Özellikle avokado çiğ fındık ve kabak çekirdeği tüketebilirsin. Kabızlkk olmaması içince kayısı önerdiler. Paketli gıdalardan uzak duruyorum bol bol su meyve ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.Merhaba hanımlar,
Eylülde yaptırdığım negatif aşılamadan sonra 2 Aralıkta Bahçeci Fulya da Tüp bebek tedavisine başladım. İğnelerimi vuruluyorum şu anda. Bugün 3. GünümYaşım 26. Reglim çok düzensiz. Tüp bebek ilk defa yaptırıyorum ve doktoruma da çok güveniyorum. Yumurtalıklarımda her birinde 7-8 yumurta gördüğünü söyledi. Sanırım dondurulmuş embriyo transferi edilecek. 1 ay dinlendirildikten sonra. Henüz bir şey belli değil. Cumartesi kontrolüm var umarım her şey yolunda gider. Benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Nelere dikkat etmeliyim. Şansı artırmak için yapmam gereken, yemem ya da yememem gerekenler hakkında birbirimiz ile iletişimde olalım isterim İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder kucaklarımızı boş bırakmaz
Hastane 1 saat yatışa izin veriyor mu peki ? Genelde 15 dk izin veriliyor diye biliyorum.Ben kabak çekirdeği hergün 2 avuç kadar yedim bence faydası var badem ceviz laktozsuz süt içtim. İlk transfer tuttu fakat kan pıhtılaşmam varmış düşük oldu şimdi 2. Bu ay arkadaki embriyo ile yola devam.. hastane transfer sonrası 1 saat hareket etme çişini mişini tut ayağa kalkma lütfen bence en önemli kısım ilk 1 saat. İnşallah bebişlerimiz hepimizin hemen tutsun
Merhaba e2 dediğiniz nedir acaba ?Merhaba bende geçen hafta cuma iğnelere başladım. İlk tüp bebek olacak. Şimdilik yememe içmeme dikkat ediyorum bugün kontrolüm vardı e2 1200 lerde çıkmış yumurtalarda 10-15 mm arasında. Cuma günü tekrar kontrole gideceğim
Teşekkür ederimÖzellikle avokado çiğ fındık ve kabak çekirdeği tüketebilirsin. Kabızlkk olmaması içince kayısı önerdiler. Paketli gıdalardan uzak duruyorum bol bol su meyve ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Ben 1 saat yattım 2 saatte yatardm kmse kalk git demedi bana hahaHastane 1 saat yatışa izin veriyor mu peki ? Genelde 15 dk izin veriliyor diye biliyorum.
İnşallah 2. Transferiniz de olumlu sonuç alırsınız
Kalkamam diyin valla çok önemli atacak halleri yok 1 saat yatın numara yapın iyi değilim diyeHastane 1 saat yatışa izin veriyor mu peki ? Genelde 15 dk izin veriliyor diye biliyorum.
Hahah peki aklımda bulunsunKalkamam diyin valla çok önemli atacak halleri yok 1 saat yatın numara yapın iyi değilim diye
Vermediiii tuttu ve düştü işte snra pıhtılaşma yatkınlığı çıktı iğne verecekmş şimdikinde gitti benim ilk 2 velet yani ve herhalde bu sebepten gittiHahah peki aklımda bulunsunkan pıhtılaşması için kan sulandırıcı vermiş miydi doktorunuz
Yarım saat yatırıyor hepsi. Yeterli diyor tüm doktorlar. Ben yarım saat yattım. Ekstra hiç birşey yapmadım. Doktorum bol su iç stresten uzak dur dedi. Ağır kaldırmadım , çok ani hareketler yapmadım. Günlük tüm işlerimi yaptım. Çıktım gezdim. Hiç belirti de yoktu ama sonuç pozitifHastane 1 saat yatışa izin veriyor mu peki ? Genelde 15 dk izin veriliyor diye biliyorum.
Olsun hayırlısı böyleymiş demek kiVermediiii tuttu ve düştü işte snra pıhtılaşma yatkınlığı çıktı iğne verecekmş şimdikinde gitti benim ilk 2 velet yani ve herhalde bu sebepten gitti
Ayy çok sevindim gerçektenYarım saat yatırıyor hepsi. Yeterli diyor tüm doktorlar. Ben yarım saat yattım. Ekstra hiç birşey yapmadım. Doktorum bol su iç stresten uzak dur dedi. Ağır kaldırmadım , çok ani hareketler yapmadım. Günlük tüm işlerimi yaptım. Çıktım gezdim. Hiç belirti de yoktu ama sonuç pozitifikizlerim olacak inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah. İlk tüp denemesi 14 Ekim'de oldu transferimAyy çok sevindim gerçektensağlıcakla kavuşursunuz inşallah ne zaman olmuştunuz transferi ve ilk tüp bebek denemesi miydi acaba
Ay inşallahhh bende ilk seferde hamile kalırımAmin inşallah. İlk tüp denemesi 14 Ekim'de oldu transferim
Amin inşallah hakkınızda hayırlısı olsunBu cuma nasipse tedaviye başlayacağım ilk kez tedavi olacağım herkes sağlık bebeklerini kucağına alır inşallah
Merhaba yaşınız kaçtı acaba ? Çift transfer kendiniz mi istediniz 35. Yaş altına yapmıyorlarda bende çift transfer istiyorumYarım saat yatırıyor hepsi. Yeterli diyor tüm doktorlar. Ben yarım saat yattım. Ekstra hiç birşey yapmadım. Doktorum bol su iç stresten uzak dur dedi. Ağır kaldırmadım , çok ani hareketler yapmadım. Günlük tüm işlerimi yaptım. Çıktım gezdim. Hiç belirti de yoktu ama sonuç pozitifikizlerim olacak inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah hakkınızda hayırlısı olsunolumlu düşünmek önemli inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz de yaşınız kaçtı daha önce aşılama vs denediniz mi
Yaşım 31 yilin başında doğal yolla hamile kalmıştım ancak 21 haftalıkken bebeğimde anomali teşhis edildi ve kurul kararıyla sonlandırmak zorunda kaldık, bebegime ve bize yapilan genetik testler sonucu esim ve bende genetik tasiyicilik oldugu ve her gebelik icin %25 hasta bebek olma ihtimali cikti bu yuzden istege bagli olarak pgt li tup bebek tedavisine basliyoruz.Amin inşallah hakkınızda hayırlısı olsunolumlu düşünmek önemli inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz de yaşınız kaçtı daha önce aşılama vs denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?