Hayırlısı tabikide hersey icinher şey bir yana kader kısmet bu işler hep bir vesile.eylülde mayıs haziran temmuz ve ağustosta klomen kullandım çok güzel yumurtalar oldu ama nasip olmadı.eylülde letü kullandım yumurtalarım oldu yine nasip olmadı.ekimde letü kullandım bu sefer hiç yumurtam oladı.bu ay ganol f iğne denedik ilk kontrole gittiğimde hiç bir yumurta yoktu umut yoktu.çok kötü olmuştuk eşimle.Doktor iğnelere devam et 4 gün sonra gel dedi umutsuz şekilde gittiğim o doktorda yumurtamın olduğunu ve 17 mm olduğunu öğrendik 4 günde bunları yaşadım hemen aşılamaya aldıalr ertesi günü.Stres yapmamıştım o 4 günde kabullendim olmuyor diye allah kader kısmet olacağı varsa olur kendini dinleme
Canim 5 gun erken bir surec testi istersen tekrarlayabilirsisin adet günündekızlaaarr benim de bat 4 aralık beklemedeyim... 1 haftadan fazladır kasık ağrılarım var önceleri yumurtlama ağrısı diye aldırış etmedim ama hala geçmedi ve göğüslerde aşırı hassasiyet var dokunamıyorum bile.. inşallah isteyen herkes gibi bende güzel haber alırımtest yapmaya korkar oldum 5 gün önce yaptım negatif çıktı
Klomen tedavisinden sonuç alamazsam şubat gibi anneannem ümreye gidecek ona getittirmeyi düşünüyorum inanıyorum bu ota. Beni bilgilendirirsen gelişmelerden sevinirim canım innnşallah bebişin bu güzel vesileyle seninle olurGünaydınnnn kızlar hamile kalmak için meryem ana eli otunu duyan varmı hiç bana ümreden getirmişti bi teyze bu ay ben onuda kullanmaya başladım aranızda kullanıp sonuc alan veya alamayan varmi ?
Yumurtlama günündemisin yoksa bat yakın mı?Kizlar merhaba öncelikle calistigimdan dolayı yazamıyorum pek Bu gün vajinamdan bıçak sapnlamis gibi oldu bu tarh durumları yaşayan var mi
ben kullanmıştım elimde de bolca miktarda var ama suyu midemi çok bulandırmıştı içemedimKlomen tedavisinden sonuç alamazsam şubat gibi anneannem ümreye gidecek ona getittirmeyi düşünüyorum inanıyorum bu ota. Beni bilgilendirirsen gelişmelerden sevinirim canım innnşallah bebişin bu güzel vesileyle seninle olur
8 gün var canımm aynen yapıcammm . bu habere odaklandım yaa sanki günler geçmiyorrCanim 5 gun erken bir surec testi istersen tekrarlayabilirsisin adet gününde
ayyy hadi maşallahhhhh inşallah tutunurlar canımevet bayanlar ben çalışmaları tamamladım ilk defa bu ay 4 gün üsülüne uydum bakalım hayırlısı.Bu ay klomenle 22 ml yumurtam oluşmuştu doktor ilk göremedi arkalara saklanmış dedi ama sonra gördü:)
bir sorun varmıydı sende canımayyy hadi maşallahhhhh inşallah tutunurlar canımbenim geçen ay 24 mm-19 mm yumurtalarım vardı ikiz bile olur demişti doktor çatlama iğnesinide vurduk yinede olamyınca olmuyor.
aslında hamileliği engelleyen bi sorun yok dedi doktor. sadece pco var dedi oda sıkıntı değil dedi. eşiminde herşey normal işte allah nasip etmeyince olmuyor. bugün regli günüm hala gelen gidin yok lekelenme bile yok oyüzden biraz umutladım açıkcası yarın test yapıcambir sorun varmıydı sende canım
Çok oldu biteli bnm her ay kendiliğinden büyüyordu diğer ay klomenle 13üncü günmde iki tarftada büymüştü demkki bu ayda kullandm bu hormon bnm kimyamı bozmş olabilr adetn 9 uncu günü bitti şuan 16 ıncı gündeymNe zaman bitti klomen canim ?
aslında hamileliği engelleyen bi sorun yok dedi doktor. sadece pco var dedi oda sıkıntı değil dedi. eşiminde herşey normal işte allah nasip etmeyince olmuyor. bugün regli günüm hala gelen gidin yok lekelenme bile yok oyüzden biraz umutladım açıkcası yarın test yapıcam
8 gün var canımm aynen yapıcammm . bu habere odaklandım yaa sanki günler geçmiyorr
Ben dayanamadım test yaptım suz35 ama negatif çıktıbende hala gelen giden birşey yok kızlar heyecandan çalışamıyorum
Canım naptın gördün mü keseyi? Nasıl geçti kontrol?Kizlar dua edin bana 2.30 da randevum var doktora keseyi göruruz insallah
Mideni bulandırıyo diye düşünme nefes almadan içebilirsin aslında sonrada ağzının tadını değiştirmesi için başka şeyler ye geçerben kullanmıştım elimde de bolca miktarda var ama suyu midemi çok bulandırmıştı içemedim
kesin benimde negatif dün erken gebelik yapmıştım çünkü negatif çıkmıştı. kırmızılar gelmediyse hala umut vardır yaaaBen dayanamadım test yaptım suz35 ama negatif çıktıinsallah senin ki pozitif çıkar
Hayırlısı artıkkesin benimde negatif dün erken gebelik yapmıştım çünkü negatif çıkmıştı. kırmızılar gelmediyse hala umut vardır yaaa