- 15 Kasım 2013
- 1.896
- 1.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah her şey yolumda gider çok güzel bi gebelik geçirirsin :):) şimdi kaçıncı haftamdasınben de kese oluştu fakat içinde bebek var mı diye 4 ocak perşembeye randevu vermişti. 4 ünde karından bakacaktı. Alttan bakarsak daha erken olabilir diye ağzından kaçırmıştı.. Bekleyemeyeceğim taa hafta perşembeyi.. Yılbaşı günü yani P.tesi randevu aldım alttan bakılsın diye.. noolur dualarınızı eksik etmeyin de yılbaşını ağız tadıyla kutlayalım eşimleeee
2 gün sonraBat ne zamandı
5+4.. p.tesi randevuya gittiğimde tam 6 haftalık olacak inşallahİnşallah her şey yolumda gider çok güzel bi gebelik geçirirsin :):) şimdi kaçıncı haftamdasın
Hep aynı cümleler olacak ama, belki de en doğru olan... Rabbim sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin de varsın biz böyle bekleyelim. Kendim için de aynısını istiyorum. Varsın beş yıl sonra olsun ama yavrum sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun gerisi hiç önemli değil arkadaşım..Evetttt kızlar benim kırmızılar ufaktan gelmeye başladı. yine olmadı
İnşallahhhhh gönlündeki olur arkadaşım..ben de kese oluştu fakat içinde bebek var mı diye 4 ocak perşembeye randevu vermişti. 4 ünde karından bakacaktı. Alttan bakarsak daha erken olabilir diye ağzından kaçırmıştı.. Bekleyemeyeceğim taa hafta perşembeyi.. Yılbaşı günü yani P.tesi randevu aldım alttan bakılsın diye.. noolur dualarınızı eksik etmeyin de yılbaşını ağız tadıyla kutlayalım eşimleeee
Hsg ne oluyo ?Hım istersen özelde çektir bekleme canım çünkü hsg cektirdiginde sonraki ay gebelik şansın yükseliyor.Ben çektirdiğim aydan sonraki ay hamile kaldim ama dediğin gibi dotorunu bırakma memnunsan
Rahim filmi canım. Tüplerin açık mı tıkalı mı diye bakıyorlar. Rahimde şekil bozukluğu var mı falan diyeHsg ne oluyo ?
Acaba baktirsam mi bnde yaRahim filmi canım. Tüplerin açık mı tıkalı mı diye bakıyorlar. Rahimde şekil bozukluğu var mı falan diye
Rahim filmi canimHsg ne oluyo ?
İki hastanede de doktorum var bende gebelik şansı yükseliyor diye bir an önce olsun istiyorum canımHım istersen özelde çektir bekleme canım çünkü hsg cektirdiginde sonraki ay gebelik şansın yükseliyor.Ben çektirdiğim aydan sonraki ay hamile kaldim ama dediğin gibi dotorunu bırakma memnunsan
Kızlar catlatma ıgneden sonra 12 gundeyım karnım bu gun baya bı agırıyor bıde ıdrarımı yaparken bı ıkı damla kan geldı acaba neden olabılır bılen var mı suanda da karnım agırıyor
M benım cok sagol guzel dıleklerın ıcın ınsallah ama hıc umudum yok hıcte belırtım yok.. cnm test yapmayacam ben ya cunku cok moralım bozuluyor oyle olunca 18 aydır hep husran.. rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah en yakın zamandaNeden olduğunu bilemiyorum hiç duymadım ama inşallah sebebi güzeldir de hamilesinizdir test için son 2 gün mü hakkınızda hayırlısı olsun
Bir kere doğum yaptığın için bildiğim kadarıyla gerek yok. Tuplerin zaten açıktır.Acaba baktirsam mi bnde ya