- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
Hadi gözün aydın cnn.. tam kaç haftalikti gittiğinde.. dr beni çarşamba çağırdı ama ben cuma gidicemGittim canim..kalp atisini gordum cok sukur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydın cnn.. tam kaç haftalikti gittiğinde.. dr beni çarşamba çağırdı ama ben cuma gidicemGittim canim..kalp atisini gordum cok sukur..
Keçi boynuzu kürü çok etkili birşeymiş sonuca inanamadım sayı 60 milyondan 80 milyona çıkmış eşimin 3 ay kullandı hızında da artış olmuş hatta doktor ne kullandın devam et demişKızlar eşime instagramdan macun aldım hareketli sayısını cogaltiyormus bide kalitesini arttiriyormus eğer 0 uzerindeyse genelde ilk aydan gebelik oluyormuş.İnşallah faydasını görürüz buradan mutlu haberi sizinle paylaşırım inşallah. Yanında yine keçiboynuzu kürüne devam ettirecem. tahmini bat 13 ocak klomen geciktirmezse bakalım neler olcak hakkımızda hayirlisi
5 hafta 5 gunluktu kalp atisini gordugumde...haftaya carsambaya gidicem..o zaman kalp atisi duyulur Allah kismet ederse...aslinda yarindi randevum..yani sabredip p.tesi yerine yarin gitseydim kalp atisini da duymus olurdum buyuk ihtimallaHadi gözün aydın cnn.. tam kaç haftalikti gittiğinde.. dr beni çarşamba çağırdı ama ben cuma gidicem
2.nci ayın içindeyiz bizde canım bende eşime yapıyorum hergün içiyor.ama geçen hafta sperm testi yaptırdı hareketlisi çok düşüktüKeçi boynuzu kürü çok etkili birşeymiş sonuca inanamadım sayı 60 milyondan 80 milyona çıkmış eşimin 3 ay kullandı hızında da artış olmuş hatta doktor ne kullandın devam et demiş
Canım olabilir. Niye ped koyuyosun ki kagıt havlu koysana. Bazı pedler kısırlığa bile neden oluyomuş Allah korusun.Selam hanımlar size sormak istediğim birşey var ben normalde ilişkiden sonra ped kullanıyordum bekleme süresi boyunca çünkü rahatsız oluyorum ama düşündüm ki acaba bir zararı mı oluyor sonucta içinde kimyasal birşeyler vardır muhakkak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda spermlere zararı oluyor mudur sizce?
Bilmiyorum canım ya tecrübesizlik işte birşey olmaz diye düşündüm ama bu ay yapmıyorum hamile kalırsam kendime çok kızacağım kesinCanım olabilir. Niye ped koyuyosun ki kagıt havlu koysana. Bazı pedler kısırlığa bile neden oluyomuş Allah korusun.
Devam edin canım etkisini mutlaka göreceksiniz rabbim inşallah bizimde kucağımızı dolduracak ben inanıyorum2.nci ayın içindeyiz bizde canım bende eşime yapıyorum hergün içiyor.ama geçen hafta sperm testi yaptırdı hareketlisi çok düşüktü
Insallah saglikla kucagina alirsin canim :) ilk kalp atisini duymak cok guzel bir duygukızlar Bugün itibariyle 6 hafta 5 günlük hamileyim. Dün doktora gittik ve Yılbaşı hediyesi olarak meleğim bize kalbinin atışını gösterdi, Allahım nasıl mutlu oldum bilemezsiniz, gözlerim yaşardı Allahım burada bu müjdeyi bekleyen herkese yaşatsın inşallah, dualarım sizinle, sizinde dualarınız benimle olsun arkadaşlar sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah...
5inde çatlamışKizlar adetim 31 aralikta bitti ovulasyon testleri bu şekilde catladimi catlamadimi anlamadim ben
Hala koyu çıkması normalmi peki sizce5inde çatlamış
Koyu ama silikleşmeye başlamış 4ünden sonra. Gitgide silikleşir benim de bu şekilde oluyor her ay.Hala koyu çıkması normalmi peki sizce
Kizlar adetim 31 aralikta bitti ovulasyon testleri bu şekilde catladimi catlamadimi anlamadim ben
bi kaç gün daha koyu gider sonra sonraa silikleşir... normal yaniHala koyu çıkması normalmi peki sizce