Canım sen bunu yazınca aklıma geldi benim eşim de tamamen tesadüf kestane balı almış balı çok sever zaten ama ilk defa kestane balı almıştı. 1 aydır belki daha fazladır her gün yiyor zencefil ve limonla karıştırıp boğazı için yiyordu ama bizim bebişe de faydası olmuştur belki.Canlarım beni uyku tutmadı size yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım istedim. Kestane balı sperm arttırıyormuş birde kadında doğurganlığı arttırıyormuş. 14 yıl çocukları olmayan birisi bu balı sabahları aç karna yemiş ve ikiz evlat sahibi olmuşlar! Araştırınca bir çok şeye faydasını da okuyacaksınız.. nusret gündüz diye bir hoca var tvde çıkıyor o bahsetti bundan oda dedi ki Kestane balın üzerine Ya Musavvir el Musavvir esmasını 336 defa Okuyup sabahları aç karna 41 gün karı koca yesinler Allahın izniyle hayırlı bir kapı açılacaktır bebişimiz gelecek inşallah :) Duanın gücüne inanıyoruz her şey bir vesile.. Ben eşime aldırmayı düşünüyorum belki aklınıza yatarsa vesile olmuş olurum sizlere de çok mutlu olurum allaha emanet olun hayırlı geceler
inanırmısın bende şimdi kestane balı araştırıyodum sipariş versem mi diyordum. sen yazdınCanım sen bunu yazınca aklıma geldi benim eşim de tamamen tesadüf kestane balı almış balı çok sever zaten ama ilk defa kestane balı almıştı. 1 aydır belki daha fazladır her gün yiyor zencefil ve limonla karıştırıp boğazı için yiyordu ama bizim bebişe de faydası olmuştur belki.
bir sonraki haftaya kalbimizde kelebekler uçarak başlayalım inşallah
Aminnnnnnnbir sonraki haftaya kalbimizde kelebekler uçarak başlayalım inşallah
Canım bu tür agrılar hamileyken de olabiliyormuş . İnşallah hamileliktendir ve meleğin seninledirYa hafif hafif karin ağrısı başladı kesin hasta olucam
Ay canım hadi inşallah faydası olurinanırmısın bende şimdi kestane balı araştırıyodum sipariş versem mi diyordum. sen yazdınşimdi kesin alıyorum canım saol
Akşam eve gittiğimde test yapsam çıkar mi kiCanım bu tür agrılar hamileyken de olabiliyormuş . İnşallah hamileliktendir ve meleğin seninledir
Canım yarın sabah yapsan daha iyi olur sankiAkşam eve gittiğimde test yapsam çıkar mi ki
Bence gerek yok canım yeterliya kızlar bişi sorcam. eşim şuan sabah akşam 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi içiyor. keçiboynuzu suyunu da araştırıyorum da özünü içiyor ya suyuna gerek yok şuan sanırım dimi. Çocuk olsun diye uğraşırken birde adamdan olmayalım
Sabredemem ki :) zorla kalkıp ise gidiyorum arabayı kaçırmamak için kılpayı yetisiyorum çıkmaz mi ki şimdi :)Canım yarın sabah yapsan daha iyi olur sanki
Sabredemem ki :) zorla kalkıp ise gidiyorum arabayı kaçırmamak için kılpayı yetisiyorum çıkmaz mi ki şimdi :)
Kesindir kesin bir anne hisseder hemen ekliyorum canim listemize rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindimben canım :)
yanı inşallah kesinlesir
Senin adet tarihin 3 aralıktı sanırım. Aslında çıkabilir canım varsa ki inşallah vardır. Sabah yapılan test daha sağlıklı sonuç verir diye dedimSabredemem ki :) zorla kalkıp ise gidiyorum arabayı kaçırmamak için kılpayı yetisiyorum çıkmaz mi ki şimdi :)
Olur canımBenim de 8 gün var, zaman geçmiyor gibi.her ay olduğu gibi bu ay da 5 gün kala test yapacağım. Inşallah bu kez mutluluk olur sonu. Pazar test günümüz olsun kızlaaaar. BAt a 8 kalanlar ne dersiniz
Yani canım ne oluyor o yumurta anlayamadım benBugün tedaviye başlayacaktık adetin 3. Günüdeyim. Ultrasonda geçen siklusumdan kalma 15 mm lik bir yumurta gördük. Önümüzdeki aya ertledi doktorum.
Aynen canim ayaklarımda corap patik sirtimda yelek falan simdi bol meyve yiyeyim bakalm bu aksam umarim degerlendiririz dua edin arkadaslarüşüttünmü kız acaba. bugün değerlendirme yapacaksınız takviye vitamin al canım. bugünün yarını değerlendirmen lazım
Biz tüp bebek tedavisine başlayacaz artık. Bu adetle atılmamış bir yumurta var. Eğer şimdi iğnelere başlarsak bu atılmamış yumurta yeni yumurtaların oluşumunu baskılarmış. Doktor riske girmeyelim dedi. Ama bi hüsran oldu ben sandım ki hemen başlayacağız.Yani canım ne oluyor o yumurta anlayamadım ben