- 17 Mart 2013
- 251
- 379
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın cnm ıyım sen nasılsın ıstanbulda cnm sen nerde yaşıyosun..Günaydın kızlar . Nasılsınız ? Nerelerde oturuyorsunuz merak ettim
Ben de iyiyim çok şükür canım . İstanbul Kartal da oturuyorum ben deGunaydın cnm ıyım sen nasılsın ıstanbulda cnm sen nerde yaşıyosun..
Ben de adanada oturuyorum canım.Günaydın kızlar . Nasılsınız ? Nerelerde oturuyorsunuz merak ettim
bende adanada oturuyorum cnm neresindensinBen de adanada oturuyorum canım.
Arnavutkoydeyım bende.. memleketın neresıBen de iyiyim çok şükür canım . İstanbul Kartal da oturuyorum ben de
İlçesinden canımbende adanada oturuyorum cnm neresindensin
Biz göçmeniz canımArnavutkoydeyım bende.. memleketın neresı
Nerden canım bende balkanlardan geldım yanı kosova esımle edırnede tanıstım aılem falan hepsı kosovada ben tekım burdaBiz göçmeniz canım
Anne tarafı Yunanistan baba tarafı Bulgaristan canım. Ay tek olmak çok kötü canım bilirim. Benim de kimsem yok ailem Kırklareli ndeNerden canım bende balkanlardan geldım yanı kosova esımle edırnede tanıstım aılem falan hepsı kosovada ben tekım burda
Ay hemşerim bende kırklareliliyim:)Anne tarafı Yunanistan baba tarafı Bulgaristan canım. Ay tek olmak çok kötü canım bilirim. Benim de kimsem yok ailem Kırklareli nde
İnşallah vardır ama 1 aralıkta varsa cıkar die düşünüyorum:)Bende 2 gündür ciddi mide yanması ve sürekli uyku hali var.Birde çok sık idrara cıkmaya başladım.Gece normalde hic uyanmazdım ama dün gece 2 3 kez wc'ye kalktım.Saat başı wcdeyim.Tabi bunların büyük ölçüde psikolojik oldugunu düşünüyorum.En erken ne zaman belli olur bilmiyorum,ki ben bu konuda çok tecrübesizim.
Benim bat 3 aralık,1 aralıkta eşimin dogum günü var.o zamana kadar test yapsam çıkarmı acaba hanımlar.Daha önce hiç test yapmadım.Erken gebelik testlerinin yapımı yada doğrulugu hakkında çok bilgim yok.Belki bir süpriz yapmış olurum eşime
Hadi hayırlısı olsun canım. Stres falan yapma sakın. İnşallah güzel sonuçlanırselam kızlar benmde adetim dün bitti bugun çalışmalar başlıyor aralık iiçin
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlaaaarrrr 4 haftalik gebeyim dkmtordan geliyorummm cookkkk mutluyummmm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin 1 ay önce kürtaj olmustum hic adet gormeden gebe kaldim