Evet canim kesinlikle cok haklisin ben 2.5 yıllik evliyim 1.5 yıl vajinusmusla ugrastm psikolojim mahvoldu bebek cok istiyordm vajinusmusu yenince hemen basladk bebek çalışmalarına ama ne yazkki 9 aydirda bununla ugrasyorum. Yüzüm gülmüyor hicbir zamanGünümüz kadinlarinin yaptığı en buyuk yanlis bu aslinda. artik hicbisey eskisi gibi degil. Hersey hormonlu hersey bozuyor vucudumuzu. Kisirlastiriyor. Millet simdi bir tutturmus once kariyer önce gezmek eglenmek diye. Sonra da doktor doktor geziyor. Niye korunuyorsunuz ki niye evleniyonuz mutlu huzurlu bir ailem cocuklarim olsun diye dusunup evlenmiyonuz mu niye korunuyonuz. Kiziyorum ben cocuk yok mu deyince daha dusunmuyoruz diyenlere. Yapmayin bu yanlisi hanimlar. Kucaginiz bos kalmasin insallah. Rabbim nasip etsin 4 tane istiyorum cocuk. Oda sezeryan hakki 5 oldugu icin yani. Biri canli dogum olmadi biri zaten allah uzun omurler versin 4 yasinda 3 hakkim kaldi onlarinda hepsi dolu gecsin insallah. Rabbim isteyenlere de ikiz ikiz versin insallahhhhhh