- 18 Kasım 2018
- 155
- 239
- 30
Daha var 1 Arılıga canım ümitsizliğe kapılma belki geç döllenmedir bazen testte erken çıkmaya biliyorIyi geceler hanımlar bende katıldım araniza ben 1 aralıkta test yapacağım dun yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu sancılar batmalar vardı bir an umutlandım kısmet artık. Gününe kadar test yapmamaya karar verdim
Öyle tabi canım her şeyin hayırlısı başta ama içimden içimden ağlıyorum artık. Nerde bebek görsem bakıyorum öyle
Allahım yardım etsin bizlere sabır versinÖyle tabi canım her şeyin hayırlısı başta ama içimden içimden ağlıyorum artık. Nerde bebek görsem bakıyorum öyle
Amin canım inşallah.Allahım yardım etsin bizlere sabır versin
canım regli günüm bugünsuz35 canim bat soylemis miydin degistirelim
inşallah canım şu 1 aralığı atlatsam inşallah ozamana kadar adet olmam inşallahEderim tabiki canım:) inşallah sizden de güzel haberler alırım:)
Sen yinede kirmizilari tam gorene kadar bekle canim ya hayirlisi olsun insallahGünaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnn hamile olduğunu öğrenenler, yumurtasını büyütmeye çalışanlar, baT gününe gün sayıp belirtilerini paylaşanlar canlar ciğerlerrrrrrrrrrrrrrrrr merhabaaaaabugün bat günüm dün sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım tertemiz bir tek çizgim vardı bugün peçeteye sildiğimde gelen kahvemsi lekelenmelerim başladı büyük ihtimal akşama doğru çoğalacak ve bende yeni bat gününü söyleyeceğim size hamileleğini öğrenen arkadaşları tebrik ederim darısı hepimizin başına canlar
Bn gittim 16 mm dedi çarşamba tekrar cagrdıama bnm ne sancm ne bily var sen büytmek için bişy denedin miKizlar dun aksamdan beri kasik agrilarimi daha fazla hissediyorum sanirim buyume var imsallah yeteri kadar olur
Ne zaman bitti klomen canim ?Bn gittim 16 mm dedi çarşamba tekrar cagrdıama bnm ne sancm ne bily var sen büytmek için bişy denedin mi
Ben havuc yiyorum bide keciboynuzu ozu iciyorumBn gittim 16 mm dedi çarşamba tekrar cagrdıama bnm ne sancm ne bily var sen büytmek için bişy denedin mi
Ben cok duydum ama hic kullanmadim canim. Arastirmak lazim biGünaydınnnn kızlar hamile kalmak için meryem ana eli otunu duyan varmı hiç bana ümreden getirmişti bi teyze bu ay ben onuda kullanmaya başladım aranızda kullanıp sonuc alan veya alamayan varmi ?
Allahim nasil guzel bir bekleyis o oyleeKizlar dua edin bana 2.30 da randevum var doktora keseyi göruruz insallah
Evde baska test varsa yapsana bi canimkızlarrrrrrrrrr hala gelen giden birşey yok lekelenme bile yokböyle giderse akşam kan testi yaptırsam mı
Vericem kuzum cok saolun canlarimAllahim nasil guzel bir bekleyis o oyleeinsallah gorursunuz canim hemen haber ver bize