Aynen sen evde ye olmaz simdi orda milelt bakar ne yapiyo acaba bu diyeal al bende akşam evde yiyim bari iş yerinde çok ses çıkıyor
işte bizde o mu bu mu diye diye araştıra araştıra doktor çıkarmışız vallaBu arada stajer kizlar vardi ben muayenedeyken onlarda bakti yumurtalarima yani doktor sorular soruyor kizlar bilemiyor ben cevapliyorum onlardan fazla ogrenmisim yani dedim kizlar arastirin internette cok var yazilar ben hep okurum diye doktor guldu bak nasil cevapliyor dedi
hafta başında 3 gün yedim katır kutur herkes bakıyordu vallaAynen sen evde ye olmaz simdi orda milelt bakar ne yapiyo acaba bu diye
Aynen ya baya bilgi sahibi olduk gercektenişte bizde o mu bu mu diye diye araştıra araştıra doktor çıkarmışız vallaherşeyi öğrendik bu sayede
tamamdır görüşürüz kolay gelsinEvet şimdi ben bir temizlige geceyim artik. Oglum gelecek az snra okuldan anne niye is yapmadin der hemen
Evet canım klomen kullandım , cumartesi de iğne oldum bekliyorum. Sol tarafımdaki yumurtam bayağı olgunlaşmıştı, kaç mm oldugunu sormadım, sağ tarafımdaki küçüktü ondan umut yok sanırım :))naz_0192 canim sen mi catlatma ignesi oldum demistin. Klomen de kullandin mi once ? Kac gun sonra vurdular igneyi yumurtan ne kadar buyumus ?
Klomenden kac gun sonra vurdurdun igneyiEvet canım klomen kullandım , cumartesi de iğne oldum bekliyorum. Sol tarafımdaki yumurtam bayağı olgunlaşmıştı, kaç mm oldugunu sormadım, sağ tarafımdaki küçüktü ondan umut yok sanırım :))
Saol canim da gidemeyecegim gibi yatamamdır görüşürüz kolay gelsin
Klomen 5 günde bitti. 2 gün sonra da doktora gittik yani bir hafta sonra falanKlomenden kac gun sonra vurdurdun igneyi
Hm benim klomen 5. Gun bitti yani sali gunuydu. Dun bekledim bugun gittim daha kucukler dedi cumartesi cagirdi yine bakalm cumartesi ne diyecekKlomen 5 günde bitti. 2 gün sonra da doktora gittik yani bir hafta sonra falan
Büyür canım sıkıntı yapma. Hayıt tohumu çayını tavsiye ederim, çok faydalı yumurtalaraHm benim klomen 5. Gun bitti yani sali gunuydu. Dun bekledim bugun gittim daha kucukler dedi cumartesi cagirdi yine bakalm cumartesi ne diyecek
Yarin carsiya cikacagim bir bakayim da alayim canim saolBüyür canım sıkıntı yapma. Hayıt tohumu çayını tavsiye ederim, çok faydalı yumurtalara
Kız sen gitmedinmi dahaBatlari yaklasan arkadaslar neredesiniz ? Test yaptiniz mi belirtileriniz var mi ?
Geri geldimKız sen gitmedinmi daha
24. Canim hic sorun degil. Burada hepimiz derdimizi paylasiyoruz o yuzden burda yaşı onemsemiyorum ben pek. Herkes esit gibi