Aaa senin 23 ü mü test gününHatta diğer pazartesi ilk test günün dedi doktorum kan testi 23aralık o gün de pozitif çıksa da iğneye devam dedi yağlı bir iğneymiş halen ağrısı var öyle beter bi şey
Promester iğnenin adı benim dağılmayan bi iğne dokunduğumda hala ağrısı var inşallah sağlıklıca bebiş haberlerimizi alalım da önemli değil bunlar tabiTamam işte o yağlı iğneyi opu olduğum günden beri günde 2 kez kullanıyorum ben. Benimkinin adı progestan dex. Transfer sonrası 4 kutu daha aldırdılar gebelik testinden sonra pozitif olursa hamileliğin 6. Haftasına kadar kullanılacakmış. İnşallaaahhhhonun dışında Coraspin kullanıyorum. Prednol kullanıyorum sadece 5 gün kullan dedi. Bir de vitamin olarak Regenesis Max kullanıyorum
Bana da pozitif çıkarsa 25inde tekrar kan ver her şey yolundaysa gel dedi kese içinAaa senin 23 ü mü test gününbenim 26 sı 12 gün sonra gel dediler bana
Ay evet çok ağrılı bir iğnePromester iğnenin adı benim dağılmayan bi iğne dokunduğumda hala ağrısı var inşallah sağlıklıca bebiş haberlerimizi alalım da önemli değil bunlar tabi
İnşallaahhh Rabbim nasip eder Kübra hanımBana da pozitif çıkarsa 25inde tekrar kan ver her şey yolundaysa gel dedi kese için
Günaydın, hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızKizlar günaydın bende bu sabah oldum transferimi 2 tane 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldu bakalım hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah
Teşekkür ederimMerhabalar instagramdan tupbebekdiyetisyeni olarak bakarsaniz bulabilirsiniz. Ebrunur hanım ile bende 3 ay çalıştım
RABBIM sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim ikinci tedavim başlayacak ocakta inşallah Ama süreci hiç hatırlamıyorum anlatabilir misisniz birde iğneler fiyatları ne kadar olduMerhaba hanımlar,
Eylülde yaptırdığım negatif aşılamadan sonra 2 Aralıkta Bahçeci Fulya da Tüp bebek tedavisine başladım. İğnelerimi vuruluyorum şu anda. Bugün 3. GünümYaşım 26. Reglim çok düzensiz. Tüp bebek ilk defa yaptırıyorum ve doktoruma da çok güveniyorum. Yumurtalıklarımda her birinde 7-8 yumurta gördüğünü söyledi. Sanırım dondurulmuş embriyo transferi edilecek. 1 ay dinlendirildikten sonra. Henüz bir şey belli değil. Cumartesi kontrolüm var umarım her şey yolunda gider. Benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Nelere dikkat etmeliyim. Şansı artırmak için yapmam gereken, yemem ya da yememem gerekenler hakkında birbirimiz ile iletişimde olalım isterim İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder kucaklarımızı boş bırakmaz
Amin teşekkür ederim. Hayırlı olsun inşallah.RABBIM sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim ikinci tedavim başlayacak ocakta inşallah Ama süreci hiç hatırlamıyorum anlatabilir misisniz birde iğneler fiyatları ne kadar oldu
Tuğba hanım merhaba nasılsın dün benim baya kasıklarım ağrıdı bugün iyiyim amaAaa senin 23 ü mü test gününbenim 26 sı 12 gün sonra gel dediler bana
merhaba transfer öncesi tutunmayı artırmak için herhangi bir işlem ya da ilaç verdiler mi size? rahim içi çizik veya progestan gibi?34 sordular biz de çift dedik.
Merhaba Kübra hanım, ben iyiyim genel olarak ama kasıklarımda ilk günden beri kramplar oluyor. Bugün daha iyiyim ama düne göreTuğba hanım merhaba nasılsın dün benim baya kasıklarım ağrıdı bugün iyiyim ama
Benim de ara ara girip çıkıyorMerhaba Kübra hanım, ben iyiyim genel olarak ama kasıklarımda ilk günden beri kramplar oluyor. Bugün daha iyiyim ama düne göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?