- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 37
yok ama yarını beklicem ya gelmezse akşam yapcam kesin kararlıyım allahımmmmmmmmmmm hamile olsam ne güzel olurEvde baska test varsa yapsana bi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ama yarını beklicem ya gelmezse akşam yapcam kesin kararlıyım allahımmmmmmmmmmm hamile olsam ne güzel olurEvde baska test varsa yapsana bi canim
inşallahhhhhh görürsün canım birde iki kese görürmüşünüzKizlar dua edin bana 2.30 da randevum var doktora keseyi göruruz insallah
Insallahh canim oylesindir ama yani ne bileyim icimde sevinc var benim cunku adet oncesi oyle kahverengi gelip kesilmez yani bikac saate hemen gelir devami yarina kadar sabirsizlikla bekleyecegim seniyok ama yarını beklicem ya gelmezse akşam yapcam kesin kararlıyım allahımmmmmmmmmmm hamile olsam ne güzel olur
Insallah kuzum nerde o gunler dunyalar benim olurdu herhaldeinşallahhhhhh görürsün canım birde iki kese görürmüşünüz
kullandığın yumurta geliştirici ilaç neydi cnmAy agrisi batiyo gibi suan baya var ama catlamaz demi sonucta daha cumartesi gunu 10 mm di yani buyumez hemen o kadar
Yaa ben de seninle aynı durumdayım ama çok korkuyorum test yapmaya da böyle hayal etmek daha güzel geliyorkızlarrrrrrrrrr hala gelen giden birşey yok lekelenme bile yok böyle giderse akşam kan testi yaptırsam mı
Klomenkullandığın yumurta geliştirici ilaç neydi cnm
yarın ikimiz birden yapalım canımYaa ben de seninle aynı durumdayım ama çok korkuyorum test yapmaya da böyle hayal etmek daha güzel geliyor
senindemi lekelenmen gelmedi canım. ben durmadan wc gidiyorum silip silip duruyorum gelen giden varmı diyeYaa ben de seninle aynı durumdayım ama çok korkuyorum test yapmaya da böyle hayal etmek daha güzel geliyor
Ayy ben de aynı durumdayım sürekli wc ye gidiyorum. Aslında bu aydan hiç ümitli değilim ama sanki bugün heyecan yaptım. İnsallah hepimiz güzel haberler alırızsenindemi lekelenmen gelmedi canım. ben durmadan wc gidiyorum silip silip duruyorum gelen giden varmı diye
klomen bende her güne 2 mm büyütmüştü. inşallah çatlamamıştır ve inşallah doktor test yapar en azından bunu talep edebilirsin ki daha önce çatladı mı diye 14 gün boyunca endişe duymazsın.Ganol f bende daha hızlı bir büyüme sağlamıştı ki şanslısın onu kullanmamışsınKlomen
Ben de yarını bekleyeceğim sanırım negatif görmeye dayanamıyorum artıkyarın ikimiz birden yapalım canım
amin kuzum inşallahhhhhhh evet ilk bebeğim olacak inşallah bizda 10 aydır deniyoruz nasip olmadı bi türlü senin ikinci mi olacakAyy ben de aynı durumdayım sürekli wc ye gidiyorum. Aslında bu aydan hiç ümitli değilim ama sanki bugün heyecan yaptım. İnsallah hepimiz güzel haberler alırız
Canim ben daha once de klomen kullanmistim gecen sene. O zaman yani carsamba bitmisti klomen cuma 15-16 mm pazartesi de 21-22 mm olarak buyumustu. Ve o ay hemen hamile kalmistim ilk kullanimda. Ama bu sefer kullandigimda sali günü bitti persembe gittim yeterli buyume olmamis dedi cumartesi cagirdi gittim solda 11mm lik sagda da iki tane 10 mm lik buyuklukte yumurta olmus solda cok varmis ama enbuyugu 11 dedi. Simdi yarin cagirdi iste yani daha onceye gore yavas buyudu ama biranda mi buyuyo dedim acaba ilk defa boyle agri hissettimklomen bende her güne 2 mm büyütmüştü. inşallah çatlamamıştır ve inşallah doktor test yapar en azından bunu talep edebilirsin ki daha önce çatladı mı diye 14 gün boyunca endişe duymazsın.Ganol f bende daha hızlı bir büyüme sağlamıştı ki şanslısın onu kullanmamışsın
Hayır ben de ilk bebeğimi bekliyorum bizim de 10 ay olduamin kuzum inşallahhhhhhh evet ilk bebeğim olacak inşallah bizda 10 aydır deniyoruz nasip olmadı bi türlü senin ikinci mi olacak
galiba öyleler canım ayyy allah nasip etsinde zamanı farketmezHayır ben de ilk bebeğimi bekliyorum bizim de 10 ay oldu
Bizim bebişler biraz nazlılar galiba
her şey bir yana kader kısmet bu işler hep bir vesile.eylülde mayıs haziran temmuz ve ağustosta klomen kullandım çok güzel yumurtalar oldu ama nasip olmadı.eylülde letü kullandım yumurtalarım oldu yine nasip olmadı.ekimde letü kullandım bu sefer hiç yumurtam oladı.bu ay ganol f iğne denedik ilk kontrole gittiğimde hiç bir yumurta yoktu umut yoktu.çok kötü olmuştuk eşimle.Doktor iğnelere devam et 4 gün sonra gel dedi umutsuz şekilde gittiğim o doktorda yumurtamın olduğunu ve 17 mm olduğunu öğrendik 4 günde bunları yaşadım hemen aşılamaya aldıalr ertesi günü.Stres yapmamıştım o 4 günde kabullendim olmuyor diye allah kader kısmet olacağı varsa olur kendini dinlemeCanim ben daha once de klomen kullanmistim gecen sene. O zaman yani carsamba bitmisti klomen cuma 15-16 mm pazartesi de 21-22 mm olarak buyumustu. Ve o ay hemen hamile kalmistim ilk kullanimda. Ama bu sefer kullandigimda sali günü bitti persembe gittim yeterli buyume olmamis dedi cumartesi cagirdi gittim solda 11mm lik sagda da iki tane 10 mm lik buyuklukte yumurta olmus solda cok varmis ama enbuyugu 11 dedi. Simdi yarin cagirdi iste yani daha onceye gore yavas buyudu ama biranda mi buyuyo dedim acaba ilk defa boyle agri hissettim