- 11 Ağustos 2018
- 300
- 507
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma canım ya ben de ölcemm meraktann son 8Adete 12 gün var meraktan ölcem
Benimde son 3 gün ama çok sancım var adet oldum olcam gibiAdete 12 gün var meraktan ölcem
Bence yap bir şey kaybetmezsin negatif çıksa bile bebiş varsa elbet birkaç gün sonra pozitif olacak yoksa da yoktur zaten artık stres yapmayın olacağı varsa oluyor zatenBugün raki beyazı şeklinde hafif katı akıntı geldi ve sol kasigimin üstü yan tarafı ağrıyor bata 4 gün var sizce durum medi test için bekliyorum mi yapayım mi
Yaaa ne güzel . Ben de mi yapsam acabaKızlar benim de bata 8 gün var bugün test yaptım çok çok silik bir çizgi gördüm var mıdır acaba çok merak ediyorum.
8 gün mü var senin de? daha çok var canım biraz daha bekle benceYaaa ne güzel . Ben de mi yapsam acaba
üşüttünmü kız acaba. bugün değerlendirme yapacaksınız takviye vitamin al canım. bugünün yarını değerlendirmen lazımAy okuyamadim mesajlari kizlar bugun halsiz gibiyim. Hamilemiz mi var kim ? Ekleyelim
Evet canım 8 gün var8 gün mü var senin de? daha çok var canım biraz daha bekle bence
ben canım :)Ay okuyamadim mesajlari kizlar bugun halsiz gibiyim. Hamilemiz mi var kim ? Ekleyelim
Kızlar benim de bata 8 gün var bugün test yaptım çok çok silik bir çizgi gördüm var mıdır acaba çok merak ediyorum.
Günlük yapıcam artık onu gördükten sonra merak ediyorumYaaa ne güzel . Ben de mi yapsam acaba
Adetten sonra oldu gibi hissettim ama bakıcaz artık. Günlük teste devam edicem :)8 gün erken ama adetten sonra yumurtlama olduysa erken çıkması normaldir yarın sabah bi daha yap istersen inşallah vardır :)
bence azcık daha sabret canım sonra üzülüyoruzHanımlar benim bata 4 gün kaldı.test yoktu bende bugun carsiya inip alma şansım oldu.oncomed marka test aldım.yarın sabah yapsam ondan sonuc alabilirmiyim.Simdi yapsam olmaz sanirim
Amin canım benimmevet canım kan testi yaptırayım kesinleşir inşallah Allah size de hayırlısıyla nasip etsin insallah