Bende aynı şekildeyim valla rüyalarıma giriyor artık. Bu sabah, rabbim madem nasip etmiyorsun niye rüyamda gösteripte ümitlendiriyorsun diye çok ağladımBnde yaptim negtif iki tne dun sbh vrdi nie nole oluyor ki bnde uzuldum canim adet gunum bu gun bnmde yapck bsey yok mlesef kc gcedr uyumuyrum testle ugrasp druyorum ama yok
Cnm Allah razi olsun umutlandirdin beni insallah bi sorun cikmaz bi doktora gittim ne bthcg bakti nede vajinal ultrason yapti sadece karindan bakti bos gebelik olabilir dedi 1 hafta dha beklicez ona gore kurtaj dedi bnde pek guvenemedim pazartesi baska doktora daha gozukucem insallah en kisa zamanda Rabbim sag salim kavusmamizi nasip eder10 haftalikken anca bebegi goren onlarca kadin var burada... ben de daha goremedin.. 6.haftadayim.. 4 ocaktan gorebilcem mi bakalim
Karindan gozukmuyorsa vajenden mutlaka gozukur.. o dr onemsememis..bugun bile baska dr a gitsen vajenden gorursynCnm Allah razi olsun umutlandirdin beni insallah bi sorun cikmaz bi doktora gittim ne bthcg bakti nede vajinal ultrason yapti sadece karindan bakti bos gebelik olabilir dedi 1 hafta dha beklicez ona gore kurtaj dedi bnde pek guvenemedim pazartesi baska doktora daha gozukucem insallah en kisa zamanda Rabbim sag salim kavusmamizi nasip eder
Benimde canim. Olsun onumuzdeki ay insallahEvetttt kızlar benim kırmızılar ufaktan gelmeye başladı. yine olmadı
Canım bence özele yaptır. Ben özelde yaptırdım çok ilgileniyorlar ve sonucunu hemen alıyorsun. Devlette kim bilir nezaman alacaksında doktor müsait olacak konuşacaksında uzun iş. Bence kıy paraya kafan rahat olsunKızlar lütfen yardımcı olun çok kararsızım dün akşam adet oldum devlet hastanesinde profesöre gidiyorum orada HSG için mayısa gün verdiler özelde ki doktorum bu aya verdi mayısı beklemeli miyim yoksa 1000 liraya kıyıp özele mi yaptırmalıyım
öyle diye diye içimizde kurudu artıkBenimde canim. Olsun onumuzdeki ay insallah
Devletteki doktorum istemezsen özelde çektir bana getir bakayım dedi. Profesör olduğu için onunla devam etmek istiyorum çok yoğun ama ilgisi çok iyiCanım bence özele yaptır. Ben özelde yaptırdım çok ilgileniyorlar ve sonucunu hemen alıyorsun. Devlette kim bilir nezaman alacaksında doktor müsait olacak konuşacaksında uzun iş. Bence kıy paraya kafan rahat olsun
Bende 16.gun yaptirdim igneyi bana 10 gun yetti adetin 2.gunu sabah aksam 1 tatli kasigi yedim.Klomende bile 16.gunde vurdurdum igneyi 10 gun yeterli olur mu ki ? Bnde sadece corekotu yagi icsem falan diyordum olmaz mi yani e simdi yemek icin de gec kaldim
Hayirlisi olsun canim bekle bakalim insallah gec dollenmedir :)Günaydın kızlar bugünde gelen giden yok dün regli olmam lazımdı. Bugün akıntım bile yok. Sabah yine test yaptım negatifgece 5 de yaptım hemde testi. Rüyamda test yapıyordum iki çizgi çıkıyordu hamileyim diye nasıl sevinmiştim. Heycandan kalkıp hemen yaptım ama sonuç hüsran
Uzulmek yok canim yeni aya daha enerjik basliyoruz :) bol dua bol calisma insallah kisa zamanda kavusucaksin bebisine :)Evetttt kızlar benim kırmızılar ufaktan gelmeye başladı. yine olmadı
Bugun yagini aldim bakalm yagini icmeye baslayacagim simdilik bu ay zaten bos gececek belli adetin 2. Gunu bnde baslayayim madem tekrarBende 16.gun yaptirdim igneyi bana 10 gun yetti adetin 2.gunu sabah aksam 1 tatli kasigi yedim.
hamiEvet belirti diye okumuştum ama, ben de bu ay bel ağrısı dışımda bişey yoktu, ne mide bulantısı, kasık ağrısı, baş dönmesi, kabızlık iştah açılması uykulukuk hiç bişey yok, hatta akıntım bile yok
Hamilemisin sende ya bende de bunlar dışında biley yokEvet belirti diye okumuştum ama, ben de bu ay bel ağrısı dışımda bişey yoktu, ne mide bulantısı, kasık ağrısı, baş dönmesi, kabızlık iştah açılması uykulukuk hiç bişey yok, hatta akıntım bile yok
Nerdesin canimDevletteki doktorum istemezsen özelde çektir bana getir bakayım dedi. Profesör olduğu için onunla devam etmek istiyorum çok yoğun ama ilgisi çok iyi
Nerdesin canim[/QUOTE Erzurum un bir ilçesinde görev yapıyorum canım ilçede yok merkezde de tek özel var
Olaun canım üzülme bir dahaki aya insallahEvetttt kızlar benim kırmızılar ufaktan gelmeye başladı. yine olmadı
Evet dün test yaptım :):) ama hamilelik belirtisi olarak sadece biraz fazla bel ağrım var okadar başka da bişeyim yok şimdilikhami
Hamilemisin sende ya bende de bunlar dışında biley yok