Ne zaman çekildin canım hsg adet yakınsa belki tutmuştur bebişin seninledir :)Kasık ağrılarım bitmek bilmiyor bu hsg beni mahvetti umarım iltihap ağrısı değildir bide o eklenirse önümüzdeki ay tüp bebeğede başlayamam
Ağzından bal damlıyo kuzucum yaaNe zaman çekildin canım hsg adet yakınsa belki tutmuştur bebişin seninledir :)
Hayır canımm ya bende hep çekildiği ay kalanları duymuşmuştum kimisi ilk ay korunuyor kimisininki oluyor ümidini kesme güzel haberlerini bekliyoruzAğzından bal damlıyo kuzucum yaabu ay çekildim ama genelde çekildiği ay kalınmıyo diyolar ilaçlardan dolayı pek bi beklentim yok o yüzden son 10 bata
Allahım inşallahHayır canımm ya bende hep çekildiği ay kalanları duymuşmuştum kimisi ilk ay korunuyor kimisininki oluyor ümidini kesme güzel haberlerini bekliyoruz
bol bol dua et canim o zaman icin ferahlarMalesef yok ama yarın alcam 1 tane. Aslında regl olduğuma üzülmem fazla ama belkide hiç anne olamayacağım fikrini şeytan sokuyor ya beynime o zaman kötü düşüncelere kapılıyorum..
Canim sen eklisin beklemede diye eklemistim seniCanım benimki 6 aralık
Ne demek önmli değil cnmm olabiliyorCanim kusura bakma bazen cok kisiyi eklerken unutabiliyorum. Ekledim simdi
Canım herkesin tarihi yazınca benimkinde beklemede yazıyor diye kaydetmedin sandımCanim sen eklisin beklemede diye eklemistim seni
Ben de 2 ay oldu çekineli ama tık yokHayır canımm ya bende hep çekildiği ay kalanları duymuşmuştum kimisi ilk ay korunuyor kimisininki oluyor ümidini kesme güzel haberlerini bekliyoruz
Yok canim sen igne vurdurmustun degil miCanım herkesin tarihi yazınca benimkinde beklemede yazıyor diye kaydetmedin sandım
Siz ne kadar zamandır istiyodunuz canım unuttum kusura bakmaBen de 2 ay oldu çekineli ama tık yok
Sabret kuzum vardır bi vakti zamanıBen de 2 ay oldu çekineli ama tık yok
Canım evleneli 2 yıl bitti. İlk 7 ay falan korunduk. O zamandan beri istiyoruz ama daha nasip olmadı.hiç aklıma gelmezdi böyle zor olacağıSiz ne kadar zamandır istiyodunuz canım unuttum kusura bakma
Evet canım 8.günüm bekliyorum heyecanlaYok canim sen igne vurdurmustun degil mi
Öyle tabi canım her şeyin hayırlısı başta ama içimden içimden ağlıyorum artık. Nerde bebek görsem bakıyorum öyleSabret kuzum vardır bi vakti zamanı
Heh tamam dogru hatirliyorum o yuzden senin bat tarihini yazmamistim igneden 14-15 gun sonra falan cikiyor ya testte bat tarihini yazmayayim demistimEvet canım 8.günüm bekliyorum heyecanla