- 7 Ağustos 2010
- 542
- 745
Hayırlı olsun canım gözün aydın çok sevindim :)Kizlaaaarrrr 4 haftalik gebeyim dkmtordan geliyorummm cookkkk mutluyummmm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin 1 ay önce kürtaj olmustum hic adet gormeden gebe kaldim
Gozun aydın ınsallah yakın zamanda kalbının sesını duymayı nasıp etsın rabbım bızım ıcın de dua etKizlaaaarrrr 4 haftalik gebeyim dkmtordan geliyorummm cookkkk mutluyummmm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin 1 ay önce kürtaj olmustum hic adet gormeden gebe kaldim
Yok stres yokHadi hayırlısı olsun canım.Stres falan yapma sakın. İnşallah güzel sonuçlanır
Kırklareli neresinden peki ?
Hayırlısı olsun allah sağlıklı bir hamilelik geçirmek nasip etsin :) sağ salim kucagınıza alınKizlaaaarrrr 4 haftalik gebeyim dkmtordan geliyorummm cookkkk mutluyummmm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin 1 ay önce kürtaj olmustum hic adet gormeden gebe kaldim
Annemin köyü de Kırklareli Bayramdere canım ve şuan merkezde oturuyorlarYok stres yok
Yemek yapıyodum yazamadım canım kırklareli dolhan bizim köyümüz ama merkezdede otogarın yanında evimiz var ama biz istanblda yaşıyoruz:)
Sizinkiler merkezdemi
Canım benim hayırlı olsun gebeliğin.Kizlaaaarrrr 4 haftalik gebeyim dkmtordan geliyorummm cookkkk mutluyummmm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin 1 ay önce kürtaj olmustum hic adet gormeden gebe kaldim
Kırklareli candır yaaa:)Annemin köyü de Kırklareli Bayramdere canım ve şuan merkezde oturuyorlar
Kizlaaaarrrr 4 haftalik gebeyim dkmtordan geliyorummm cookkkk mutluyummmm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin 1 ay önce kürtaj olmustum hic adet gormeden gebe kaldim
Mutlu insanlar şehri KırklareliKırklareli candır yaaa:)
Tebrikler sizin adınıza çok sevindim darısı bekleyen bizlerin basına insallahKizlaaaarrrr 4 haftalik gebeyim dkmtordan geliyorummm cookkkk mutluyummmm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin 1 ay önce kürtaj olmustum hic adet gormeden gebe kaldim
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına aldırsın. Darısı da bizlere :))Amin canlarim benim Rabbim tez zamanda hepinizin gönlüne gore versin belirtilerim aşırı derecede bas donmem var ve akintim su biciminde hemde belimde agrilarim kasiklarimda iğnelenmeler ozellikle sol kasigimda bukadr
Kizlaaaarrrr 4 haftalik gebeyim dkmtordan geliyorummm cookkkk mutluyummmm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin 1 ay önce kürtaj olmustum hic adet gormeden gebe kaldim[/Q
Çok sevindim çok güzel bir haber hayırlı olsun canım darısı bize olsun
Hosgeldin canim listemizi guncelliyoruz ekliyorum hemenmerhaba hanımlar benide eklermisiniz bat 1 aralık