- 23 Ocak 2018
- 570
- 644
- 34
Kızlar bi ayda iki kere yumurtlama şansımız var mı
Evet canım ikiz var. Anneannem iki kere ikiz doğurmuş ama tekleri ölmüş. Halamın da ikiz cocukları var. Ben çatlatma iğnesi oldum 11 gün önce. Yumurtam çatlamıştı. Dün gece yine kasıklarımda ve belimde ağrı başladı. Acaba yine mi yumurtlama oluştu diye düşündümVar ama çok nadir birşey bu bide genetik senin ailende 1.ve 2.kuşakta ikiz çocuk varsa mümkün
Canım var gibi duruyor. :) kan versenekızlar adetime 3 gün var böyle cikti
Canım var gibi duruyor. :) kan versene
üzülme canım bak benim doktorum igneyi vuruldugun günün ertesi 3 gün üst üste değerlendir demişti senin doktor tedbiren öyle demiştir spermler canlı kalıyorya bellı bır sure. yoksa benim doktorda o gün çok önemli olsaydı söylerdi bence.Gunaydin kizlar dun bos geçtiği icin ben bugun ve yarini ust uste degerlendirip sonra gun asiri degerlendirmeyi planladim. Hayirlisi neyse o olsun insallah
Canım sabırlıysan bekle ama var sanki. Ben de heyecanlandım. Hayırlısı olsun canım :)çok heyecanlandım 3 gün daha beklesem aslında iyi olur adeti atlatsam en azından ama ben dayanamam giderim :)
Amin canım sagol. Allah herkese hayırlı evlatlar versinCanım sabırlıysan bekle ama var sanki. Ben de heyecanlandım. Hayırlısı olsun canım :)
kızlar adetime 3 gün var böyle cikti
Bu bebiş de böyle çıkmıştı. Benim adetime 5 gün vardı ama hayırlısı olsun inş.kızlar adetime 3 gün var böyle cikti
Canım şimdiden gitme gitsen bile 2 günde bir kan vermen lazım değer takibi için. Adetin geçtikten sonra git. 5-6 haftadan önce kese görünmüyor zaten. 6+4'te de kalp atışını duyup, bebeği gördük karından ultrasonla. Bekle bence.üzülme canım bak benim doktorum igneyi vuruldugun günün ertesi 3 gün üst üste değerlendir demişti senin doktor tedbiren öyle demiştir spermler canlı kalıyorya bellı bır sure. yoksa benim doktorda o gün çok önemli olsaydı söylerdi bence.
testin varsa 2 gün sonra tekrar yap kaç gün var bata
Amin canım inşallah sagol Sağ salim al kucağınaBu bebiş de böyle çıkmıştı. Benim adetime 5 gün vardı ama hayırlısı olsun inş.
Bebiiişş var gözüküyor canımm :)kızlar adetime 3 gün var böyle cikti
Vardır bi hayır sıkma canınıYok canim sabaha karsi geldi bnde uyuyakalmişim zaten artik bu aksam insalah
Bebiş gelmişş hayırlı olsun canımmmmm, hangi marka testin ?kızlar adetime 3 gün var böyle cikti
Tebrik ederim canım var gözüküyor inşallah öyledir ve sağlıklı bir gebelik geçirirsinkızlar adetime 3 gün var böyle cikti
Amin canım sagol inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinTebrik ederim canım var gözüküyor inşallah öyledir ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin
sagol canım teşekkür ederim. one step diye bi testBebiş gelmişş hayırlı olsun canımmmmm, hangi marka testin ?
evet canım kan testi yaptırayım kesinleşir inşallah Allah size de hayırlısıyla nasip etsin insallahBebiiişş var gözüküyor canımm :)