilaçlar kayısı konsantresi mükemmel bi şeymiş onu sıcak suyla sulandırıp içiyorum çok şükür bir sorunum yok her gün çıkıyorum tuvalete bir de kivi tavsiye ediyorum kivi yiyin ya sabah aç karna ya da gece yatarken ben onu da yapıyorum ve kefir içiyorum hemen çıkarsınız deneyin
Kivi hepsinden daha etkilidir farkı göreceksinizKiviyi hiç duymamıştım onu deneyeyim o halde çok teşekkür ederim.
Ne için etkili acaba orayı kaçırdım bnKivi hepsinden daha etkilidir farkı göreceksiniz
Metabolizmayı hızlandırıyor afedersiniz tuvalete rahat çıkıyorsunuzNe için etkili acaba orayı kaçırdım bn
Çiğ Kabak çekirdeği bir de her gün bir avuç yiyorum çok lifli haberin olsunKiviyi hiç duymamıştım onu deneyeyim o halde çok teşekkür ederim.
Kabak çekirdeği bende tüketiyorum transferden önce başlamıştım. Ama kiviyi yarın deneyeceğimÇiğ Kabak çekirdeği bir de her gün bir avuç yiyorum çok lifli haberin olsun
Merhaba doktorunuz kimdi acabaAmin teşekkür ederim. Hayırlı olsun inşallah.
Adetinizin 2. Ya da 3. Günü başlıyorsunuz tedaviye. Doktor yumurtalıkları büyütmek uyarmak için iğne ve takviyeler veriyor onları alıyorsunuz daha sonra muayeneye geliyorsunuz yumurtalarınız yeteri kadar büyüdüyse opu işlemi yapılıyor. Aynı gün eşiniden sperm örneği alınıp birleştiriliyor. Embriyolog tarafından 1. Gün 3. Gün ve 5. Gün aranıyorsunuz embriyoların durumunu söylüyorlar ve duruma göre transfer için çağrılıyorsunuz. Bu sırada sürekli iğne ve ilaç kullanıyorsunuz tabi. Benim harcamalarım şöyle oldu: 83.000₺ tüp bebek paketi. 5000₺ muayene ücreti (6 ay geçerli). Testler 4500₺. Takviyeler-ilaçlar-iğneler 35.500₺. Yumurtalarımı dondurdum bir de onun ücreti de 18.000₺ (1yıllık). Totalde 146.000₺ gitti.
Parasını umursamıyorum ama çektiğim o kadar acı emek hepsi için Rabbim inşallah tek seferde güzel sonuç almayı nasip ederSizin de Rabbim gönlünüze göre versin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Merhaba , Prof. Dr. Özkan ÖzdamarMerhaba doktorunuz kimdi acaba
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Rabbim güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşallahMerhaba hanımlar bn de dün başladım tedaviye 5 buçuk yaşında ikizlerim var tüp bebekle. Şimdi de onlara kardeş için dondurulmuşlarla deneyeceğiz inşallah. Hepinize dua eder dua beklerim. 20 Aralık ta estrofrem e başlayacağım. 14 gün kullanıp kontrole gideceğim tahmini transfer zamanı 8 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?