Kızlar bu da benim ovulasyon testim bugün yumurtlama galiba demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım yumurtlamışsın yarın tekrar test yap t çizgisi silikleşmeye başlıyorsa yumurtan çatlamış demektir. Bugünden itibaren 4gün boyunca değerlendirin.
[/QUOTE]Bugun yumurtan catlar..iyi degerlendir
QUOTE="Neyane, post: 58471376, member: 918306"]Eki Görüntüle 2222800
Eki Görüntüle 2222800
çok çok geçmiş olsunKizlar ben düşük yaptm yine dün kurtaj oldum cok moralim bozuk bebegim gelismemis 8+3te gelisim bozuklugundan öldü bebegm bebegimin beslenme kesesi bebekten daha buyukmus ondan melek oldu kuzum
gelişmediğini nasıl anladınız.. sıkıntı neydi ?? ben de bundan çok kokuyorum daçok çok geçmiş olsun
Canım benim bat yarın ama hiç umudum yok göğüslerim çok agriyordu geçti demekki adet belirtisiymis yine olmadı galibaKızlar neredesiniz günlerdir kimse yazmıyor aralık ayı bitti diye burayı terkettiniz mi?Ne durumdasınız bu ay umutlu olan yok mu? Bat yaklaşan heyecanla bekleyenler
Hayırlısı olsun canım diyeceğim ama her geçen ay biraz daha can sıkıcı oluyor maalesef benim daha 10 günüm var bat a klomen kullanmıştım geçen ay dr olsada düşükle sonuçlanma ihtimali var dedi bide onun stresi var bendeCanım benim bat yarın ama hiç umudum yok göğüslerim çok agriyordu geçti demekki adet belirtisiymis yine olmadı galiba
Al benden de o kadar15 16 ay oldu neden olmuyor anlamıyorum
Evet işte Allah c.c isterse ol derse olur.Bazen diyorum hayirlisini istiyoruz bekliyoruz ama hayırlısı nezaman neyi bekliyoruz neden hemen olmasinki?ya hayırlısı 3 yıl 5 yıl sonraysa nasıl sabrederim nasıl dayanirimBenimde aynı 15 ay oldu dr a sorsam herşey mükemmel ama sonuç hep hüsran