Merhaba canim hosgeldin hakkinda hayirlisi olsun insallah listemize ekliyorum adini umarim kisa zamanda da hamile emojisini ekleriz isminin yaninaMerhaba kızlar. Ben de cumartesi çatlatma iğnesi oldum. Her günü değerlendirmeye çalışıyoruz. Ama cok yorgunum, strese giriyorum iyice. Buraya yazınca biraz rahatlıyorum. İnşallah bu ay olumlu sonuçlar alırız hepimiz
Tabiki canim hosgeldin aramizaCanım benimde 11 aralık ekler misin
Mergaba canim listemize ekliyorum hemen hosgeldinBat 27 Kasım inş son batlarımız olur
Ekliyorum canım15 Aralık
Tabiki canim hoşgeldinBeni de ekler misiniz bat 4 aralık
Canim ya cok sevindim topigimizin ilk hamisi sensin insallah hepimize ugur getirirsin. Listemizin en basina hamile emojisi ile ekleyecegim hemen seniKizlaaaarrrr 4 haftalik gebeyim dkmtordan geliyorummm cookkkk mutluyummmm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin 1 ay önce kürtaj olmustum hic adet gormeden gebe kaldim
olur bence canım. Çünkü 10-12-14-16 nci günler değerlendirin diyorlar.regli zamanı bile yumurtlama olan oluyormuş :)Kızlar bende bişey sormak istiyorum. Adetin 10.gününde yumurtlama olur mu ? Dun kahverengi akıntım oldu degerlendirdim şuan gelen giden yok ama bilemiyorum. 3 aydir 10.gunde geliyo bu akintidan
Insallah canım ya. Kesin bu yüzden 7 aydır bekliyorum benolur bence canım. Çünkü 10-12-14-16 nci günler değerlendirin diyorlar.regli zamanı bile yumurtlama olan oluyormuş :)
bence sen 10ncu günden başla değerlendirmeye. Bizimde 10.ay oldu bu ayda olmazsa aşılama deneyeceğiz.Insallah canım ya. Kesin bu yüzden 7 aydır bekliyorum ben
bence herkes ilk sayfada baksın ismine eklenmiş mi diyeAy kizlar sayfa 52 den sonrasinda koptum ojuyamadim masallah yoklugumu aratmayip topigimize sahip cikmissiniz saolunsimdi sizden ricam listeyi guncellerken yardimci olursaniz sevirim. Yeni arkadaslar da var sanirim. Beni etiketleyerek yeni batlarinizi yazarsaniz sevinirim
Canim seni daha onceden eklemistim benbence herkes ilk sayfada baksın ismine eklenmiş mi diyeçünkü beni 2.sırada eklemişsin ben farketmemişim tekrar yazmışım allah hepimizin yardımcısı olsun
farkında değilim çok pardonCanim seni daha onceden eklemistim ben
Önemli degil canimfarkında değilim çok pardon
Insallah olur canim. Umutlar 2019a kalir artik napalimbence sen 10ncu günden başla değerlendirmeye. Bizimde 10.ay oldu bu ayda olmazsa aşılama deneyeceğiz.