20 falan olur canım cunku gecen gıttıgınde cok yenı bıtmıstı klomenın o yuzden okaddardıGecen seneki klomen surecimi de ben burda gecirmistim bugun o mesajlarima baktim da o zaman da carsamba gunu bitmis klomen cjma gunu 15 mm 16 mm olusmus iki tane buyuk pazartesi de 21 ve 22 mm olmus igneyi vurdurmusum. Bu sefer sali bitti klomen persembe daha buyumemisti cumartesi 10 ve 11 lik buyume vardi saliya bakalm ne kadar buyuyecek
Bilemedim ya daha oncekinde hemen buyumus yani klomenden 2 gun sonra 15 16 mm olmus simdi klomenden 4 gun sonra anca 10 11 mm buyudu20 falan olur canım cunku gecen gıttıgınde cok yenı bıtmıstı klomenın o yuzden okaddardı
Cnm bni eklememişsn unttn herhalde 11 aralıkBuyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
- @gcm19944
duskapani suz35 26 Kasım - @Hipermetrop 26 Kasım
- @sirkencubin 27 Kasım
- @nyks_42 27 Kasım
Bifincankahve 28 Kasım - @BbkBbk 28 Kasım
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
pembepatiks 1 Aralık - @Bayankus06 3 Aralık
- @Disi geyik 3 Aralık
- @lifedoesntwait 3 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Oznurr26 4 Aralık
- @Jklyyy 4 Aralık
- @ggul1212 5 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
sonbaharetkisi 5 Aralık - @Masalim17 6 Aralık
- @Duman77 6 Aralık
- B Beray75 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @Laydidiana 8 Aralık
EceCigdem 10 Aralık - @yaprakali 10 Aralık
- @Celine0719 11 Aralık
- @Caglass 11 Aralık
- @Sogukkahve35 11 Aralık
- @MiyavKedi 12 Aralık
- @gamzeli_bebis 13 Aralık
- @ismihazan 13 Aralık
- @croiselle 14 Aralık
- @Platinus 15 Aralık
- @Kbra2214 15 Aralık
- @Valensiya 21 Aralık
- @damlaozcan0666 16 Aralık
- @Edabk beklemede...
naz_0192 beklemede...
Canim kusura bakma bazen cok kisiyi eklerken unutabiliyorum. Ekledim simdiCnm bni eklememişsn unttn herhalde 11 aralık
Canim kusura bakma bazen cok kisiyi eklerken unutabiliyorum. Ekledim simdi
Siz hatirlatin bana boyleCanım beni de eklememişsin 10 Aralık bat
Canim takvime gore pek yumurtlama uymuyor yaKızlar takvime göre bugün yumurtlama günüm ama geçen aylarda ki gibi akıntım olmadı. Sadece sol kasığım çok ağrıyor.Sizce yumurtlamış mymdır?
Canim takvime gore pek yumurtlama uymuyor ya
evet cnm adet günü sağlık ocağına gidersen kan ve idrar tahlili yaparlar.gebelik takibi başlatmak için.5 haftalık kese görünür .cnm bizleride haberdar et canım .Evet canım inşallah:) benim de şu an 3 haftalık görünüyor son adet tarihime göre. 3hafta 7.gün yazıyor uygulamada:) ben ne zaman gitmeliyim peki doktora? Kese ne zaman görünmeye başlıyor ki? Önce sağlık ocağında kan tahlillerini yaptırayım sağlıklı artarsa sonra giderim diye düşündüm ama doğru mu düşündüm bilemedim
Belirtileri dinleme canim her zaman yanıltıyor insani. Test yaptin ki hic ?Merhaba kızlar,
Benim bat'a 3 gün kaldı ama hiç hamile gibi hissetmiyorum, sadece göğüs hassasiyetim var o da regl olucam ondan büyük ihtimal.
Belirtileri dinleme canim her zaman yanıltıyor insani. Test yaptin ki hic ?
Evde fazla testin varsa yarin sabah tekrar dene istersenBat'a 5 varken normal gebelik testi yaptım negatif çıktı canım.
Evde fazla testin varsa yarin sabah tekrar dene istersen
Ederim tabiki canım:) inşallah sizden de güzel haberler alırım:)evet cnm adet günü sağlık ocağına gidersen kan ve idrar tahlili yaparlar.gebelik takibi başlatmak için.5 haftalık kese görünür .cnm bizleride haberdar et canım .
Canım benimki 6 aralıkCanim kusura bakma bazen cok kisiyi eklerken unutabiliyorum. Ekledim simdi